Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> November2018> Schuberth C4 Pro

Schuberth C4 Pro Carbon6 november 2018
door Ruud Schut

Schuberth introduceert de C4 Pro, C4 Pro Carbon, C4 Basic

Op de Eicma in Milaan heeft Schuberth een aantal nieuwe helmen aangekondigd. De Schuberth C4 gaat verdwijnen en daarvoor in de plaats komen de Schuberth C4 Pro, C4 Pro Carbon en C4 Basic.

De helmen hebben een gewijzigde pasvorm waardoor ze bij nog meer mensen moeten passen. De Carbon variant heeft een schaal gemaakt van carbon (duh). Voor deze helmen zijn technieken toegepast uit de Formule 1. Het grote voordeel is natuurlijk een gewichtsbesparing. De C4 Basic is ook nieuw, deze heeft in tegenstelling dat de huidige C4 en de 2 andere nieuwe modellen geen voorbereiding voor het SC1 systeem. Dit kan zeker interessant zijn voor de motorrijders die liever met een ander systeem willen rijden. De C4 Basic is (net als de andere C4's) wel voorzien van een origineel Pinlock.

Uiteraard introduceert Schuberth, zoals bij iedere nieuwe helm, ook een aantal nieuwe kleurdesigns. Maar de helmen zijn natuurlijk ook in een aantal standaard effen kleuren leverbaar (Zwart, wit, fluogeel, ...). De Carbon variant is overigens alleen te verkrijgen in een aantal opvallende designs.

Kijk hier voor het volledige overzicht

Naast de nieuwe C4 modellen komt er ook een M1 Pro. De jethelm van Schuberth. Uiteraard een vernieuwd design, verbeterde ventilatie en ook een nieuw communicatiesysteem.

Schuberth C4 Pro

Schuberth C4 Pro

Schuberth C4 Pro

Schuberth M1 Pro

Schuberth M1 Pro

Schuberth M1 Pro

Nieuw communicatiesysteem SC2 en SC1M

Het nieuwe SC2 systeem is geschikt voor de nieuwe Schuberth C4 Pro en C4 Pro Carbon, maar ook nog bruikbaar in de bestaande Schuberth C4 en R2. Wat verandert is ten opzichte van het huidige SC1 Advanced systeem is de mogelijkheid om met maximaal 8 personen te communiceren i.p.v. 4 en de Audio Multitasking functie is toegevoegd. Dit kan handig zijn voor mensen die ook een navigatiesysteem gebruiken. Je gesproken aanwijzing hoeft dan namelijk het intercomgesprek niet te onderbreken. Het SC1M systeem is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe M1 Pro en kan tot maximaal 4 personen een intercom gesprek voeren en beschikt ook over de Audio Multitasking functie. Zowel de SC2 als de SC1M worden geleverd inclusief de RC3 afstandsbediening van Sena voor optimaal bedieningsgemak.

Laatste wijziging: 01 Oct, 2022
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden