Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> December2021> Cardo Spirit - Cardo Spirit HD - Cardo Freecom 2X - Cardo Freecom 4X

Schuberth C51 december 2021
door Ruud Schut

Cardo introduceert de nieuwe Cardo SPirit (HD) en Freecom 2X en Freecom 4X

November 2021 heeft Cardo een nieuwe serie Bluetooth headsets geïntroduceerd. Een aantal nieuwigheden die alle modellen hebben:

  • OTA, over the air updates. Het updaten van de headset gaat via de Bluetooth koppeling met je telefoon, zo ben je altijd voorzien van de laatste software en is hiervoor geen computer meer nodig.
  • USB-C oplaadpoort, een stuk degelijker dan de gebruikelijke micro-USB en je kunt de stekker er ook niet verkeerd instoppen.
  • Bluetooth 5.2 de nieuwste Bluetooth chip wordt gebruikt, pairen gaat nog sneller, de verbinding is stabieler en de geluidskwaliteit is verbeterd.

In dit filmpje leggen we uit hoe je een pairing doet met telefoon / GPS, hoe het telefoneren werkt en hoe je de intercom koppelingen tot stand brengt.

Cardo Spirit  en Cardo Spirit HD

Heb je voldoende aan een set om je telefoon te kunnen beantwoorden en / of je navigatiesysteem te beluisteren? Dan kun je prima volstaan met de Cardo Spirit . Luister je graag muziek kies dan voor de  Cardo Spirit HD deze heeft HD speakers voor beter geluid en is tevens geschikt om FM radio te ontvangen. Met beide systemen is het mogelijk om met een tweede set te communiceren. Bij de gewone Spirit is dit tot maximaal 400 meter, met de HD kun je tot 600  meter uit elkaar.

Cardo Freecom 4XCardo Freecom 2X

Voor het serieuzere motor-naar-motor gebruik kies je voor de Cardo Freecom 2X. Het bereik is tot 800 meter en dankzij de nieuwe Live Intercom functie wordt je verbinding automatisch hersteld wanneer je een keer buiten bereik bent geweest. De Cardo Freecom 2X wordt daarnaast geleverd inclsuief JBL speakers, voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Bedienen gaat eenvoudig met het 'Control Wheel', pas het volume aan of pauzeer je muziek zonder te zoeken naar de knopjes. Met de Cardo Freecom 2X kun je met maximaal 2 motorrijders gebruiken. Wil je meer, kijk dan naar de Cardo Freecom 4X.

Cardo Freecom 4X

Net als de Cardo Freecom 2X beschikt de Cardo Freecom 4X over het 'Control Wheel', JBL speakers en Live Intercom. De Cardo Freecom 4X is daarnaast te gebruiken met maximaal 4 motorrijders met een bereik tot 1200 meter. Daarnaast is de Cardo Freecom 4X het enige systeem uit de nieuwe line-up die beschikt over Natural Voice. Bedien je Cardo Freecom 4X met je stem. Schakel de radio in, speel een muziekje vanaf je telefoon of gebruik je stem assistent van je mobiele telefoon. En zoals eerder vermeld, OTA updates, Bluetooth 5.2 en USB-C aansluiting.

Voor wie in nog grotere groepen dan 4 op weg gaat kan het op best kijken naar de (bestaande) Packtalk systemen met MESH techniek.

In dit filmpje leggen we uit hoe je een pairing doet met telefoon / GPS, hoe het telefoneren werkt en hoe je de intercom koppelingen tot stand brengt.

Hoe werkt de Freecom 4X en 2Xhtml embed video by VideoLightBox.com v3.1
 

Alle systemen zijn zowel als single en als dual set leverbaar.

Cardo Spirit

Cardo Spirit

adviesprijs € 109,95 bij ons € 89,- 

meer informatie

Cardo Spirit HD

Cardo Spirit HD

adviesprijs € 159,95 bij ons € 129,- 

meer informatie

Cardo Freecom 2X

Cardo Freecom 2X

adviesprijs € 219,95 bij ons € 159,- 

meer informatie

Cardo Freecom 4X

Cardo Freecom 4X

adviesprijs € 279,95 bij ons € 209,- 

meer informatie

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden