Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Kom winkelen, een afspraak is niet nodig!


Sport

Voor de sporters

Garmin Edge Serie

Garmin Edge serie

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Forerunner serie

 

Garmin Forerunner 45(S)

Garmin Fenix 6/S/X serie

 

Garmin Adventure Watches

Garmin adventure watches

 

Garmin Vivo en Venu

Garmin Vivo/Venu serie

 

Garmin Rally pedalen

Garmin Rally pedalen

 

Garmin Varia

Polar

 

Wahoo Elemtn bike

Wahoo Elemnt

 

Wahoo Elemnt Rival

Wahoo Elemnt Rival

 

Wahoo Kickr

Wahoo Kickr

 

Garmin Varia

Garmin Varia

 

Garmin Swim 2

Garmin Swim 2

 

Garmin Sensoren

Garmin Sensoren

 

Garmin Index S2

Garmin Index S2

 

HideMyBell

HideMyBell

 

Overige artikelen

Overige artikelen

 

Sport

Sport is uiteraard een heel ruim begrip, bij WayPoint hebben we vooral de leuke gadgets die het sporten niet alleen leuker maken maar ook kunnen helpen bij het verbeteren van je prestaties. We verkopen producten voor de volgende sporten:

Fietsen

Van een eenvoudig fiets gps voor het registreren van je ritten tot uitgebreide systemen die je naast de weg wijzen je ook nog kunnen begeleiden bij een geavanceerde training. We verkopen systemen van Garmin, Mio en Wahoo. Naast navigatie voor de fiets hebben we ook de verschillende Varia producten zoals de Varia radar en verlichting. Daarnaast kun je ook terecht bij ons voor thuistrainers en helmen met Bluetooth.

Hardlopen en multi-sport

We hebben een uitgebreid assortiment horloges. Zowel voor de beginnende hardloper als de gevorderde atleet. Je hebt een ruime keuze in specifieke hardloophorloges binnen de Garmin Forerunners of horloges van Polar. Zoek je een meer multifunctioneel horloge of gewoon een mooie klok voor dagelijks gebruik dan is de Garmin Fenix 6 serie erg interessant. Voor de hardlopers in de regio van onze hoofdvestiging (Notter) hebben we het helemaal makkelijk gemaakt. Op het zelfde adres als de WayPoint winkel vind je Runnersworld Twente. Je vindt hier een uitgebreid assortiment hardloopschoenen en aanverwante producten.

Activity trackers

Ook prima geschikt voor hardlopen en sporten zijn de ativity trackers van Garmin. Steeds meer versie beschikken over GPS en daardoor ook prima bruikbaar voor de actieve sporter. Met de Garmin Vivoactive 3 heb je bijvoorbeeld een heel compleet sporthorloge die ook nog eens fraai is om te dragen.

Bluetooth sport headsets

We hebben ook verschillende varianten van Aftershokz bluetooth sportheadsets in ons assortiment. Dankzij de boneconduction techniek blijft je gehoogang open zodat je wel het omgevingsgeluid kunt horen.

Overig

Om het geheel compleet te maken kun je denken aan de Garmin Index, een weegschaal die alle meetbare gegeven gelijk synchroniseert met Garmin connect. Voor wie graag goed gezien wil worden tijdens het sporten in het donker zijn de producten van BeeSeen erg interessant. Wil je graag een muziekje horen tijdens het hardlopen dan zijn de headsets van Aftershokz interessant.

Garmin Rally pedalen

Overig

Laatste wijziging: 12 Oct, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden