Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Garmin Fenix serie > Garmin Epix Pro en Garmin Fenix 7 Pro

Garmin Epix Pro 51mm / 47mm / 42mm

Garmin Epix Pro Sapphire 51mm

Garmin Epix Pro Sapphire 51mm

Vanaf  adviesprijs € 1050,- bij ons € 999,-

Leverbaar in 3  uitvoeringen

Garmin Epix Pro Sapphire 47mm

Garmin Epix Pro Sapphire 47mm

Vanaf  adviesprijs € 950,- bij ons € 899,-

Leverbaar in 3  uitvoeringen

Garmin Epix Pro Sapphire 42mm

Garmin Epix Pro Sapphire 42mm

Vanaf  adviesprijs € 950,- bij ons € 899,-

Leverbaar in 3  uitvoeringen

Garmin Fenix Pro Sapphire Solar 7X / 7 /7S

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar

Vanaf  adviesprijs € 950,- bij ons € 849,-

Leverbaar in 3  uitvoeringen

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Vanaf  adviesprijs € 850,- bij ons € 749,-

Leverbaar in 2  uitvoeringen

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar

Vanaf  adviesprijs € 850,- bij ons € 799,-

Leverbaar in 2  uitvoeringen

De Garmin Epix Pro en Garmin Fenix 7 Pro Saphhire Solar serie

Mei 2023 is het moment dat Garmin hun meest uitgebreide horloge series een upgrade geeft. Je kunt nu kiezen voor de Garmin Epix Pro modellen in 3 maten net zoals we dit al kennen van de Fenix 7 Serie. Ook voor de Fenix 7 zijn nu Pro modellen uitgebracht. Een leuke hardware matige vernieuwingen is dat nu alle maten van zowel de Epix en de Fenix beschikken over een ingebouwde zaklamp. Op het eerst oog klinkt dat niet heel spectaculair maar de bezitters van een Garmin Fenix 7X zullen kunnen bevestigen dat je die veel vaker zult gebruiken dan je op voorhand zou denken.

Waar er voorheen van de Epix alleen een 47mm model met een 1,3" display was kun je nu kiezen uit een 42mm 1,2", 47mm 1,3 inch en 51mm 1,4 inch display. Hiermee lopen de maatvoeringen gelijk met de Garmin Fenix 7S, 7 en 7X. Met name bij de Epix Pro 51mm zie je dat Garmin ook zorgt voor een sterk verbeterde accuduur ten opzichte van de huidige 47mm. Met de 51mm is een batterijtijd te halen tot 31 dagen (11 dagen met altijd aan scherm). Bij de huidige Epix (en bij de Epix Pro 47mm versie) is dit 16 dagen (6 dagen met altijd aan scherm). De ervaring met de huidige Epix is dat die waardes ook wel gehaald worden, uiteraard afhankelijk van het gebruik. Veel gebruikers van de Epix kiezen wel voor de 'altijd aan' functie. Zie de specificaties van de toestellen voor een gedetailleerde batterijtijd.

Schermen

Kenmerkend voor de Garmin Epix Pro modellen is natuurlijk het heldere AMOLED scherm, superscherp helder beeld met een hoge resolutie. In vergelijking met de Garmin Fenix 7 Pro serie lever je dan wel in op batterijtijd. Alle Fenix 7 Pro modellen die wij verkopen beschikken over Power Sapphire. Naast kras vast kan hier je horloge ook extra mee opgeladen worden bij voldoende zonlicht. Het MIP display heeft geen licht nodig om af te kunnen lezen en zeker in buitenlicht kun je onder alle omstandigheden het scherm prima aflezen. Wil je maximale batterijtijd en neem je genoegen met een minder fel display dan kies je voor de Garmin Fenix 7 Pro serie.

Sapphire

Alle modellen van de Epix Pro en Fenix 7 Pro serie die wij verkopen hebben een Sapphire display hierdoor is de kans op krassen minimaal. Garmin biedt ook 'standaard' modellen aan maar die beschikken NIET over Sapphire glas. De Garmin horloges wil je eigenlijk 24 uur per dag 7 dagen per week dragen ongeacht wat je meer gaat doen. Het meest kras vaste materiaal wat er gebruikt kan worden op een horloge is dan Sapphire. Je hoeft je niet druk te maken om beschadigingen of krassen van het display. Daarnaast hebben de Sapphire uitvoeringen een titanium sierrand en afdekking aan de achterkant wat resulteert in minder gewicht. Van de Sapphire uitvoering zijn ook verschillende kleur combinaties te kiezen en van een aantal modellen zijn er uitvoeringen die geleverd worden met een leren of titanium band voor een nog luxere uitstraling.

Laatste wijziging: 12 Jul, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden