Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900

Garmin Tactix 7 Pro Edition

Garmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro Edition

Garmin Tactix 7 Pro Edition
Inclusief nylon band en Power Sapphire lens

adviesprijs € 1200,- bij ons € 1099,-
bestelbalk

Garmin Tactix 7 serie
Garmin Tactix 7 Standard EditionGarmin Tactix 7 AMOLED EditionGarmin Tactix 7 Ballistics Edition


Garmin Fenix 7S blogDe Tactix 7 heeft veel overeenkomsten met de Fenix 7X Lees meer over de Fenix 7 op ons blog

Omschrijving

Garmin Tactix 7 Pro, premium tactical GPS multisport smartwatch

De Garmin Tactix 7 GPS-smartwatch is voorzien van een Power Sapphire™ lens voor opladen op zonne-energie, traditionele knoppen en een touchscreen, en biedt naast speciale tactische functies ook kaarten, muziek, geavanceerde trainingsfuncties en meer.

 • Laad de batterij op via zonne-energie, zodat jij je smartwatch zo lang mogelijk kunt gebruiken.
 • Laat je niet beperken door de levensduur van de batterij. Maximaal 37 dagen levensduur van de batterij in de smartwatch-modus, bij voldoende zonlicht gedurende de dag.
 • Een superontwerp met robuuste constructie, gebouwd volgens militaire normen (MIL-STD-810).
 • Als het donker wordt, helpt de ingebouwde LED-zaklamp je om door te gaan.
 • Blijf onontdekt dankzij specifieke functies zoals compatibiliteit met nachtzichtbrillen.
 • Navigeer door jouw wereld met behulp van satelliet positiebepaling via multi-GNSS en buitensensoren.

Video

Garmin | tactix 7 serievideo html by VideoLightBox.com v3.1
 

Garmin Tactix 7

Batterij opladen met zonne-energie

Maximaal 37 dagen levensduur van de batterij in de smartwatch-modus wanneer opladen op zonne-energie is ingeschakeld en maximaal 122 uur in de GPS-modus wanneer opladen op zonne-energie is ingeschakeld. (bij voldoene zon)

Kwaliteit volgens ontwerp

Het robuuste en toch verfijnde ontwerp voldoet aan Amerikaanse militaire normen (MIL-STD-810) en heeft een groot scherm van 1,4-″.

Aanraakscherm en knoppen

Traditionele knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerend, nieuw aanraakscherm voor snelle toegang tot selecties en functies.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7

Ingebouwde groene of witte zaklamp

Om je bij weinig licht de weg te wijzen, voorziet een ingebouwde multi-LED zaklamp je snel van een heldere, gelijkmatige groene of witten lichtstraal.

Garmin Tactix 7

Mogelijkheden voor nachtzicht

Eenvoudig schakelen tussen dagweergave en nachtweergave met een scherm dat gelezen kan worden met een nachtzichtbril.

Garmin Tactix 7

Stealth-modus

De stealth-modus houdt de Garmin Tactix 7 operationeel, maar stopt met het opslaan en delen van je GPS-positie en schakelt de draadloze verbinding en communicatie uit.

Garmin Tactix 7

Kill switch

Als beveiliging een probleem wordt, wis je met het uitschakelsysteem het gebruikersgeheugen van het toestel.

Garmin Tactix 7

Jumpmaster-modus

Met deze functie worden 'high altitude release points' berekend volgens militaire richtlijnen en kun je naar je doel navigeren zodra je bent gesprongen.

Garmin Tactix 7

Weergave met twee posities

Synchroniseer je locatie eenvoudig met anderen door zowel het Universal Transverse Mercator als het referentiesysteem met een militair grid op hetzelfde scherm te bekijken.

Garmin Tactix 7

Geprojecteerde waypoints

Stel externe geoposities in, sla ze op en gebruik ze later tijdens navigatie.

Garmin Tactix 7

Jachtactiviteiten

Volg je jachtactiviteiten en markeer jachtspecifieke waypoints rechtstreeks op je watch.

Garmin Tactix 7

Directe navigatie

Navigeer rechtstreeks naar een locatie of waypoint in de wereldwijde luchtvaartdatabase. Of kies de functie Dichtstbijzijnd om een route naar een nabijgelegen luchthaven te activeren.

Garmin Tactix 7

Weerberichten

Toegang tot weerkaarten voor de luchtvaart, waaronder NEXRAD radar, METAR en TAF, om wind, zicht, barometerdruk en meer te bekijken. Koppeling met een smartphone is vereist.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7

Ingebouwde sportapps

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiŽn, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Garmin Tactix 7

HIIT-Workouts

Dit activiteitenprofiel houdt je intensieve intervaltraining bij, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en custom gemaakt. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Garmin Tactix 7

Dagelijkse workoutsuggesties

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Garmin Tactix 7

Visuele raceprognose

Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Garmin Tactix 7

Up Ahead

Krijg in ťťn oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke routepunten die eraan komen.

Garmin Tactix 7

PacePro technologie

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Garmin Tactix 7

Prestatiegegevens

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, voor temperatuur en hoogte gecorrigeerde VO2 max, trail run VO2 max, hersteladvies en meer.

Garmin Tactix 7

Realtime stamina

Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen - en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Garmin Tactix 7

Hersteltijdadvies

Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Garmin Tactix 7

MTB Dynamica

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de Grit™ en Flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Garmin Tactix 7

ClimbPro

Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

Garmin Tactix 7

Functies voor surfers

Bereid je voor op de golven. De Garmin Tactix 7 werkt met de functie Surfline Sessions™, die een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video's later bekijken en zien hoe je het deed.

Garmin Tactix 7

Off-piste skiŽn

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiŽn en klimmen. Het toont gegevens die specifiek zijn voor stijgen of dalen.

Garmin Tactix 7

XC ski-dynamica

Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7

Ondersteuning van Multi-bandd GNSS

Gebruik meerdere wereldwijde satellietnavigatiesystemen (GPS, GLONASS, Galileo). Krijg toegang tot meerdere frequenties die door satellietnavigatiesatellieten worden uitgezonden voor grotere nauwkeurigheid van je positie in gebieden waar GNSS-signalen weerkaatst worden, zwak zijn of meestal niet doordringen.

Garmin Tactix 7

ABC-Sensoren

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Garmin Tactix 7

Kaarten van golfbanen

Bekijk CourseView kleurenkaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike functie.

Garmin Tactix 7

SkiView kaarten

Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts over de hele wereld.

Garmin Tactix 7

Topografische kaarten van meerdere continenten

De Garmin Tactix 7 Pro Edition wordt geleverd met vooraf geladen TopoActive kaarten van jouw regio en biedt je gratis toegang om extra kaarten van over de hele wereld te downloaden om je activiteiten op koers te houden. Gebruik de ingebouwde WiFi® connectiviteit om gemakkelijk kaarten en software te laden en bij te werken zonder een computer te gebruiken.

Garmin Tactix 7

Openbare landsgrenzen

Via de optionele weergave van federale landgrenzen op topografische kaarten weet je wat je wilt gaat doen en waar je heen moet.

Garmin Tactix 7

Batterij management

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beÔnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7

Hartslagmeting op de pols

Optische technologie voor hartfrequentie meet de intensiteit van de activiteit en hartslagwisselingen om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Garmin Tactix 7

Pulse Ox sensor

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox4 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Garmin Tactix 7

Slaapscore en geavanceerde slaapbewaking

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget die je slaapscore en inzichten weergeeft.

Garmin Tactix 7

Energiebewaking met Body Battery

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Garmin Tactix 7

Ademhaling meten

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Garmin Tactix 7

Health Snapshot functie

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag2, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox4, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

Garmin Tactix 7

Tracking van hydratatie

Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Garmin Tactix 7

Muziekapps

Sla tot 2000 nummers op of open streamingapps van compatibele services, zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

Garmin Tactix 7

Garmin Pay contactloos betalen

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Garmin Tactix 7

Veiligheids- en trackingfuncties

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie. Verbinding met een smartphone is vereist

Garmin Tactix 7

Connect IQ store

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je smartphone.

Quickfit 26 bandjes

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband zwart v3
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband ember oranje siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband donker zandsteen - siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lakeside blue siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband knalgeel siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband kastanjeleer
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband geschakeerd rood nylon
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband geschakeerd zwart nylon
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lichte titanium armband
 

winkelwagen bij ons € 249,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lichte titanium armband met koolstofgrijze DLC-coating

winkelwagen bij ons € 299,95

Accessoires

Garmin Index S2 weegschaal

Index S2 weegschaal

winkelwagen adviesprijs € 150,- bij ons € 125,-

Aftershokz Bluetooth headset

Shokz Bluetooth headset

winkelwagen bij ons € 139,-

Garmin oplaadkabel

Garmin oplaadkabel
 

winkelwagen bij ons € 25,-

Garmin oplaadkabel

WayPoint oplaadkabel 1 meter

winkelwagen adviesprijs € 20,- bij ons € 15,-

Garmin HRM-Tri

Garmin hartslagband HRM-Pro Plus

winkelwagen adviesprijs € 130,- bij ons € 110,-

Garmin QuickFit fiessteun

QuikFit fietssteun

winkelwagen bij ons € 20,-

010-12102-00

Cadanssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheidssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheids- en cadanssensor v2

winkelwagen bij ons € 69,95

In de doos

 • Garmin Tactix 7 Pro
 • Zwarte nylon tactische band
 • Zwarte siliconen watchband
 • Oplaad- / gegevenskabel
 • Documentatie

Handleiding Garmin Tactix 7

 

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Sapphire™
 • Sierranden: Titanium
 • Materiaal behuizing: Vezelversterkt polymeer met metalen afdekking aan de achterkant
 • QuickFit™ horlogebandjes: Inbegrepen (26 mm)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 51 x 51 x 14.9 mm
  • Is geschikt voor polsen met de volgende omtrek:
   • Siliconen band: 127-210 mm
   • Leren band: 135-210 mm
   • Stoffen band: 135-213 mm
   • Metalen band: 135-225 mm
 • Schermgrootte, BxH: diameter van 1,40" ( 35,56 mm)
 • Schermresolutie, BxH: 280 x 280 pixels
 • Type scherm: In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • Gewicht: Staal: 89 g (alleen behuizing: 61 g)
 • Levensduur van batterij: Smartwatch: Tot 28 dagen
  • Batterijspaarstand: Tot 90 dagen/1+ jaar met zonne-energie*
  • Alleen GPS: Tot 89 uur/122 uur met zonne-energie**
  • Alle satellietsystemen: Tot 63 uur/77 uur met zonne-energie*
  • Alle satellietsystemen en multi-band: Tot 36 uur/ 41 uur met zonne-energie**
  • Alle satellietsystemen en muziek: Tot 16 uur
  • Max. batterij in GPS-modus: Tot 213 uur/ 578 uur met zonne-energie**
  • GPS in expeditie: Tot 62 dagen/ 139 dagen met zonne-energie*
   • * Opladen via zonne-energie, de hele dag door dragen, waaronder drie uur per dag buiten met een lichtintensiteit van 50.000 lux
   • ** Opladen via zonne-energie, gebruik bij lichtintensiteit van 50.000 lux
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Kleurenscherm: Ja
 • LED-zaklamp: Ja (wit / groen)
 • Geheugen/geschiedenis: 32 GB
 • Artikelnummer: 010-02704-11
 • EAN: 753759288808

Laatste wijziging: 18 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden