Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dÚ specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT BMW Edition

Garmin Zumo XT

TeqMount BMW AdapterTeqMount BMW AdapterTeqMount BMW AdapterTeqMount BMW Adapter

Garmin Zumo XT BMW Basic Edition

Voor de XT2 versie klik hier

adviesprijs € 549,95 bij ons € 479,- 

 

direct bestellen De standaard uitvoering wordt geleverd met:

 

Waarom koop je de Zumo XT bij WayPoint:

 5 winkels voor uitleg en advies!
 het grootste assortiment montageoplossingen voor je motor
 uitgebreid assortiment Bluetooth headset en kennis om je nieuw (of bestaande) headset gelijk te koppelen aan je nieuwe Zumo XT
 eigen ontwikkelde producten zoals een afdekkap, ZumoBumper, BMW Adapter en de OnRoute Motorkaart
 eigen helpdesk en technische dienst zodat we je bij problemen snel kunnen helpen

Zumo XT in 5 minuten Zumo XT in 15 minuten Garmin Zumo XT verschil tussen avontuurlijke route en de OnRoute Motorkaart Garmin Group Ride Tracker Zumo XT en Explore verzamelingenjavascript video player by VideoLightBox.com v3.1
 

Omschrijving Garmin Zumo XT BMW Edition

Garmin Zumo XT BMW Edition

Voor de BMW rijders die graag een Garmin Zumo XT op hun BMW navigatievoorbereiding willen bevestigen hebben we een adapter ontwikkeld zodat dit mogelijk is. Montage is in een paar tellen geregeld. De Garmin Zumo XT BMW Editie wordt geleverd met deze speciale adapter, hier zit de originele Garmin motorkabel in verwerkt. De standaard RAM-Mount onderdelen worden niet meer meegeleverd bij deze editie (en zijn ook niet nodig aangezien de Zumo op je BMW voorbereiding wordt bevestigd).

Met de Garmin Zumo XT heeft Garmin weer een flinke stap vooruit gezet. Wat gelijk opvalt is het 5,5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit in combinatie met de uitstekende helderheid maakt dit het beste scherm wat er nu op de markt verkrijgbaar is voor een motornavigatiesysteem. Daarnaast heeft Garmin ook goed gekeken naar de populaire TomTom Rider. Onder andere het starten van een route op een ander punt dan het startpunt is veel makkelijker geworden. De Garmin Zumo XT brengt je gewoon naar het dichtsbijzijnde punt, indien gewenst!
Daarnaast is de avontuurlijke route functie ook verbeterd. Op deze pagina laten we de resultaten zien van verschillende routes. Routes die de Zumo XT bedenkt, als meest avontuurlijk, dezelfde route bedacht door de OnRoute Motorkaart en ter vergelijk ook de avontuurlijke route van de Zumo 595. De manier om te kiezen voor een efficiŰnte route of een leuke route gaat eenvoudig, na het ingeven van je bestemming kan je kiezen voor Ga (efficient) of de bergtop voor avontuur! Lees meer in onze review!

Firmware updates

Garmin is voortdurend bezig zijn producten te verbeteren, dat doen ze door middel van firmware updates. Ook de gebruikers die als eerste een Zumo XT hebben gekoct kunnen de software bijwerken zodat deze weer over de nieuwst functionaliteit beschikt. Met het uitbrengen van de 6.10 versie zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd. Meer hierover lees je op ons blog.

Afdekkapje, bunmper en OnRoute

Alleen bij de WayPoint koop je de Garmin Zumo XT helemaal compleet. Om de connector op de motor netjes af te dekken hebben we een afdekkapje gemaakt, ter vervanging van het dopje die Garmin meelevert. Daarnaast kan de Zumo XT ook gebruikt worden in combinatie met de OnRoute Motorkaart en OnRoute Select. Al deze extra's koop je extra voordelig in combinatie met je Zumo XT bij WayPoint!

 • Super helder scherm van 5,5 inch (groter dan de Zumo 595 met 5 inch), bedienbaar met handschoenen in alle weersomstandigheden
 • Handsfree telefoneren, koppeling met InReach satelliet ontvanger, de Zumo XT zorgt voor een veilige rit
 • Voorzien van de City Navigator kaart van Europa (met LifeTime updates) en de Garmin TopoActive kaart

Garmin Zumo XT

TeqMount adapter

Met de speciaal ontwikkelde adapter monteer je de Zumo XT eenvoudig op de voorbereiding voor je BMW Navigator. De Zumo XT schakelt in en uit met het contact. Er hoeft verder geen aanpassing gedaan te worden aan de elektronica. Het is NIET mogelijkom de Zumo XT te bedienen met een eventueel aanwezig draaiwiel bij het stuur.

Garmin Zumo XT

Ultrahelder scherm

Het 5,5 inch scherm van de Garmin Zumo XT heeft een hogerdere helderheid dan alle voorgaande modellen. Het scherm is in alle omstandigheden afleesbaar! Het scherm is met handschoenen te bedienen en is zowel in landscape als portrait mode te gebruiken.

Garmin Zumo XT

Degelijk gebouwd

Ga met vetrouwen op pad, de Garmin Zumo XT is het eerst motortoestel van Garmin die voldoet aan de MIL-STD-810 standaard. Dit houdt in dat het toestel wat robuustheid betreft aan de nodige (zware) eisen moet voldoen. Uiteraard kent het toestel ook een IPX7 waterrating.

Garmin Zumo XT

Accuduur

Met de achtergrondverlichting op 100% houdt de accu het nog 3,5 uur vol, met iets zuinigere settings haal je zelfs de 6 uur. Uiteraard wordt een voedingskabel meegeleverd voor directe aansluiting op je motor.

Garmin Zumo XT

BirdsEye satelliet beelden

Via een WiFi verbinding download je BirdsEye satellietbeelden voor een realistische weergave van je omgeving. De kaarten worden gedownload naar het geheugen van je Garmin Zumo XT

Garmin Zumo XT

Voorgeladen wegenkaart

De CityNavigator kaart van Europa is voorgeladen, navigeer met het grootste gemak, naar adressen, steden of een van de vele nuttige punten. De kaart is voorzien van een LifeTime update en kan via WiFi worden bijgewerkt.

Garmin Zumo XT

Voorgeladen TopoActive kaart

Wil je graag meer details zien zoals hoogtelijnen bospaden en meer? Dan schakel je eenvoudig de TopoActive kaartlaag in. Deze kaart is ook bruikbaar voor off-road riders om een beter beeld van de omgeving te krijgen. De kaart is niet routerend dus heeft geen invloed op de werking van de City Navigator kaart.

Garmin Zumo XT

Wissel eenvoudig van kaarten

Het is zelfs mogelijk om op de Garmin Zumo XT tijdens het rijden de kaartoverlay te wisselen, dus wegenkaart, TopoActive kaart of BirdsEye beelden.

Garmin Zumo XT

Garmin avontuurlijke route

Met de Garmin Zumo XT maak je van je route een avontuur! Kies na het ingeven van je bestemming eenvoudig voor de avontuurlijke optie en met de schuifbalk geef je aan hoe avontuurlijk. Bekijk hier het verschil tussen Zumo XT avontuurlijke en de OnRoute Motorkaart

Garmin Zumo XT

Track recorder

Neem je route op met de track recorder bewaar je route en deel deze eenvoudig.

Garmin Zumo XT

Garmin Drive app

Met behulp van de Garmin Drive app verstuur je eenvoudig GPX bestanden naar je Garmin Zumo XT of deel je ze met mede motorrijders. Met de Garmin Drive app blijf je ook op de hoogte van files en flitspalen onderweg.

Garmin Zumo XT

TripAdvisor

Bekijk hoe anderen restaurants, hotels en attracties hebben beoordeeld op je route. Met behulp van de TripAdvisor gegevens weet je snel hoe goed (of slecht) datgene is wat je tegen gaat komen.

Garmin Zumo XT

Waarschuwingen voor bestuurder

Krijg waarschuwingen wanneer je een scherpe bocht nadert, er een wijzing komt van de maximum snelheid, kans op overstekend wild en meer.

Garmin Zumo XT

Beheer je tracks en routes

Wanneer de Garmin Zumo XT gekoppeld is aan een smartphone kan je met behulp van de Garmin Explore App routes, tracks, en waypoints beheren.

Garmin Zumo XT

Garmin Real Directions

Je kunt de Garmin Zumo XT koppelen met ee Bluetooth heaset zodat je gesproken aanwijzigen ontvangt. Met Real Directions krijg je niet te horen na 300 meeter rechts, maar wordt er gekeken naar o.a. herkenbare punten, bijvoorbeeld: "sla voor het tankstation rechtsaf".

Garmin Zumo XT

Muziek

Zet MP3 bestanden op je Garmin Zumo XT en beluister ze met een Bluetooth headset. Je kunt ook muziek streamen vanaf je telefoon via de Zumo naar je headset. Bedienen gaat eenvoudig met het touchscreen van de Zumo XT.

Garmin Zumo XT

Handsfree bellen

Je telefoon koppel je aan de Garmin Zumo XT en je headset ook, op die manier kun je gesprekken accepteren of weigeren en zien wie je belt. Wanneer de Garmin Drive app op je telefoon staat kun je (indien gewenst) ook berichten en notificaties ontvangen.

Garmin Zumo XT

Live Traffic en weer

Ook in combinatie met je smarpthone ontvang je live verkeersupdates en kun je zien hoe het weer is op je route of bij je bestemming.

Garmin Zumo XT

InReach pairing

Kom je als echte avonturier ook vaak in gebieden waar geen dekking is voor je mobiele telefoon? Koppel de Garmin Zumo XT dan met een InReach toestel. De InReach zorgt voor een verbining met een communicatiesatelliet zodat er twee-weg communicatie kan plaatsvinden en in geval van nood kan je zelfs een noodoproep doen.

Garmin Zumo XT

Ongeval detectie

Wanneer je betrokken raakt bij een ongeval dan kan de Garmin ZumoXT automatisch een bericht sturen naar een vooraf ingestelde contactpersoon. In het bericht staat je locatie vermeld. Deze functie werkt alleen wanneer de Zumo XT gekoppels is aan een smartphone.

Garmin Zumo XT

Updates via WiFi

De Garmin Zumo XT is voorzien van WiFi zodat kaart- en firmware update eenvoudig ge´nstalleerd kunnen worden, zonder tussenkomst van een computer.

In de doos

 • Garmin Zumo XT MT-S
 • TeqMount BMW adapter
 • Zuignapmontagesteun + voertuigvoedingskabel
 • USB kabel
 • Snelstartgids (ENG)

Accessoires Garmin Zumo XT

TeqMount BMW lock adapter

TeqMount BMW lock adapter

bij ons € 12,95 

Afdekkap Zumo XT

Afdekkap Zumo XT

bij ons € 10,- 

Motorsteun Garmin Zumo XT

Motorsteun Zumo XT

bij ons € 19,95 

Motorvoedingskabel Garmin Zumo XT

Motorvoedingskabel Zumo XT

bij ons € 39,95 

Zuignapsteun en voedingskabel Garmin Zumo XT

Zuignapsteun + voedingskabel Zumo XT

bij ons € 39,95 

WayPoint draagtas Garmin Zumo XT

WayPoint draagtas Zumo XT

bij ons € 20,- 

Garmin draagtas Zumo XT

Garmin draagtas Zumo XT

bij ons € 26,95 

OnRoute motorkaart

OnRoute Motorkaart

bij ons € 99,- 

Screen Protector Garmin Zumo XT

Screen Protector Garmin Zumo XT

bij ons € 8,95 

LET OP! Standaard wordt er bij de Zumo niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. Gebruik een Bluetoothheadset om de aanwijzingen te kunnen horen. Bij veel headsets hanteren we bundelprijzen, wat inhoud dat je iets korting krijgt op de normale prijs. Voor een overzicht van alle headsets klik je hier.

Cardo Spirit

Cardo Spirit

Bundelprijs: € 85,-

Ook als dualset verkrijgbaar 

Cardo Freecom 4x

Cardo Freecom 4X

Bundelprijs: € 199,-

Ook als dualset verkrijgbaar 

Sena 5S

Sena 5S

Bundelprijs: € 145,-

Ook als dualset verkrijgbaar

Sena 50S

Sena 50S

Bundelprijs: € 279,-

Ook als dualset leverbaar

Cardo Packalk Bold JBL

Sena 10U

Bundelprijs vanaf: € 239,-

Ook als dualset leverbaar

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 14,8 x 8,8 x 2,4 cm
 • Schermgrootte, BxH: 12,1 x 6,8 cm; diagonaal 13,9 cm (5,5 inch)
 • Schermresolutie, BxH: 1280 x 720 pixels
 • Type scherm: Multi-touch, glas, hoge helderheid HD kleuren TFT met witte achtergrondverlichting
 • Gewicht: 262 gram
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Tot 6 uur (3,5uur met 100% achtergrondverlichting)
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Valbestendigheid: MIL-STD-810

Kaarten en geheugen

 • Wegenkaarten: Europa
 • 3D terrein kaart: Ja
 • BirdsEye salltiebeelden downloadbaar: Ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: 32GB
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Lifetime updates: ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Sensors:

 • GPS: Ja
 • Glonass: Ja
 • Galileo: Ja

Outoor / off-road

 • Geschikt voor Garmin Explore App: Ja
 • TopoActive kaart geladen: Ja

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • TripAdvisor POI met waarderingen: Ja
 • Rijbaanassistent (leid je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Route verloop aanpasbaar: Ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Toegestane maximum snelheid: Ja (voor de meeste wegen in Europa)
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja
 • MP3-speler: ja
 • Waarschuwingen voor bestuurder: Ja

Geavanceerde functies

 • Smart notifications via App: Ja
 • WiFi voor kaart- en softwareupdates: Ja
 • Toegang tot live services via App: Ja

Motorspecifieke functies:

 • Handschoenvriendelijk touchscreen: Ja
 • Muziekbediening van smartphone of MP3: Ja
 • In zonlicht afleesbaar en waterbestendig: Ja
 • Garmin avontuurlijke routes: Ja
 • Bestuurderswaarschuwingen (scherpe bochten, snelheidscamera's en meer): Ja
 • Geplande en dynamische tankstops: Ja
 • Hoogteprofiel: Ja
 • Rondritplanner: Ja
 • Service historie log: Ja
 • Werkt met tracklogs: Ja
 • Custom map ondersteuning: Ja
 • Topo kaarten ondersteuning: Ja
 • WiFi: Ja

Laatste wijziging: 17 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden