Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_camper_truck

Bel ons: 088-0226900

Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095Garmin Camper 1095Garmin Camper 1095Garmin Camper 1095Garmin Camper 1095Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095
10 inch campernavigatie met live verkeersinformatie

adviesprijs € 890,- bij ons € 779,- 

 

bestelbalk

Schermformaat:

 

 

Levering bestaat uit: Garmin Camper 1095, voertuigvoedingskabel, zuignap met magnetische steun met stroomvoorziening, zelfklevende dashboardschijf
schroefbevestiging, 1″ kogelsteunadapter met AMPS-plaat, USB-kabel en documentatie

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Review Garmin Camper 1095 en 895jquery player by VideoLightBox.com v3.1
 

Bekijk de losse onderwerpen van het filmpje op YouTube. Klik daarvoor, onder het filmpje in de tekst, op meer en je krijgt alle onderwerpen te zien.

Omschrijving

Garmin Camper 1095, maak plannen om herinneringen te maken

Met de Garmin Camper 1095 ga je op reis met een extragroot scherm, aangepaste routebepaling voor de afmetingen en het gewicht van je camper, plus levendige luchtfoto's die je helpen probleemloos op je camperpark of camping aan te komen.

  • Geniet van het beeld. Het touchscreen van 10,1-inch geeft je route weer en bevat gedetailleerde kaartupdates van Europa en Zuid-Afrika.
  • Reis met een gerust hart langs een aangepaste route die gebaseerd is op de afmetingen en het gewicht van je camper.
  • Weet wat er voor je ligt met waarschuwingen voor steile hellingen, scherpe bochten en meer.
  • De aankomst op je camping is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij BirdsEye satellietbeelden.
  • Ontdek de beste plekken op je route en kom meer te weten over aanbevolen activiteiten in de buurt van je bestemming.
  • Als het een bezoek waard is, laat de vooraf geladen MICHELIN® Green Guide je het weten.

Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095

Groot satellietnavigatiescherm

Dit gebruiksvriendelijke 10,1″ GPS-satellietnavigatietoestel beschikt over een helder touchscreen met hoge resolutie, zodat je belangrijke route-informatie eenvoudig kunt zien.

Garmin Camper 1095

Aangepaste routering voor camper en caravan

De Garmin Camper 795 houdt rekening met de afmetingen en het gewicht van je camper en zoekt vervolgens een aanbevolen route. En je kunt ook profielen voor meerdere voertuigen of aanhangers opslaan.

Garmin Camper 1095

Wegwaarschuwingen

Je wordt op tijd gewaarschuwd voor steile hellingen, scherpe bochten, gewichtsbeperkingen en nog veel meer. Met gedetailleerde informatie over hoogteverschillen op je route kun je jezelf voorbereiden op steile hellingen.

Garmin Camper 1095

Birdseye satellietbeelden

Bekijk haarscherpe luchtfoto's die je helpen probleemloos op je camperplek of camping aan te komen.

Garmin Camper 1095

Functie roadtrip routes

Bekijk suggesties voor avontuurlijke tochtjes of schilderachtige wegen.

Garmin Camper 1095

Routeoverzicht

Bekijk een overzicht van je gehele resterende route naast je actieve route. Wanneer je de Garmin Drive™ app koppelt, kun je ook zien wat voor weer het verderop wordt.

Garmin Camper 1095

Camperparkeerplaatsen en -services

Maak je reis eenvoudiger met een vooraf geladen lijst met camperparkeerplaatsen en -services van ACSI™, CamperContact™ en Trailer's PARK™. Je kunt de lijst filteren op voorzieningen zoals douches, elektriciteit en meer.

Garmin Camper 1095

Eenvoudige reisplanning

Koppel de Garmin Drive™ app om eenvoudig routes te importeren en GPX-bestanden te delen.

Garmin Camper 1095

Route voor milieuzones

Ontvang begeleiding en waarschuwingen over milieuzones op de route.

Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095

Garmin voice assist

Routebeschrijving nodig? Zeg het gewoon. De Garmin Camper 1095 reageert op je gesproken instructies en navigeert vervolgens naar je bestemming.

Garmin Camper 1095

Draadloze updates

Met behulp van de ingebouwde WiFi® connectiviteit werk je jouw kaarten en software eenvoudig bij zonder computer. Je krijgt een melding op het scherm wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn.

Garmin Camper 1095

Gratis live verkeers- en weersinformatie

In combinatie met de Garmin Drive app helpt live verkeersinformatie je vertragingen te vermijden en omwegen te vinden. Bekijk onder andere ook gedetailleerde weersverwachtingen, de huidige weersomstandigheden en bewegende radarbeelden.

Garmin Camper 1095

Live brandstofprijzen

Maak verbinding met de Garmin Drive™ app voor updates van real-time brandstofprijzen op de route.

Garmin Camper 1095

Handsfree bellen

Dankzij de ingebouwde draadloze Bluetooth® technologie kun je een compatibele smartphone synchroniseren met de Garmin Camper 1095 om te kunnen bellen zonder je handen van het stuur te halen.

Garmin Camper 1095

Smartphone meldingen

Wanneer het navigatietoestel is gekoppeld aan de Garmin Drive app, zie je op het scherm van het toestel tekstberichten en andere meldingen van je telefoon.

Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095

Geïnformeerd over de reis

Bekijk beoordelingen van Tripadvisor reizigers voor hotels, restaurants en attracties, langs je route of in de buurt van je bestemming. Vind eenvoudig nieuwe winkels, restaurants en miljoenen andere populaire plaatsen met vooraf geladen nuttige punten van Foursquare®.

Garmin Camper 1095

De Michelin Green Guide

Deze vooraf geladen gids bevat afbeeldingen, gedetailleerde beschrijvingen en beoordelingen, zodat je weet of de attractie een bezoek waard is.

Garmin Camper 1095

Functie trendy places

Ontdek de beste plekken op je route met suggesties voor trendy plaatsen.

Garmin Camper 1095

Functie local spots

Zoek lokale bezienswaardigheden en spannende activiteiten in de buurt van je huidige locatie met aanbevelingen voor lokale plaatsen.

Garmin Camper 1095

Kaartdekking

Je navigatietoestel bevat kaartupdates en wordt geleverd met een volledige kaart van Europa en Zuid-Afrika. Bovendien kun je via Garmin Express gratis kaarten downloaden voor Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Garmin Camper 1095

Werkt met achteruitrijcamera's

Koppel de Garmin Camper 1095 met de BC™50 draadloze achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar), of een compatibele bekabelde camera van derden, zodat je kunt zien wat er achter je gebeurt.

Garmin Camper 1095

12-volt elektronica bediening

Koppel met de Garmin PowerSwitch™ digitale schakelkast (afzonderlijk verkrijgbaar) om de 12V -elektronica van je voertuig, zoals lampen, ventilatoren en meer, eenvoudig te bedienen.

Garmin Camper 1095

Ooggetuige op de weg

Een Garmin Dash Cam™ dashboardcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) fungeert als je betrouwbare ooggetuige en neemt automatisch video op tijdens je reis. Bepaalde dashboardcamera's kunnen constant van stroom worden voorzien door ze aan te sluiten op de USB-poort van de actieve mount waar je Garmin Camper 1095 in zit.

Garmin Camper 1095

Stroomvoorziening in de camper

De Garmin Camper 1095 wordt geleverd met een 12 volt aansluitplug. Het is niet mogelijk om het systeem tijdens het gebruik via de actieve magnetische steun op te laden via een USB kabel. Beschikt je camper niet over een 12 volt aansluiting (aanstekerplug) dan kan je ervoor kiezen deze kabel aan te schaffen. Deze kabel kan ingebouwd en weggewerkt worden in de camper en sluit je rechtstreeks aan op de actieve mount.

Accessoires

Garmin BC50
Garmin BC50

bij ons € 199,- 

WayPoint draagtas 10 inch toestellenWayPoint draagtas 10 inch toestellen

bij ons € 20,- 

Donrox Ride A922 Donrox Ride A922 bandenpomp

bij ons € 99,95 

Garmin dashboardschijf XXL Dashboardschijf XXL

bij ons € 10,- 

Garmin inboouw kabel
Garmin inbouw kabel

bij ons € 60,- 

In de doos

  • Garmin Camper 1095
  • Voertuigvoedingskabel
  • Zuignap met magnetische steun met stroomvoorziening voor in uw voertuig
  • Zelfklevende dashboardschijf
  • Schroefbevestiging
  • 1″ kogelsteunadapter met AMPS-plaat
  • USB-kabel
  • Documentatie

Handleiding Garmin Camper 1095

 

Veelgestelde vragen


A: Nee, dit is niet mogelijk bij gebruik van de magnetische mount. De aansluiting in de magnetische mount is geen standaard USB variant. De kabel die meegeleverd wordt moet in een sigarettenaanstekerplug. Beschik je daar niet over of wil je die niet gebruiken, dan kan je deze kabel gebruiken. Het apparaat zelf heeft wel een USB-C aansluiting, via die aansluiting kan het toestel wel opgeladen worden alleen zien we dat veel standaard aanwezige USB aansluitingen in auto's en camper niet voldoende spanning leveren om het toestel goed te laten werken. Daarnaast mis je het voordeel van de magnetische mount. Laat je de voeding via die mount lopen dan hoef je geen kabels aan te sluiten wanneer je het apparaat uit de houder haalt.


A: Nee een draagtas zit er standaard niet bij, deze kan hier besteld worden.


A: Ja, misschien wel wat groot :-) maar het toestel kan ook voor een normale auto ingesteld worden zodat er geen rekening gehouden wordt met breedte, hoogte enz. Je kunt eenvoudig van profiel wisselen in het beginscherm van het apparaat.


A: Nee, de Campercontact en ACSI gegevens worden automatisch ge-update tezamen met de LifeTime kaartupdates. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.


A: Het kan handig zijn om het toestel dan toch 1 keer per maand met behulp van een netadapter op te laden, op die manier houd je de accu op peil.


A: Europa en Zuidelijk deel van Afrika zijn voorgeladen. Hieronder zie je de beschikbare kaartgebieden, met Garmin Express kun je kaarten toevoegen en verwijderen.
Kaart EuropaKaart Noord-AfrikaKaart Midden-AfrikaKaart Zuidelijk-AfrikaKaart Australië en Nieuw ZeelandKaart Noord AmerikaKaart Zuid AmerikaKaart Midden Oosten

Specificaties

Algemeen

  • Fysieke afmetingen: 24.5 x 15.4 x 2.1 cm
  • Schermgrootte, BxH: 21.6 x 13.5 cm;; 10,1″ (25,7 cm) diagonaal
  • Schermresolutie, BxH: 1280 x 800 pixels
  • Type scherm: Breed IPS-beeldscherm van 10,1″ met TFT-kleuren en capacitief on-cell touchscreen
  • Gewicht: 554 gram
  • Batterij: Oplaadbare lithium-ion batterij
  • Levensduur van batterij: Maximaal 2 uur
  • Magnetische houder: Ja
  • Geschikt voor RAM-mount: Ja
  • Bruikbaar in portrait en landscape stand: Ja

Kaarten en geheugen

  • Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten: Ja (Europa en Zuid-Afrika)
  • Gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
  • 3D Terrain: Ja
  • Intern geheugen: 32 GB
  • Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
  • Inclusief kaartupdates: Ja
  • Downloadable Satellite Imagery: Ja

Sensors

  • GPS: Ja
  • Galileo: Ja

Camerafuncties

  • Spraakbediening: Ja
  • Compatibel met achteruitrijcamera: Ja (BC50)

Navigatiefuncties

  • Garmin Real Directions™ opvallende punten: Ja
  • Met miljoenen Foursquare® nuttige punten: Ja
  • TripAdvisor® beoordelingen voor nuttige punten: Ja
  • Route maken via gewenste plaatsen/straten: Ja
  • Spraakgeactiveerde navigatie (bedien het toestel via gesproken opdrachten): Ja
  • Updates van verkeersinformatie: Ja (met Garmin Drive™ app)
  • Bellen met Bluetooth: Ja
  • Junction view (toont borden bij afslagen): Ja
  • Aanduiding maximumsnelheid (weergave van maximumsnelheid voor de meeste grote wegen): Ja
  • Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op scherpe bochten, schoolzones, roodlichtcamera's, flitsers en meer: Ja

Geavanceerde fucnties:

  • Smart notifications via app: Ja
  • WiFi® kaart- en software-updates: Ja
  • Toegang tot live services via app: Ja

Connectiviteit

  • Compatibel met smartphones: iPhone en Android
  • Werkt met de Garmin app op een compatibele smartphone: Ja (via de Garmin Drive™ app)
  • Smartphone met Bluetooth® vereist: Ja

Camperfuncties

  • Speciale routes op basis van de grootte en het gewicht van je voertuig: Ja
  • Adreslijst campings en services: Ja
  • Weghellingen: Ja
  • Wijzigingen maximumsnelheid: Ja
  • Eenvoudige routeplanner met de optie om GPX-bestanden te delen: Ja

Laatste wijziging: 27 Oct, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px