Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Bel!088-0226900 Webshop

gps.nl

banner_actioncams

Bel ons: 088-0226900


GPS Trackers

Invoxia GPS Trackers

Weten waar je spullen zich bevinden, dat is het idee van een GPS tracker. Er zijn vele verschillende soorten GPS Trackers in omloop. Het merendeel daarvan werkt met een SIM kaart met mobiel internet voor het doorgeven van de locatie. Het nadeel daarvan is dat je vaak een wat duurder tarief betaald voor het gebruik en veel van die trackers werken nog met het 2G netwerk. Veel netwerk providers stoppen met het 2G netwerk en dan zullen deze systemen ook niet meer werken. Wij bieden de trackers van het Franse merk Invoxia aan. Deze werken met het Sigfox netwerk. Dit wordt ook wel het 0g netwerk genoemd. Dit netwerk is ontwikkeld voor de toekomst en met name bedoeld om kleine hoeveelheden data door te geven. Daarnaast vraagt het verzenden van data veel minder van de batterij. Het Sigfox netwerkt is gemaakt voor IoT, het Internet of Things. Wij bieden de onderstaande types aan. Lees hier meer over de voor- en nadelen van het Sigfox netwerk.

Invoxia Trackers

Invoxia GPS Tracker
Invoxia GPS Tracker

bij ons € 129,- 

Invoxia Bike Tracker
Invoxia Bike Tracker

bij ons € 149,- 

Invoxia Pet Tracker
Invoxia Pet Tracker

bij ons € 119,- 

Productoverzicht

 

 

GPS Tracker

 Bike Tracker

Pet Tracker

 

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 LTE

 

Batterijgebruik (afhankelijk van aantal locatieberichten)

tot 6 maanden

tot 3 maanden

tot 1 maand

Gewicht

30 gram

150 gram

15 gram

Geschikt voor

Voertuigen, koffers

Fiets, E-Bike, Scooter

Honden en katten

GPS tracking en geschiedenis

V

V

V

Real-time anti-diefstal alarm

V

V

 

Nabijheidsfunctie

V

V

V

Gezondheids- en gedragsmonitoring

 

 

V

Buzzer

V

 

 

Waterdicht

 

V

V

Invoxia trackers en Sigfox netwerk

Het Sigfox netwerk is ontwikkeld voor IoT (internet of things). Tegenwoordig kan bijna alles verbonden worden met internet, naast locatie-informatie kunnen er meer gegevens verstrekt worden afhankelijk van de wensen. In de transport en logistiek sector is er veel vraag naar dit soort oplossingen. Omdat de data die uitgewisseld moet worden maar minimaal is kan dit met minimaal energieverbruik. Een voordeel hiervan is dat de trackers vaak lange tijd kunnen functioneren voordat de batterij weer opgeladen moet worden. Invoxia heeft zich toegelegd op mobiele GPS trackers. De trackers activeer je met je mobiele telefoon. Via de Bluetoothverbinding kan je de tracker toevoegen aan de App en via de app kan je de tracker dan volgen. Hiervoor is de bluetoothverbinding dan niet meer nodig aangezien de locatie informatie via het Sigfox netwerk wordt verstuurd. De tracker kijkt nog wel of de gekoppelde telefoon in de buurt, is de telefoon in de buurt dan wordt er geen anti-theft melding verstuurd. Wanneer je de tracker bijvoorbeeld in je auto of motor hebt verstopt wil je geen melding krijgen dat het voertuig wordt meegenomen wanneer je er zelf mee rijd. Maakt de tracker dus verbinding met je mobiele telefoon dan weet de tracker dat de rechtmatige eigenaar op pad is met het voertuig. Is er geen verbinding met de mobiele telefoon en het voertuig wordt verplaatst dan krijg je een melding op je telefoon.

Staat de tracker stil dan wordt er 1 keer per 4 uur een locatie doorgegeven, is het voertuig in beweging dan kan ingesteld worden wat de interval moet zijn, je kunt hierbij kiezen voor 5 of 10 minuten. Net zoals bij veel andere trackers kan je zones aangeven waarbij je kunt aangegeven dat je een melding wilt ontvangen bij het verlaten of juist binnengaan van de zone.

Dekking het Sigfox netwerk is continu in beweging. Via deze link kun je zien waar je dekking hebt.
Voor de locatiebepaling wordt er eerst gekeken naar WiFi netwerken, dan een eventuele bluetoothverbinding met de gekoppelde telefoon en als laatste de GPS ontvanger. Dit om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de accu.

Laatste wijziging: 24 Jan, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px