Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dť specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT2

Garmin Zumo XT2

Garmin Zumo XT2Garmin Zumo XT2Garmin Zumo XT2Garmin Zumo XT2Garmin Zumo XT2Garmin Zumo XT2

Garmin Zumo XT2

adviesprijs € 600,- bij ons € 529,- 

 

direct bestellen De standaard uitvoering van de Zumo XT wordt geleverd met:

 • Motorbevestiging, houder, motorvoedingskabel, USB-C kabel, Doming Power Button* en kabelverbinder*

* Extra meegeleverd alleen bij WayPoint

Waarom koop je de Zumo XT bij WayPoint:

 5 winkels voor uitleg en advies!
 het grootste assortiment montageoplossingen voor je motor
 uitgebreid assortiment Bluetooth headset en kennis om je nieuw (of bestaande) headset gelijk te koppelen aan je nieuwe Zumo XT
 eigen ontwikkelde producten zoals het Zumolock, de ZumoTwist, afdekkap, ZumoBumper en de OnRoute Motorkaart
 eigen helpdesk en technische dienst zodat we je bij problemen snel kunnen helpen

Ook leverbaar als BMW Edition
Garmin_Zumo_XT2_BMW_Edition_s300

WayPoint  producten voor de Garmin Zumo XT2

Zumo XT2 afdekkapje

Zumo XT2 afdekkapje

bij ons € 10,- 

Zumo XT2 Bumper

Zumo XT2 Bumper

bij ons € 25,- 

Zumo XT2 Protection Kit

Zumo XT2 Protection Kit

bij ons € 35,- 

Zumo Twist

ZumoTwist

bij ons € 39,- 

Bij gelijktijdige aanschaf met je Zumo:

€ 20,- 

ZumoLock XT 1 en 2

ZumoLock XT 1 en 2

bij ons € 79,- 

Omschrijving Garmin Zumo XT2

Review Zumo XT2 Garmin Zumo XT2 in 5 minuten Garmin Zumo XT2 motoraccessoires, ZumoLock en kabelverbinderhow to insert video in html by VideoLightBox.com v3.1
 

Garmin Zumo XT2, een geweldige ervaring!

De Garmin Zumo XT2 is de overtreffende trap van de Zumo XT1, een nog groter en helderder scherm, routes plannen op je mobiel en eenvoudig synchroniseren. Met kaartdekking voor een groot deel van de wereld loop je niet tegen grenzen aan. Voor een review kijk je hier.

 • Het heldere 6″ scherm is goed leesbaar, ongeacht de weers- of lichtomstandigheden.
 • Voorzien van de Groene Gids en fraaie wegen van MICHELIN
 • Maak je eigen routes met de visuele routeplanner.
 • Vind de mooiste bochten met de instelling Garmin Adventurous Routing™.
 • Bekijk populaire motorpaden om nieuwe gebieden te ontdekken.
 • Start een groepsrit om de posities van andere motorrijders te bekijken op het zūmo® XT2 scherm (indine gekoppeld met een smartphone met internet)

Garmin Zumo XT2

Ultrahelder scherm

Het 6″ scherm is 15% groter dan eerdere modellen en heeft een HD-resolutie met een nog grotere helderheid, in liggende of staande modus.

Garmin Zumo XT2

Ontworpen om door te zetten

Regen? Trillingen? Stofwolken? Maakt niet uit. Dit toestel is bestand tegen allerlei weersomstandigheden (IPX7) en zwaar terrein.

Garmin Zumo XT2

Visuele routeplanner

Plan je eigen route op het toestel of gebruik de app met een compatibele smartphone.

Garmin Zumo XT2

Groepstracking

Gebruik de Tread® app op je smartphone en/of Garmin zūmo XT2 toestel om vrienden te volgen met de functie Group Ride Mobile1. Of gebruik de Group Ride Tracker accessoire2 (apart verkrijgbaar) voor het volgen van andere motorrijders met zūmo® XT2 zonder dat je een mobiel netwerk nodig hebt.

Garmin Zumo XT2

Eenvoudig schakelen tussen kaarten

Schakel snel tussen wegenkaarten, topografische kaarten en satellietbeelden, zodat je altijd de perfecte kaart voor je rit hebt.

Garmin Zumo XT2

Satellietbeelden

Gebruik satellietbeelden van over de hele wereld om je te helpen navigeren. Download de kaarten rechtstreeks naar je toestel via WiFi® technologie3. Geen jaarabonnement vereist.

Navigatie

Garmin Zumo XT2 avontuurlijke route

Garmin Advenurous Routing

Rechte wegen zijn saai. Vind de spannendste routes met heuvels, bochten en vergezichten, en kies uit 4 moeilijkheidsgraden. Wil je echt mooie routes, dan raden wij nog steeds de motorkaart aan. Bekijk hier de verschillende routes.

Garmin Zumo XT2 fraaie wegen michelin

Fraaie wegen van Michelin

Ontdek onvergetelijke ritten met de fraaie wegen van MICHELIN. Integreer ze eenvoudig in je reis met de visuele routeplanner of maak een spontane rit door de gemarkeerde groene route direct op de kaart te selecteren. De dekking voor Nederland is nog erg beperkt.

Garmin Zumo XT2 populaire paden

Populaire paden

Bekijk populaire motorpaden die door andere motorrijders worden gereden om nieuwe en spannende routes te ontdekken.

Garmin Zumo XT2 ritoverzichten

Ritoverzichten

Gebruik de Tread® app om je ritgegevens te bekijken, waaronder snelheid, versnellingen, vertragingen, hoogte en meer.

Garmin Zumo XT2 trackrecorder

Trackrecorder

Leg je ritgegevens vast, waaronder snelheid, afstand, versnellingen en meer, en deel de details met vrienden in de Tread® app.

Garmin Zumo XT2 gegevens delen

Gegevens delen

Verstuur eenvoudig GPX-bestanden vanaf je telefoon of toestel van derden naar je Garmin Zumo XT2 navigatietoestel. Deel GPX -bestanden met andere motorrijders via de Tread® app.

Garmin Zumo XT2 gegevens beheren

Jouw gegevens beheren

Beheer eenvoudig tracks en routes op je navigatietoestel en compatibele smartphone met de Tread® app.

Reisfuncties

Garmin Zumo XT2 Michelin groene gids

Michelin groene gids

Dankzij de vooraf geÔnstalleerde Groene Gids van MICHELIN, inclusief afbeeldingen, gedetailleerde beschrijvingen en beoordelingen, weet je waar het de moeite waard is om te stoppen.

Garmin Zumo XT2 trendy places

Functie trendy places

Ontdek de beste plekken op je route met suggesties voor trendy plaatsen.

Garmin Zumo XT2 lokale plekken

Lokale plekken

Zoek lokale bezienswaardigheden en spannende activiteiten in de buurt van je huidige locatie met aanbevelingen voor lokale plaatsen.

Garmin Zumo XT2 Waarschuwingen voor de bestuurder

Waarschuwingen voor de bestuurder

Ontvang waarschuwingen als er zich gevaren op je route bevinden, zoals naderende scherpe bochten, snelheidswijzigingen en meer.

Garmin Zumo XT2 muziek

Muziek

Stream muziek vanaf je smartphone via het zūmo® XT2 navigatietoestel of speel MP3-bestanden af die op het navigatiesysteem zijn opgeslagen. En dit alles is aangesloten op je helm of headset.

Connectiviteit

Garmin Zumo XT2 draadloze updates

Draadloze updates

Met behulp van de ingebouwde WiFi connectiviteit werkt u uw kaarten en software eenvoudig bij zonder computer. U krijgt een melding op het scherm wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn

Garmin Zumo XT2 uitgebreide kaartdekking

Uitgebreide kaartdekking

Vooraf geladen topografische kaarten met driedimensionale terrein- en wegenkaarten voor Europa en het Midden-Oosten. Kaarten van Noord-Afrika, including Tracks4Africa (POI), Noord- en Zuid-Amerika, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland kunnen gratis worden gedownload m.b.v. Garmin Express

Garmin Zumo XT2 verkeers- en weersupdates

Gratis live verkeers- en weersinformatie

Krijg toegang tot realtime verkeers- en weersinformatie, deel routes met andere motorrijders en ontvang telefonische meldingen via de Tread® app.

Garmin Zumo XT2 ongevalmeldingen

Ongevalmeldingen

Als er een ongeval plaatsvindt, wordt er automatisch een sms-bericht met locatiegegevens naar je vooraf ingestelde contactpersoon verzonden. Een koppeling met een smartphone is noodzakelijk.

Garmin Zumo XT2 Bluetooth connectiviteit

Bluetooth connectiviteit

Luister naar gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen of handsfree telefoongesprekken op je compatibele smartphone via een aangesloten helm of headset.

Garmin Zumo XT2 inReach compatibliteit

inReach compatibliteit

Koppel de Garmin Zumo XT2 met een compatibele inReach satellietcommunicator voor het ontvangen en verzenden van berichten, locatiedeling en, in geval van nood, SOS-functionaliteit.

Garmin Zumo XT2 bedien accessoires

Bedien je accessoires

Koppel je Garmin Zumo XT2 navigatietoestel voor motorfietsen met de compatibele Garmin PowerSwitch™ digitale schakelkast (apart verkrijgbaar) om de 12V-elektronica van je motorfiets op het scherm te bedienen.

In de doos

 • Garmin Zumo XT2
 • Motorbevestiging en voedingskabel
 • Draadzekering
 • USB-C naar USB-A kabel
 • Snelstartgids (ENG)

Handleiding Zumo XT2

 

Veelgestelde vragen


A: Ja dat kan, maar is niet aan te bevelen. De Zumo XT2 is een behoorlijk stukje zwaarder en je zult zien dat de vergrendeling van de XT2 houder een stuk steviger aanvoelt dan van de XT1 Met name de veer die je in moet drukken is een stukje zwaarder. Daarnaast zit er in de motorkabel van de XT2 geen omvormer meer en werkt de XT2 dus op 12 volt. Overigens werkt de XT2 ook op de 5 volt die uit de motorkabel van de XT1 komt. Andersom kan het in ieder geval niet, dus een XT1 op de XT2 houder. Bij een nieuwe XT2 wordt de nieuwe houder en kabel meegeleverd, het advies is dan ook om die te gebruiken. Beschik je nu over een XT1 en vervang je die dan zul je die toch ook weer moeten verkopen met een motorhouder en kabel, je kunt daar niet de houder en kabel van de XT2 bij leveren.


A: Klopt, de Garmin Zumo XT2 is niet het allersterkst in het vinden van de mooiste route wanneer je het toestel daarom vraag. Zeker in Nederland zien we dat het toestel vrij veel N-wegen kiest bij de vraag om een avontuurlijke route. Op deze pagina zie je wat verschillende resultaten weergegeven. Daar wordt de route ook vergeleken met het resultaat van de OnRoute Motorkaart, dit is een aparte kaart die je in de Zumo XT kunt stoppen en met deze kaart worden wel de leukste wegen gevonden wanneer je een route van A naar B laat bepalen.


A: Ja dat kan, het handigst gaat dit met behulp van Garmin Express. Sluit de Zumo XT2 aan op je computer en ga naar kaartbeheer. Hier kun je regio's verwijderen en toevoegen.


A: Europa en het Midden-Oosten zijn voorgeladen. Hieronder zie je de beschikbare kaartgebieden, met Garmin Express kun je kaarten toevoegen en verwijderen.
Kaart EuropaKaart Midden-OostenKaart AfrikaKaart AustraliŽ en Nieuw ZeelandKaart Noord AmerikaKaart Zuid Amerika

Accessoires

Montageset Garmin Zumo XT2

Complete montageset voor een tweede motor
 

winkelwagenvanaf:
 adviesprijs € 110,- bij ons € 95,-

Garmin motorkabel Zumo XT2

Motorkabel Zumo XT2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

Garmin motorsteun Zumo XT2

Motorsteun Zumo XT2
 

winkelwagen bij ons € 19,95

Garmin automontageset Zumo XT2

Automontageset Zumo XT2
 

winkelwagen bij ons € 25,-

Zumolock XT

Zumolock XT1 en XT2
 

winkelwagenbij ons € 79,- 

ZumoTwist

ZumoTwist
 

winkelwagen bij ons € 39,-

WayPoint draagtas Garmin Zumo XT2

WayPoint draagtas Zumo XT2

winkelwagen bij ons € 20,- 

OnRoute motorkaart

OnRoute Motorkaart
 

winkelwagen bij ons € 99,- 

Donrox Ride F511

Donrox Ride F511
 

winkelwagenbij ons € 79,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 15,6 x 8,9 x 2,5 cm cm
 • Schermgrootte, BxH: 13,3 x 7,5 cm; diagonaal 15,3 cm (6 inch)
 • Schermresolutie, BxH: 1280 x 720 pixels
 • Type scherm: Multi-touch, glas, hoge helderheid HD kleuren TFT met witte achtergrondverlichting
 • Gewicht: 340 gram
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Tot 6 uur (3,5uur met 100% achtergrondverlichting)
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Valbestendigheid: MIL-STD-810
 • Artikelnummer: 010-02781-10
 • EAN: 753759313432

Kaarten en geheugen

 • Wegenkaarten: Europa
 • 3D terrein kaart: Ja
 • BirdsEye salltiebeelden downloadbaar: Ja
 • GeÔntegreerd geheugen: 32GB
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Lifetime updates: ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Sensors:

 • GPS: Ja
 • Galileo: Ja
 • 10 Hz Multi-GNSS-postionering: Ja

Outoor / off-road

 • Geschikt voor Garmin Explore App: Ja
 • TopoActive kaart geladen: Ja

Navigatiefuncties

 • Visuele routeplanner: Ja
 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • TripAdvisor POI met waarderingen: Ja
 • Route maken via gewenste plaatsen/straten: Ja
 • Updates van verkeersinformatie: Ja (met Garmin Tread app)
 • Junction view (toont borden bij afslagen):Ja
 • Bellen met Bluetooth: Ja (met een Bluetooth helm of headset)
 • Aanduiding maximumsnelheid (weergave van maximumsnelheid voor de meeste grote wegen): Ja
 • Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op scherpe bochten, schoolzones, roodlichtcamera's, flitsers en meer: Ja

Geavanceerde functies

 • Smart notifications via App: Ja
 • WiFi voor kaart- en softwareupdates: Ja
 • Toegang tot live services via App: Ja

Motorspecifieke functies:

 • Handschoenvriendelijk touchscreen: Ja
 • Muziekbediening van smartphone of MP3: Ja
 • In zonlicht afleesbaar en weerbestendig: Ja
 • Garmin avontuurlijke routes: Ja
 • Bestuurderswaarschuwingen (scherpe bochten, snelheidscamera's en meer): Ja
 • Geplande en dynamische tankstops: Ja
 • Hoogteprofiel: Ja
 • Rondritplanner: Ja
 • Service historie log: Ja
 • Werkt met tracklogs: Ja
 • Custom map ondersteuning: Ja
 • Topo kaarten ondersteuning: Ja
 • WiFi: Ja
 • Group Ride Mobile: Ja

Laatste wijziging: 24 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden