Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

Zumolock

Zumolock

bij ons € 79,- 


direct bestellen

Met of zonder RAM? De ram knop vervangt de vleugelmoer van de knijper zodat die ook niet eenvoudig los te draaien is. Gebruik je de RAM-knijper niet dan kun je het Lock dus zonder RAM bestellen.

 

ZumoLockhow to embed a video by VideoLightBox.com v3.1
 

Beschikbaar voor de Zumo XT, Zumo 59xLM,  Zumo 3xxLM en Zumo 660

For English and worldwide shipping  click here

zumolockMet de komst van de nieuwe generaties Zumo's, zijn er ook verbeteringen aan de motorsteunen toegepast. Op de houder zit een soort veermechanisme om de Zumo in de houder te houden. Met slechts één druk op een knop kun je het toestel ontgrendelen. Heel eenvoudig, maar misschien wel te eenvoudig. Wanneer je tijdens het rijden de knop onbedoeld indrukt, dan zal de Zumo ook los springen. Wanneer je dan besluit om de Zumo te redden dan kan dat gevaarlijke capriolen tot gevolg hebben.

Maar ook wanneer je niet aan het rijden bent maar even stopt om te vullen wat gevuld moet worden (tank of inwendige mens) of te legen wat geleegd moet worden dan moet je besluiten wat je met de zumo gaat doen. Gok je erop dat er niemand bij je motor komt en je zumo meeneemt of haal je hem uit de houder en zoek je een veilige plaats om hem op te bergen?

De Zumolock is een oplossing voor deze problemen. De Zumolock is een anti-diefstal oplossing die je plaatst tussen de Garmin Zumo houder en de RAM-bol. De Zumolock is ook geschikt voor de meeste andere montageoplossingen.

Het geeft een heerlijk veilig gevoel wanneer je ook op hobbelige wegen weet dat de Zumo stevig in de houder zit en ook bij korte stops niet zomaar uit de houder kan worden gehaald. Ook wanneer je aan het eind van de dag de Zumo uit de houder haalt om hem mee naar binnen te nemen dan zeker je de beschermkap met de Zumolock. Zo voorkom je dat deze wordt "geleend".

Tijd is de belangrijkste vijand voor een dief. Hoe langer hij denkt nodig te hebben voor de diefstal hoe eerder hij op zoek gaat naar een andere buit. Daarbij kan de Zumolock je dus prima helpen. Maar wanneer een dief echt uit is op jouw Zumo dan helpt niets. Zelfs beschadigingen aan je motor zullen hem niet weerhouden. De Zumolock is vooral bedoeld tegen de gelegenheidsdief tijdens een korte stop. Wanneer je gaat overnachten, haal dan altijd de Zumo uit de houder en neem hem mee naar binnen.

De Zumolock is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een harde poedercoating. De installatie is erg eenvoudig en je kunt gebruik blijven maken van de standaard meegeleverde bouten. De Zumolock is slechts 2mm dik. De Zumolock is beschikbaar in 3 varianten: de Zumolock 660, Zumolock 3x0 en de Zumolock 59x.

De Zumolock wordt in het premium pack en elite pakket aangeboden bij de Zumo XTZumo 595LM, Zumo 396LM en Zumo 346LM.

Hieronder zie je de 3D-tekening van het Zumolock voor de Garmin Zumo XT, deze is eventueel te draaien zodat je goed kunt zien hoe het lock gemonteerd is.