Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Kom winkelen, een afspraak is niet nodig!


Communicatie > Cardo Scala Rider

cardologoCardo Bluetooth headsets

Cardo is een van de bekendste merken op het gebied van Bluetooth headsets. Door de jaren heen zien we dat Cardo vaak voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen. Cardo was de eerste die het Mesh-network heeft geÔntroduceerd bij de Bluetooth headsets. Je kunt kiezen uit de Cardo Packtalk Bold JBL of Cardo Packtalk Slim JBL Het voordeel van een Mesh-network is dat altijd de meest optimale configuratie wordt gezocht voor het netwerk. In tegenstelling tot de systemen waar je eigenlijk altijd in een soort ketting achter elkaar zit. Rij je nu niet in (grote) groepen dan heeft Cardo uiteraard ook verschillende systemen. Kijk dan naar de Cardo Freecom 1 Plus, Cardo Freecom 2 Plus of Cardo Freecom 4 Plus. Deze systemen vallen tevens op door het mooi en platte ontwerp. De systemen zijn makkelijk te monteren op nagenoeg alle type helmen.

Cardo en JBLCardo en JBL

Bij de nieuwe high-end modellen van 2019 worden standaard JBL speakers geleverd, het betreft de Cardo Packtalk Bold JBL, Cardo Packtalk Slim JBL en Cardo Freecom 4 Plus. JBL is al meer dan 70 jaar een begrip in de wereld van speakers en koptelefoons. Cardo is de samenwerking met JBL aangegaan om een kwalitatief nog beter product te ontwikkelen dan tot nu toe mogelijk was. Niet alleen de speakers zijn gewijzigd, ook de aansturing d.m.v. de software is afgestemd om alles als geheel nog beter te laten klinken in een motorhelm.

Cardo Packtalk Bold JBL

Cardo Packtalk Bold JBL

De Cardo Packtalk Bold JBL gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 8 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Bold is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk. Dankzij de JBL speakers beschik je over ongekende geluidskwaliteit

Cardo Packtalk Slim JBL

Cardo Packtalk Slim JBL

De Cardo Packtalk Slim JBL gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 5 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Slim is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk. Dankzij de JBL speakers beschik je over ongekende geluidskwaliteit
De Cardo Packtalk Slim is de Ultraplatte versie van de Cardo Packtalk, waarbij de bediening gescheiden is van de accu.

Cardo Freecom 1 Plus

Cardo Freecom 1 Plus

De Cardo Freecom 1 Plus is interessant voor de motorrijder die een headset zoekt om zijn navigatiesysteem te beluisteren en / of een telefoon te koppelen. Je kunt een telefoongesprek voeren of een muziekje beluisteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een duo-passagier te communiceren.

Cardo Freecom 2 Plus

Cardo Freecom 2 Plus

De Cardo Freecom 2 Plus is interessant voor de motorrijder die een headset zoekt om zijn navigatiesysteem te beluisteren en / of een telefoon te koppelen. Je kunt een telefoongesprek voeren of een muziekje beluisteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een andere motorrijder te communiceren tot 500 meter.

Cardo Freecom 4 Plus

Cardo Freecom 4 Plus

Met de Cardo Freecom 4 Plus beschik je over een communicatiesysteem geschikt voor maximaal 4 personen. Uiteraard kan je GPS en/of telefoon gekoppeld worden zodat je die ook kunt beluisteren. Nieuw bij de Cardo Freecom 4 Plus is het draaiwiel, dit voor nog meer bedieningsgemak.

Cardo Freecom 4 Plus

Cardo Systems Speakers JBL

Voor een ongekende geluidservaring heeft Cardo in samenwerking met JBL een speciale speakerset ontwikkeld voor in een motorhelm. Voor de Freecom serie en de Packtalk / Smartpacks is tevens de software aangepast voor een optimale geluidsbeleving.

De speakers zijn ook bruikbaar bij systemen van andere merken wanneer deze over een 3,5 mm jackplug aansluiting beschikt.

Productvergelijking

Omschrijving

Packtalk Bold JBL

Packtalk Slim JBL

Freecom 4 Plus

Freecom 2 Plus

Freecom 1 Plus

Prijs

€ 269,-

€ 269,-

€ 199,-

€ 139,-

€ 109,-

Techniek

Bluetooth / DMC

Bluetooth / DMC

Bluetooth

Bluetooth

Bluetooth

Natural Voice bediening

V

V

V

 

 

Mobile App

V

V

V

V

V

Maximaal aantal intercom verbindingen

Tot 15

Tot 15

4

2

2

Unit-to-unit bereik

1,6 km

1,2 km

1,2 km

500 meter

bestuurder-duo

Bereik in groep

8 km

6,5 km

3,6 km

 

 

FM Radio

V

V

V

V

V

JBL Speakers

V

V

V

 

 

Laatste wijziging: 09 Oct, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden