Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 d specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Recreatie > GPS boeken > GPS wijzer fietsers

GPS wijzer voor sportieve en recreatieve fietsers

GPS wijzer voor sportieve en recreatieve fietsers en de Garmin Edge
7e editie, ringband uitvoering

 bij ons € 24,95
bestelbalk

De zesde editie is uitverkocht! De nieuwe editie ligt bij de drukker. Je vindt in deze nieuwe uitgave ook de uitleg voor de nieuwste toestellen. De 7e editie wordt alleen nog als ringband editie aangeboden. Het grote voordeel is dat je het boek opengeslagen voor je kunt laten liggen en zo je Edge kunt bedienen met 2 handen.

Deze nieuwste uitgave van gps wijzer, de gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietsers is een geweldig instructieboek met maar liefst 240 pagina's. Het staat vol met stap voor stap instructies, handige tips en oefeningen. Het is een boek voor alle Garmin Edge toestellen (Explore 1 en 2, 1030, 1030 Plus, 1040, 830 en 530. Via een gratis aanvullende handleiding is het boek ook geschikt voor de Edge 130, 800, 810, Explore 820, Explore 1000, Edge Touring (Plus) 820, 1000 en 520 (Plus). Het bevat ook een uitgebreide handleiding voor de bijbehorende software BaseCamp, Garmin Connect, Express en de programma's van JaVaWa. Er komt nog veel meer aan bod. Bekijk daarvoor de inhoudsopgave van de nieuwste GPS Wijzer voor sportieve en recreatieve fietsers.

De beste handleiding voor je Garmin Edge
Het boek Gps wijzer voor outdoorgebruikers was al een enorm succes. Dat kunnen we nu zeker ook van het boek voor de Garmin Edge's zeggen. De Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser is een helder en duidelijk geschreven boek waarmee je je Garmin Edge goed leert kennen. Het is ht hulpmiddel om alles uit je Garmin Edge te halen. In het boek is ook een uitgebreide BaseCamp* en Garmin Connect handleiding opgenomen die speciaal voor de Edge gebruiker is geschreven. Met deze instructies leer je stap voor stap zelf je routes te maken en nog veel meer. Door de vele tips, oefeningen en uitleg leer alle mogelijkheden van het programma en je Edge. Het boek is uitgegeven in een praktisch en handzaam formaat (20 x 17cm).

Omdat de Edge zo veel handige mogelijkheden heeft, leggen we de werking en alle nuttige instellingen op een eenvoudige wijze uit. Alles komt aan bod: van simpel weg 'hoe kom ik bij mijn startpunt terug' tot 'hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving'. Zo leer je spelenderwijs elke fiets activiteit te plannen en uit te voeren. Als je achteraf je tocht of rit wilt bekijken en analyseren vind je daarvoor de instructies.

Wat vind je zoal in dit boek?

 • 240 pagina's praktische informatie: uitleg over (bijna) alle mogelijkheden van je Edge
 • Exacte instructies voor jouw fiets gps
 • Een handleiding van het programma BaseCamp* speciaal toegepast op de Edge gebruikers
 • Online routes maken met o.a. Garmin Connect, Strava, RouteYou, Ridewithgps, fietsersbond en Komoot
 • Uitleg over Garmin Express, Garmin Connect, programma's van Javawa, Strava en nog veel meer
 • Uitleg over kaarten: hoe kom je aan gratis kaarten, hoe installeer je extra kaarten en welke instellingen gebruik je
 • Er wordt uitgebreid ingegaan hoe je hoogte informatie kunt gebruiken en uitlezen
 • Instructies om gegevens tussen je smartphone en je gps uit te wisselen
 • Een groot aantal oefeningen om in je eigen omgeving mee aan de slag te gaan
 • Handige tips om je Edge nog beter te gebruiken
 • Voor de sportieve fietsers worden ook de virtual partner, segmenten, workouts en trainingsmogelijkheden behandeld.

Inhoudsopgave.
Deze vind je HIER

Inhoud boek gps wijzer voor de sportieve en recreatieve fietser

Het 240 pagina's tellende boek met ringband bestaat uit 59 hoofdstukken en 3 bijlagen. In de eerste hoofdstukken worden de basis mogelijkheden en enkele instellingen uitgelegd. Vervolgens ga je op pad, waarbij je stapsgewijs meer mogelijkheden van je gps leert kennen. Je begint met berekende routes op je gps, later ga je je eigen gereden ritten na fietsen als koers. De mogelijkheden van de route- en rondritplanner worden uitgelegd en geoefend. Alle routeringsinstellingen komen aan bod. Vervolgens ga je een gedownloade track gebruiken en narijden als koers. Al doende leer je de verschillende begrippen. Je stelt de gegevensschermen in en maakt gebruik van nuttige punten.

Voor de Europafietsers of wereldfietsers hebben we een hoofdstuk opgenomen met een aantal handige instructies en tips. We leggen veel uit over kaarten, zoals de gratis OpenFietsMap en OpenStreetMap. Je leert ze te downloaden en de juiste instellingen te gebruiken. Ook leren we hoe je kunt wandelen met de Garmin Edge.

Juiste instructies per toestel

Voor vele types van de Edge geven we de juiste en exacte instructies. We wisselen de uitleg van de vele begrippen, zoals waypoints, routes, tracks, koersen en ritten af met praktisch aan de slag gaan. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. We geven instructies voor onder andere de software BaseCamp* en leren je routes maken. Je wordt op de hoogte gebracht van talloze interessante internetsites die je mooie ritten in bekende en onbekende gebieden kunnen opleveren.

Hoe kun je iets vinden in de gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser?

De zeer overzichtelijke hoofdstukindeling, inhoudsopgave en het uitgebreide register maken GPS Wijzer tot een gebruiksboek. Het is voor beginners en vergevorderden interessant en zeer toegankelijk, als cursusboek en als naslagwerk.

Welke gps toestellen?

Het is een boek voor alle Garmin Edge toestellen (Explore 1 en 2, 1030, 1030 Plus, 1040, 830 en 530. Via een gratis aanvullende handleiding is het boek ook geschikt voor de Edge 130, 800, 810, Explore 820, Explore 1000, Edge Touring (Plus) 820, 1000 en 520 (Plus).

Fiets Activiteiten

Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser is geschikt voor alle fietsactiviteiten: wielrennen, mountainbiken, recreatief en lange afstand fietsen. Wil je je Edge een keer voor een wandeling gebruiken, dan worden ook daarvoor tips gegeven.

Wat is er zoal nieuw in de zevende editie van het Edg boek (ringband)?

 • alle instructies voor de Edge's zijn aangepast aan de nieuwste updates
 • de 1040 is opgenomen in de nieuwe uitgave (we schrijven niet over alle onderwerpen waarbij een vermogensmeter noodzakelijk is)
 • de uitgebreide update voor de Edge 1030 Plus is beschreven
 • de handleiding voor de Edge 530 is toegevoegd
 • het boek is beter leesbaar gemaakt door de instructies voor de oudere toestellen (Touring, 810, Explore 820 en Explore 1000) te verwijderen; via aanvullende handleidingen blijft het boek bruikbaar voor deze oudere toestellen
 • alle hoofdstukken zijn herzien en aangepast, updates zijn toegevoegd, kleine foutjes zijn verbeterd en nieuwe teksten zijn toegevoegd. Bij elkaar gaat het om vele honderden aanpassingen
 • er is een woordenlijst toegevoegd
 • ter verduidelijking zijn extra afbeeldingen toegevoegd
 • het hoofdstuk over Garmin Connect is gepdated
 • het gebruik van de diverse online routeplanners is helemaal herschreven
 • Connect IQ is aangepast
 • en tenslotte nog vele honderden (volgens Word in totaal 4.988) kleine wijzigingen.

* in het boek is de Windows instructie voor BaseCamp opgenomen; voor de Mac is er een 100 pagina's tellende handleiding beschikbaar. Deze aanvulling kun je later bestellen met 50% korting met de code die in het boek vermeld staat..

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden