Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT extras

Handige extra's voor je Garmin Zumo XT1 en XT2

De Garmin Zumo XT1 en XT2 zijn de populairste navigatiesystemen voor motorrijders. Garmin heeft al behoorlijk goed nagedacht over dit toestel maar wij missen toch altijd nog wat dingen. Op deze pagina vind je alle handige extra's die wij otwikkeld hebben voor de Garmin Zumo XT1 en XT2! In veel gevallen zijn onderstaande artikelen een stuk goedkoper of zitten voordelig in een pakket bij aanschaf van een Zumo XT1 of XT2 bij WayPoint!

Zumolock XT

ZumoLock
XT1 & XT2

adviesprijs € 79,- bij ons € 50,- 

WayPoint Draagtas Zumo XT2

WayPoint draagtas Zumo XT2

adviesprijs € 20,- bij ons € 15,- 

WayPoint draagtas Zumo XT1

WayPoint draagtas Zumo XT1

adviesprijs € 20,- bij ons € 15,- 

Zumo Bumper XT2

Zumo Bumper XT2

adviesprijs € 25,- bij ons € 20,- 

Zumo Bumper

Zumo Bumper XT1

adviesprijs € 25,- bij ons € 20,- 

Zumo Cover XT

Zumo Cover
XT1 & XT2

bij ons € 10,- 

Screen protector Zumo XT2

Zumo XT2 screenprotector

bij ons € 8,95 

Zumo XT2 Protection Kit

Zumo XT2 Protection kit

bij ons € 35,- 

Screen protector Zumo XT

Zumo XT screenprotector

bij ons € 8,95 

Zumo XT Protection Kit

Zumo XT Protection kit

bij ons € 35,- 

Zumo Twist

ZumoTwist
XT1 & XT2

adviesprijs € 39,- bij ons € 29,- 

Zumo XT Doming Power Button

Zumo XT2 Doming Power Button

bij ons € 2,50 

Zumo XT Doming Power Button

Zumo XT1 Doming Power Button

bij ons € 2,50 

TeqMount BMW Adapter Zumo XT2

TeqMount BMW Adapter Zumo XT2

bij ons € 125,- 

TeqMount BMW Adapter

TeqMount BMW Adapter Zumo XT1

bij ons € 125,- 

TeqMount BMW Adapter

TeqMount BMW Lock Adapter

bij ons € 12,95 

OnRoute Motorkaart

OnRoute Motorkaart

adviesprijs € 99,- bij ons € 69,- 

OnRoute Select 1001 motorroutes

OnRoute Select

bij ons € 79,- 

Waar zijn al die extra's voor?

ZumoLock XT

ZumoLock XT1 & XT2

Loop je even kor bij je motor weg om bijvoorbeeld je volle tank af te rekenen of staat je motor in het zicht terwijl je op een terrasje zit? Dan is het wel zo handig om je Zumo XT op slot te zetten. Met het ZumoLock voorkom je dat de gelegenheidsdief er vandoor gaat met je Zumo XT. Wist je dat er over de hele wereld mensen rondrijden met het door ons ontwikkelde ZumoLock? Dagelijks versturen we het Lock naar landen over de hele wereld! Het Zumolock is zowel geschikt voor de Zumo XT1 als de Zumo XT2

  • ZumoLock XT adviesprijs € 79,- bij ons € 50,-

WayPoint draagtas Zumo XT

WayPoint draagtas Zumo XT

De Garmin Zumo XT is een mooi plat ontworpen toestel. We vonden het dan ook jammer dat het draagtasje van Garmin eigenlijk teveel ruimte heeft aan de boven en onderkant. Ons tasje is dus platter en de Zumo XT past er perfect in, ook met onze bumper. Let op de tasje voor de XT1 en XT2 zijn verschillend

Bumper Zumo XT

Zumo XT Bumper

De Garmin Zumo XT kan echt wel tegen een stootje, maar we merken dat veel mensen toch op zoek zijn naar extra bescherming. In eerste instantie hebben we geëxperimenteerd met 3D geprinte uitvoeringen, maar de kwaliteit daarvan laat te wensen over. Zeker na wat langer gebruik. Wij maken deze bumper met behulp van een mal en een spuitgietmachine. Hierdoor ben je verzekerd van een bumper die ook na jaren gebruik nog steeds dienst doet. Leverbaar in verschillende kleuren. De bumper wordt ook geleverd als onderdeel van de Zumo XT Protection Kit Let op de bumper voor de Zumo XT1 en Zumo XT2 zijn verschillend.

Zumo XT Cover

Zumo XT1 en XT2 Cover

Voor het afdekken van de contactpunten van de Garmin Zumo XT en XT2 heeft Garmin een rubber kapje meegeleverd die vastzit aan de kabel. Het is net wat onhandig om deze te plaatsen en blijft ook niet altijd goed zitten. Daarnaast kon het zelf voor problemen zorgen bij de eerste generatie motorkabels. Wij hebben een kapje gemaakt die de hele houder afdekt en net zo eenvoudig vastklikt als de Zumo XT en XT2 zelf. Het afdekkapje is ook leverbaar als onderdeel van de Zumo XT1 Protection Kit en Zumo XT2 Protection Kit.

Zumo XT screenprotector

Zumo XT Screenprotector

Het eerste wat de meeste mensen doen wanneer ze een mobiele telefoon kopen is er een screenprotector op plakken. Zo is je toestel bescherm tegen krassen. De Zumo XT is erg degelijk, en kan meer hebben dan de meeste telefoons. Wil je desondanks toch extra bescherming wat het scherm betreft dan hebben wij een screenprotector in ons assortiment.. Wij hebben een screenprotector gevonden, die geen invloed heeft op de touchscreengevoeligheid of de afleesbaarheid. Ook de screenprotector is onderdeel van de Zumo XT1 Protection kit en Zumo XT2 Protection kit

Zumo XT Protection kit

Zumo XT Protection kit

De drie hierboven genoemde accessoires als 1 pakket. Zo beschik je over de bumper, afdekkap en screenprotector. Met deze set zorg ervoor dat jouw Zumo XT en motorhouder netjes beschermd zijn. Als set iets voordeliger dan de 3 afzonderlijke artikelen. Let erop dat je de juiste kit besteld, dus voor de XT1 of de XT2

ZumoTwist

ZumoTwist

Met de ZumoTwist kun je de Zumo XT1 en XT2 in 1 beweging draaien van landscape naar portrait modus. Gebruik je het RAM-mount systeem dan kan je dat natuurlijk ook doen door de houder in zijn geheel te draaien, maar hiervoor moet je wel 2 handen gebruiken. Wil je makkelijk kunnen draaien, ook met 1 hand en handschoenen aan dan heb je de ZumoTwist nodig.

  • ZumoTwist adviesprijs € 39,- bij ons € 29,-

Zumo XT Doming Power Button

Zumo XT Doming Power Button

De aan/uit knop van je Zumo XT is met handschoenen lastig te vinden. Je kunt hem niet voelen. Om dat te verbeteren hebben we een doming (verdikte) sticker laten maken die precies op de aan/uit knop past. Deze 'doming power button' kun je ook met motorhandschoenen aan voelen zodat je eenvoudiger de aan/uit knop kunt bedienen. De Doming Power button is verschillende voor de Zumo XT1 en Zumo XT2, bestel dus de juiste.

OnRoute Motorkaart

OnRoute Motorkaart

Als motorrijder wil je helemaal niet zo snel van A-naar-B. Dat weten wij als geen jaren. Jaren geleden hebben wij de OnRoute Motorkaart ontwikkeld. Een kaart die beschikt over een netwerk van mooie wegen welke grotendeels gebaseerd zijn op wegen die onderdeel zijn van motorroutes. Door al deze wegen aan elkaar te knopen krijg je een voorkeursnetwerk waar de Zumo XT gebruik van maakt. De Zumo XT heeft zelf ook wel een avontuurlijke route optie, maar die maakt lang niet zulke leuke routes als de OnRoute Motorkaart. Hier lees je meer over de verschillen.

OnRoute Select 1001 motorroutes

OnRoute Select 1001 motorroutes

Rijd je graag bestaande routes maar ben je minder handig in het dowloaden en inladen van de routes? Dan is de OnRoute Select de oplossing voor je. Ruim 1000 routes verzameld en met een makkelijk bruikbaar programma op te zoeken in in je toestel te laden. Bij veel routes vind je nog een afbeelding en omschrijving zodat je weet wat je te wachten staat.

TeqMount Zumo XT BMW adapter

TeqMount Zumo XT BMW adapter

Dat de Zumo XT1 en XT2 weer helemaal bij de tijd is zien ook de BMW rijder die nog gebruik maken van een BMW Navigator VI. De reden dat vaak voor de BMW Navigator gekozen wordt is omdat veel BMW motoren al een voorbereiding hebben voor deze Navigator. Maar daar hebben we nu dus deze oplossing voor. De adapter klik je op je BMW voorbereiding en vervolgens klik je daar de Zumo XT of XT2 weer op. Op ongeveer alle vlakken is de Zumo XT moderner enige gemis is de mogelijkheid om het draaiwiel op je stuur te kunnen gebruiken. De adapter voor de Zumo XT1 en Zumo XT2 zijn verschillend, kies dus de juiste.

TeqMount Zumo XT BMW Lock adapter

TeqMount Zumo XT BMW Lock adapter

Om de bovenstaande adapter helemaal compleet te maken hebben we een adapter ontwikkeld. Deze adapter monteer je in je BMW cradle en wanneer je cradle dan op slot zet, zit ook gelijk je Zumo XT1 of XT2 op slot. Kijk eerst even goed of jouw cradle daarvoor geschikt is.

Donrox luchtcompressor

Donrox luchtcomporessor

Ok, eerlijk is eerlijk, deze hebben we niet zelf ontwikkeld maar is wel erg handig voor de motorrijder. Met de Donrox luchtcomporessor breng je eenvoudig je banden op spanning. Op het display stel je de gewenste bandenspanning in en de Donrox pomp doet de rest. Er zijn twee versies beschikbaar. Klik voor meer informatie op onderstaande link

Laatste wijziging: 24 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden