Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT2 > TeqMount BMW adapter XT2

TeqMount BMW Adapter XT2

TeqMount BMW Adapter XT2TeqMount BMW Adapter XT2TeqMount BMW Adapter XT2TeqMount BMW Adapter RT aanpassingTeqMount BMW Adapter RT aanpassingTeqMount BMW Adapter RT aanpassing

TeqMount BMW Adapter Zumo XT2

bij ons € 125,- 

 

direct bestellen

Heb je nog geen Zumo XT2? Koop dan de Zumo XT2 BMW Edition

Deze adapter wordt geleverd inclusief de Zumo XT2 motorhouder en deel van de originele kabel met connector en is dus volledig klaar voor gebruik.

De adapter is geschikt voor bijna alle BMW motoren met een voorbereiding voor de BMW Navigator. Voor de BMW 1200/1250RT hebben we een aanpassing gemaakt en voor de K1600GT volgt binnenkort een oplossing.

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

TeqMount BMW Adapter voor de Garmin Zumo XT2

Voor de BMW Motorrijder die de voorkeur geeft aan de Garmin Zumo XT2 boven de BMW Navigator hebben we deze adapter ontwikkeld. De adapter klik je in de voorbereiding voor de BMW Navigator en hier klik je vervolgens de Garmin Zumo XT2 weer op. De stroomvoorziening loopt via de BMW voorbereiding dus het is echt inklikken en rijden. De adapter is reeds voorzien van de Garmin motorsteun en (het laatste stukje) van de originele Garmin motorvoedingskabel.

De adapter is in Nederland ontwikkeld en wordt ook in Nederland gemaakt. De adapter wordt door middel van spuitgiettechniek gemaakt waardoor je verzekert bent van een lange levensduur. Het gebruikte materiaal is bestand tegen warmte, zonlichte en benzine.

1_s300Verschillende versies

Bij de meeste BMW motoren zit er een losse bracket gemonteerd op het stuur of op een 12 mm buis boven de klokken. In dat geval kan je kiezen voor de standaard uitvoering. Beschikt je bracket over een slot dan kan je ervoor kiezen om de lockadapter mee te bestelle. Dan kan je met de sleutel van je bracket de Zumo ook op slot zetten.

1200 / 1250 RT

Bij de RT's zit de BMW Navigator voorbereiding weggewerkt in de kuip. De Zumo XT1 past hier perfect tussen, maar de XT2 is net een stukje breder. We hebben een aanpassing ontwikkeld voor op onze adapter hiermee komt de XT2 een stukje naar voren en dan ook gelijk een stukje omhoog. Dit is nodig zodat je ook de bovenste rij waarschuwingslampjes nog kunt zien op je dashboard. Uiteindelijk komt de Zumo XT2 dus net voor je dashboard te zitten. Hieronder staan wat afbeeldingen. Het is niet mogelijk om de RT uitvoering te combineren met een slot.

 

4_s3002_s3003_s300

 

Laatste wijziging: 16 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden