Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT > Avontuurlijkeroute Garmin Zumo XT

De avontuurlijke route in de Garmin Zumo XT, vergeleken met zijn voorganger ( Zumo 595) en de OnRoute Motorkaart

Firmware Zumo XT 2.50 (3 april 2020) kaartversie 2020.30

Hoe zit het nu met de avontuurlijke route in de Zumo XT? Is dit beter dan zijn voorgangers, wat is er veranderd? We hebben de Zumo natuurlijk uitvoerig aan de tand gevoeld alleen zagen we wel dat tijdens het testen de resultaten vaak veranderden afhankelijk van de firmware en kaartversie. Onderstaande voorbeelden zijn gemaakt met een Zumo XT zoals deze nu verkocht wordt (aan de happy few) met de laatste versie van de firmware (2.50) en de laatste versie van de kaart (2020.30). Zodra er updates zijn zullen we (indien er veranderingen zijn) onderstaande voorbeelden bijwerken.

De routes hier onder zijn berekend door de Zumo XT (paars) en het resultaat is met het schuifje helemaal naar rechts, daarnaast ook de route die de OnRoute Motorkaart bedenkt (groen) en ter vergelijk met wat de oude toestellen doen het resultaat van de Zumo 595 op de meest avontuurlijke stand. We hebben in verschillende gebieden wat voorbeelden verzameld. Iedereen kan natuurlijk zelf zijn oordeel vellen, maar naar ons idee geeft de OnRoute Motorkaart toch in de meeste gevallen het beste resultaat. De Zumo XT pakt in sommige voorbeelden nog meer N-wegen dan de 595 (Notter-Leek, Notter-Arnhem). Wanneer we kijken naar de route Moordrecht - Heerhugowaard dan zien we dat de XT je door Amsterdam heen stuurt, dat is misschien wel avontuurlijk, maar niet zoals de motorrijder het bedoelt. Verder zie je dat je met deOnRoute Motorkaart de meeste weerstand hebt voor de bebouwde kom..
Bij de 3 routes vanuit Cochem zie je dat de Motorkaart de meeste kilometers gaat maken, de rode routes zijn de routes zoals de Zumo 595 deze bedenkt, waar je geen rood ziet zie je de paarse routes die de XT bedenkt.

Routes: Notter - Arnhem en Notter - Leek

Routes Moordrecht - Hilversum, Amersfoort, Heerhugowaard, Notter

Routes Vessem - Venray, Vessem

Routes Cochem - Echternach, Morenhoven, Gückingen

Laatste wijziging: 29 May, 2020
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px