Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Klantenservice > Contact > Over WayPoint > WayPoint Specials

WayPoint specials

Al sinds het ontstaan van WayPoint zijn wij opzoek naar oplossingen om onze klanten een echt compleet product te leveren. Het doosje zoals op veel plaatsen te koop is voorziet vaak in een gedeelte van de behoefte. Maar er zijn weinig klanten die genoeg hebben aan alleen de standaard doos met inhoud.

ram-mountIn de loop der jaren hebben we veel producten zelf ontwikkeld of we zijn op zoek gegaan naar leveranciers die kwalitietsproducten leveren. Zo importeren we al sinds onze begintijd de producten van RAM-mount, hiermee was het mogelijk om op de meeste motoren de navigatiesystemen te monteren. Inmiddels wordt RAM-mount standaard meegeleverd bij een Garmin Zumo of een TomTom Rider. Nu is de standaard meegeleverde RAM-mount oplossing ook niet voor iedereen de juiste, dus ook daar hebben wij een heleboel alternatieven voor in huis. RAM-mount is wel praktisch maar niet iedereen vindt het even mooi. Voor veel motoren hebben we dan ook speciale maatwerk oplossingen, zowel eigen ontwikkeling maar ook mooie steunen van gerenomeerde leveranciers.

Een van onze andere extra's was de Perfect Cradle, een extra knoppenset om de Garmin Streetpilot toestellen echt goed op de motor te kunnen gebruiken.Wereldwijd rijden er mensen rond met deze oplossing. Er waren twee versies, waarbij de Perfect Pilot Blue geschikt was om je navigatieaanwijzingen draadloos in je helm te horen. Op dat moment uniek voor een motornavigatiesysteem. Inmiddels standaard in de meeste Zumo's en TomTom Riders.

onroute_140Daarnaast hebben we ook kaarten en softwareprogramma's ontwikkeld, in de meeste gevallen onder de naam OnRoute. De bekendste producten zijn de OnRoute Motorkaart, OnRoute Wandelkaart en OnRoute Fietskaart.

ZumolockZumolock

Een van onze recentere ontwikkelingen is het ZumoLock, hiermee zet je eenvoudig je Zumo 660, Zumo 3xx of Zumo 59x op slot.

We durven wel te zeggen dat we weten wat onze klanten nodig hebben. Om het daarom wat gemakkelijker te maken hebben we de Premium en Elite modellen uitgebracht. Dit zijn in de meeste gevallen de toestellen zoals ze door de fabrikant geleverd worden, maar dan aangevuld met naar ons idee interessante artikelen. Deze Premium en Elite artikelen worden ook altijd voor interessante prijzen aangeboden en zou je de artikelen allemaal afzonderlijk aanschaffen dan ben je altijd duurder uit dan bij welke aanbieder dan ook. Daarnaast kunnen er exclusieve producten bij de Premium en Elite artikelen zitten die nergens anders te koop zijn.

We hebben onder andere Premium en Elite artikelen voor onze outdoor toestellen zoals de eTrex, Oregon en GPSMAP64 modellen en voor de Zumo 345LM, Zumo 395LM, Zumo 595LM.

premiumelite

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden