Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

zumo345

Garmin Zumo 345LM Centraal-Europa

Niet meer leverbaar   
 

Garmin Zumo serie:

Garmin Zumo 595LM EuropaGarmin Zumo 595LM TravelGarmin Zumo 396LMT-SGarmin Zumo 346LMT-S

Omschrijving

Garmin Zumo 345LM: compleet navigatiesysteem in een compact formaat

 • Handschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar, 4.3-inch touchscreen, bestand tegen brandstofdamp, UV-straling en slechte weersomstandigheden (IPX7)
 • Muziek afspelen of streamen vanaf je telefoon
 • Avontuurlijke routes, kies voor meer bochten, meer heuvels en minder grote wegen
 • Route Shaping, pas eenvoudig je routes aan
 • Kaart van West-Europa of Centraal-Europa inclusief LifeTime updates5
 • Waarschuwingen voor de bestuurder bij het naderen van onder andere scherpe bochten, spoorwegovergangen en flitsers
 • Handsfree bellen2
 • Muziek afspelen van MP3-speler of smartphone3 direct op het zūmo scherm

Garmin Zumo 345LMMet de Garmin Zumo 345LM ben je weer helemaal bij de tijd wat betreft motornavigatie. Het prima in zonlicht afleesbare 4,3 inch grote scherm is goed te bedienen met je handschoenen. Met de avontuurlijke route functie plan je eenvoudig een mooie route naar bestemming. Wil je liever een rondrit? Dat kan natuurlijk ook, geef een afstand of tijd op en de Garmin Zumo 345LM berekent een rondrit voor je. Koppel je mobiele telefoon en in combinatie met een een Bluetooth headset kun je bellen en gebeld worden tijdens het motorrijden. Luister je graag een muziekje? Stream dan de muziek van je telefoon via de Zumo naar je headset. Routeplannen kan natuurlijk met Garmin Basecamp of gebruik OnRoute Select 1001 motorroutes (optie) om een van de vele mooie routes uit te zoeken en te rijden. Met de nieuwe interface is het ook mogelijk om extra  informatie tijdens het navigeren toe te voegen aan het scherm, meer datavelden, muziek bedienen, de Garmin VIRB in of uitschakelen? Het kan allemaal terwijl je nog steeds de kaart met navigatie informatie kunt zien.

Gebouwd voor avontuur

De Garmin zūmo 345LM met Garmin Adventurous Routing™ om routes te vinden vol kronkelige weggetjes door heuvelachtig gebied en een helder, handschoenvriendelijk en overzichtelijk touchscreen van 4,3 inch met intuďtieve bediening is het perfecte navigatietoestel voor de avontuurlijke motorrijder.

Garmin Zumo 345LM
De voordelen van Bluetooth

Synchroniseer de Garmin zūmo 345LM met een compatibele smartphone3 en een Bluetooth headset of helm (afzonderlijk verkrijgbaar, klik hier voor meer informatie). Je kunt je telefoon veilig opbergen in je zak of motortas en je ogen op de weg houden terwijl je handsfree belt.

 

Garmin Zumo 345LMMuziek voor onderweg

Wil je je eigen muziek meenemen op je motortocht? Met de bedieningsknoppen op het touchscreen van de Garmin zūmo 345LM kun je ook muziek en media afspelen via een compatibele MP3-speler of smartphone2.

Veiliger rijden met waarschuwingen voor de bestuurder

Om te zorgen dat je nog beter oplet en nog veiliger rijdt is de Garmin zūmo 345LM voorzien van een handige waarschuwingsfunctie die je attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild, schoolzones en dergelijke. Je wordt ook gewaarschuwd als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer wilt inrijden, en als je roodlichtcamera's en flitsers1 nadert. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid4 je op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. De functie Verderop op de Garmin zūmo 345LM attendeert je in de kaartweergave op nuttige punten of mijlpalen op de route. En als je bepaalde wegen wilt volgen of door bepaalde gebieden wilt rijden kun je met Easy Route Shaping de route aanpassen door op de kaart punten toe te voegen.

Garmin Zumo 345LMNooit meer onderweg een lege tank

De Garmin zūmo 345 LM is standaard voorzien van een ingebouwde tripcomputer met digitale brandstofmeter. Op die manier kun je gemakkelijk schatten hoeveel kilometer je nog kunt rijden voordat de tank leeg is. Dynamische tankstopwaarschuwingen geven aan wanneer het tijd is om te tanken en zelfs waar je het dichtstbijzijnde tankstation kunt vinden. Een handige maximumsnelheidsindicator geeft aan wanneer je gas moet terugnemen. En met behulp van het digitale kompas en een database met nuttige punten speciaal voor motorrijders kun je gemakkelijk reparatiediensten en dealers vinden. De Garmin zūmo 345LM is bovendien voorzien van een servicelogboek waarin de datums van service- en onderhoudsbeurten aan je motorfiets en het aantal gereden kilometers worden geregistreerd.

Garmin Zumo 345LMAanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

Garmin Real Directions™ op de Garmin zūmo 345LM voegt een extra dimensie toe aan "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen". Behalve gesproken straatnamen geeft de Garmin zūmo 345LM ook richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld "Sla rechtsaf na het rode gebouw"). En dankzij Foursquare® data, kan de Garmin zūmo 345LM putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire locaties om te bezoeken.

Levenslange kaartupdates

De Garmin zūmo 345LM wordt geleverd met gratis kaartupdates5 gedurende de hele levensduur van het toestel, zodat je voor de routes altijd gebruik kunt maken van de meest actuele beschikbare nuttige punten en kaarten.

Navigatiefuncties

Rijbaanassistent met knooppuntbeeld geeft kruispunten en knooppunten op de route weer, zodat je ingewikkelde overgangen gemakkelijk kunt passeren. Een fel gekleurde pijl op het scherm van de Garmin zūmo 345LM geeft de juiste rijbaanpositie aan die je nodig hebt voor de volgende afslag of afrit. De Garmin zūmo 345LM biedt ook de functie TracBack® om de weg terug te vinden door dezelfde route in omgekeerde richting te volgen.

Garmin Zumo 345LMBandenspanningcontrole

Voor extra veiligheid op de weg is de Garmin zūmo 345LM compatibel met het Garmin TPMS bandenspanningmeetsysteem6 (afzonderlijk verkrijgbaar). Er is één TPMS sensor vereist voor elke band. Het systeem werkt alleen met metalen ventielen. Met TPMS worden de bandenspanninggegevens draadloos overgebracht en in real-time weergegeven op het scherm van de Garmin zūmo 345LM.

 

Garmin Zumo 345LMCompatibel met de Garmin VIRB® camera

In combinatie met een compatibele Garmin VIRB serie HD action camera (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je met de Garmin zūmo 345LM de hoogtepunten van de rit vastleggen. Je kunt de VIRB camera op afstand bedienen en opnamen starten en stoppen vanaf het scherm van de Garmin zūmo 345LM. Op die manier kun je avonturen gemakkelijk vastleggen en later opnieuw beleven.

 

Updates en extra's

Gebruik Garmin Express™ om de Garmin zūmo 345LM up-to-date te houden. Met Garmin Express kun je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overbrengen en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.  De Garmin zūmo 345LM wordt geleverd met de materialen om deze op een motor te kunnen monteren. Wanneer je het toestel ook in de auto wilt gebruiken is er een optionele zuignapsteun (€ 20,-) en voedingskabel (€ 20,-)  te koop..

1Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
2Vereist een Bluetooth compatibele helm, headset of smartphone (afzonderlijk verkrijgbaar).
3Muziek- en mediabediening werkt met iPhone® 4S of hoger en iPod touch® 2e generatie of hoger.
4De functie waarschuwen voor vermoeidheid wordt geactiveerd als u langere tijd achtereen hebt gereden zonder lange tussenstops op uw route.
5Voorwaarden & bepalingen voor Lifetime Maps
6Niet bedoeld voor gebruik in de auto.

Het Bluetooth® woordmerk en de Bluetooth logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en voor het gebruik van deze merken heeft Garmin een licentie verkregen. iPhone en iPod touch zijn geregistreerde handelsmerken van Apple. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin Zumo 345LM Centraal-Europa
 • Voorgeinstalleerde kaarten van West-Europa of Centraal-Europa inclusief lifetime update
 • Motorbevestiging en voedingskabel
 • USB kabel
 • Snelstartgids (ENG)

Bundelprijzen

Bundelprijzen

Bij de Garmin Zumo 345LM worden alle materialen meegeleverd om hem op een motor te kunnen monteren. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. Toch zal dit voor een hele grote groep motoren niet de meest ideale oplossing zijn. In overleg met onze adviseurs zullen we bij WayPoint de voor uw situatie meest geschikte RAM-mount uitzoeken en deze zonder meerkosten meeleveren. Daarnaast hebben we diverse motorspecifieke oplossingen die we voor een bundelprijs kunnen leveren. Hierna volgen enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht klik hier.

FJR1300 motorsteun

Yamaha FJR1300 steun

Bundelprijs: € 60,-

vstrom_175

Suzuki Vstrom steun

Bundelprijs: € 80,-

balhoofdsteun_175

Balhoofdsteun

Bundelprijs vanaf: € 115,-

r1200gs_175

BMW R1200GS <2008 steun

Bundelprijs: € 85,-

ST2steun_175

Stuursteun

Bundelprijs vanaf: € 134,-

rt1200_175

BMW R1200RT steun

Bundelprijs vanaf: € 25,-

LET OP! Standaard wordt er bij de Zumo niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. Garmin gaat ervan uit dat er een Bluetooth helm wordt gebruikt. Wij hebben diverse andere mogelijkheden. Nu volgen een paar voorbeelden, voor een compleet overzicht met bundelprijzen, klik hier.

Bundelprijzen communicatie

Sena SMH5

Sena SMH5 solo

Bundelprijs: € 89,-

Ook als dualset en FM-set
verkrijgbaar

Sena 10S

Sena 10S solo

Bundelprijs: € 185,-

Ook als dualset en ultra platte
set (10R) verkrijgbaar

Scala Rider Freecom 2

Scala Rider Freecom 2

Bundelprijs: € 129,-

Ook als dualset verkrijgbaar
 

Scala Rider Freecom 4

Scala Rider Freecom 4

Bundelprijs: € 179,-

Ook als dualset verkrijgbaar
 

Accessoires

ZumoLock

ZumoLock
 
 
 

winkelwagenBij ons € 79,- 79,-

draagtas zumo 395LM

Draagtas Zumo 3xx
 
 
 

winkelwagenBij ons € 20,-

010-11843-00

Motorhouder
 
 
 

winkelwagenBij ons €

010-11843-01

Motorfietsvoedingskabel
 
 
 

winkelwagenBij ons € 50,-

010-11843-02

Zuignapmontagesteun
 
 
 

winkelwagenBij ons € 20,-

010-11838-00

Autovoedingskabel
 
 
 

winkelwagenBij ons € 20,-

010-01009-05

GTM36 Traffic decoder (ipv autovoedingskabel)
 
 

winkelwagenBij ons €

Zonnekap

Zonnekap 4,3 en 5 inch toestellen
 
 

winkelwagenBij ons € 15,-

OnRoute Motorkaart

OnRoute motorkaart
 
 
 
bij ons € 99,- 

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 13,0 x 9,4 x 3,0 cm
 • Schermgrootte, BxH: 9,4 x 5,6 cm; 10,9 cm diagonaal (4,3 inch)
 • Schermresolutie, BxH: 480 x 272 pixels, 480 x 272 pixels
 • Type scherm: WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 270 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur:  tot 7 uur
 • Waterbestendigheid: IPX7
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Hoofdtelefoonaansluiting/audio-uitgang: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf geďnstalleerde wegenkaarten: ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Geďntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: Ja (optioneel en in autohouder)
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Bandenspanningsmeetsysteem: Ja; afzonderlijke sensors apart verkrijgbaar
 • Routes over bochtige wegen: Ja
 • De stroomvoorziening via de voedingskabel van het toestel is geschikt voor maximaal 12 V (standaard) en 1 A. Stroomverbruik van zūmo toestel is 5 V; 2 A.

Kaartdekking

West-Europa:      2

Centraal-Europa: 2

Laatste wijziging: 16 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden