Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables > Activity trackers

Populairste toestellen

Garmin Venu 3S soft gold - french gray

Garmin Venu 3S
Leverbaar in 5 kleuren

 adviesprijs € 500,- bij ons € 429,-

Garmin Venu 3 slate - zwart

Garmin Venu 3
Leverbaar in 2 kleuren

 adviesprijs € 500,- bij ons € 429,-

Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5
Leverbaar in 4 kleuren

 adviesprijs € 300,- bij ons € 259,-

Garmin Lily 2

Garmin Lily 2

 adviesprijs € 280,- bij ons € 259,-

Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus

 adviesprijs € 450,- bij ons € 329,-

Garmin Venu 2S

Garmin Venu 2S
leverbaar in 2 kleuren

 adviesprijs € 399,95 bij ons € 339,-

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2
leverbaar in 2 kleuren

 adviesprijs € 399,95 bij ons € 319,-

Garmin Vivomove Trend cream - grijs

Garmin Vivomove Trend leverbaar in 4 kleuren

 adviesprijs € 330,- bij ons € 299,-

Garmin Venu Sq 2 Music peach - ivoor

Garmin Venu Sq 2 Music

 adviesprijs € 300,- bij ons € 249,-

Garmin Venu Sq 2 metallic - cool mint

Garmin Venu Sq 2
 leverbaar in 2 kleuren

 adviesprijs € 270,- bij ons € 215,-

Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5

 bij ons € 149,95

Garmin Vivomove Sport Cool mint

Garmin Vivomove Sport

 adviesprijs € 200,- bij ons € 179,-

Wellnes horloges/ activiteitenmeter

Wanneer je op zoek bent naar een horloge dat je dagelijkse beweging bijhoudt, dan kom je al snel bij de vivo-serie van Garmin uit. De toestellen uit de vivo-serie zijn horloges die je 24/7 draagt en die de hele dag bijhouden wat je activiteit is. Dat is ook de reden waarom deze vivo-horloges 'activiteitenmeters' genoemd worden.
De voordelen van de vivo-serie zijn de wat lagere prijs, goede draagbaarheid door klein formaat en weinig gewicht en toch vol met handige functies. Er zijn al wat Garmin horloges die over dezelfde functies beschikken als veel vivo-horloges, maar deze zijn vaak een stuk duurder en groter. De reden hiervan is dat deze uitgebreider zijn en standaard een GPS-ontvanger hebben. Een voorbeeld van zo'n horloge is de Garmin Forerunner 235.
Een horloge uit de vivo-serie is ideaal als je geen groot horloge wilt met alle functies voor hardlopen, fietsen en zwemmen, maar juist een draagbaar horloge dat je dagelijkse activiteiten bijhoudt.

Wat wordt er verstaan onder dagelijkse activiteiten?

Dit zijn activiteiten zoals: wandelen, traplopen, activiteiten zoals kleine stukken hardlopen en ook je slaapritme. Verder wordt bij een aantal toestellen ook het aantal normale calorieŽn (die je sowieso verbrandt) en je actieve calorieŽn (wandelen en hardlopen) bijgehouden. Deze worden berekend door middel van je activiteiten in combinatie met je hartslag.

Wat moet ik kiezen?

Wanneer de nadruk ligt op het monitoren van je dagelijkse activiteit dan zijn eigenlijk alle Vivo modellen geschikt. Met de Garmin vivofit 4 heb je geen omkijken naar je batterij, maar wil je ook hartslag bij houden en smartnotifications kunnen ontvangen, dan maak je al snel de overstap naar de Garmin Vivosmart 4.
Wil je liever de looks van een echt horloge dan is de Garmin Vivomove HR Sport erg interessant. De Garmin vivosport is voor de gebruiker die graag ook over GPS beschikt. Wil je het helemaal compleet maken dan ga je voor de Garmin Vivoactive 3, naast activitytracker ook prima bruikbaar als sporthorloge. Voor de fanatieke sporters heeft Garmin de Forerunner serie en de Fenix 5 serie.

De vivo-serie

En dan komen we uit op de kern: welke vivo-toestellen zijn er en wat zijn de verschillen? Om eerst inzichtelijk te maken welke toestellen er zijn, staan de verschillende toestellen hieronder omschreven:

Garmin Vivofit

De Garmin Vivofit is het instapmodel van de vivo-serie. Het toestel heeft een klein beeldscherm en wordt bediend door middel van een fysieke knop. Qua activiteitenvolger heeft de Vivofit dezelfde functies als zijn twee grotere broers, maar het toestel heeft wat minder functies. Zo is er geen ingebouwde hartslagmeter te vinden en kunnen er geen berichten op gelezen worden. Ook heeft het toestel geen touchscreen. Een absoluut voordeel is de accuduur van een jaar(!) en ook de prijs is een sterk punt.

De Garmin Vivofit 4 is momenteel het nieuwste model en heeft de volgende functies:

  • Instelbaar kleurenscherm en levensduur van de batterij van meer dan een jaar; opladen niet nodig
  • Houdt stappen, afstand, verbrande calorieŽn en slaap bij en geeft een persoonlijk dagelijks stappendoel
  • Kan tijdens het zwemmen of onder de douche worden gedragen
  • Wordt periodiek gesynchroniseerd met Garmin Connect™, waar je activiteiten kunt bewaren, plannen en delen, kunt deelnemen aan uitdagingen en meer
  • De Garmin Move IQ™ functie detecteert automatisch activiteiten en classificeert het activiteittype op Garmin Connect

Is dit allemaal niet voldoende? Dan zal je een stapje verder moeten gaan en naar de Forerunner-serie of de Fenix-serie van Garmin moeten kijken.

Laatste wijziging: 18 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden