Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Sena > Sena Tufftalk

Sena Tufftalk over the head earmuff pack

Sena Tufftalk Lite over the head earmuff pack

bij ons € 249,- 

bestelbalk

Sena Tufftalk Lite hard hat earmuff pack

Sena Tufftalk Lite hard hat earmuff pack

bij ons € 249,- 

bestelbalk

Omschrijving

LICHT-ONTWERP, ZWARE BESCHERMING

De Tufftalk Lite met Bluetooth. Met de lichtgewicht headset kunnen gebruikers communiceren met 3 andere gebruikers over een afstand van 800 m, naar muziek luisteren en zelfs verbinding maken met een smartphone om te ontvangen en te bellen. Dankzij de Bluetooth-intercomcommunicatie kunnen gebruikers zonder onderbreking praten met luidsprekers van HD-kwaliteit en Advanced Noise Control-technologie voor een helder geluid, zelfs in de meest luidruchtige werkomgevingen.

VERBINDING EN BESCHERMING

Tufftalk Lite voegt een extra mate van bescherming toe op lawaaierige werkplekken door doffe of storende geluiden te dempen voor optimaal comfort en door de nodige bescherming te bieden tegen permanent gehoorverlies. Tufftalk Lite heeft een geluidsonderdrukkingsclassificatie van SNR 28 dB en biedt nog steeds een essentieel bewustzijn van bedreigingen op het werk door directe communicatie met collega's in plaats van te schreeuwen of handgebaren die fouten en uiteindelijk ongelukken kunnen veroorzaken.

BESCHERM WAT BELANGRIJK IS

Bescherm uw hoofd en gehoor tegelijkertijd met Tufftalk Lite, lichtgewicht communicatie waarmee u kunt genieten van de flexibiliteit en onbelaste aard van Tufftalk Lite.

VEELZIJDIGE CONNECTIVITEIT MET TUFFTALK LITE

Koppel de Tufftalk Lite met Bluetooth 4.1 aan uw smartphone of Bluetooth-muziekapparaat om te bellen of gebeld te worden en naar muziek te luisteren via de HD-luidsprekers. Gebruik de Sena Industrial Smartphone-app om eenvoudig instellingen te configureren, voorinstellingen voor snelkiesnummers in te stellen of voorinstellingen voor FM-radiozenders te maken om naar te luisteren via de ingebouwde FM-radiofunctie. IndustriŽle communicatie was nog nooit zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Laatste wijziging: 22 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden