Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > GPS producten > merken

GarminGarmin is leverancier van navigatiesystemen in de breedste zin van het woord. Wij verkopen met name de toestellen voor het motorrijder, wandelen, fietsen, sporten, op de weg en action cams. Naast toestellen heeft Garmin uiteraard ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en kaartmateriaal

TomTomTomTom wordt regelmatig geassocieerd met navigatie. TomTom komt van origine uit de software wereld, maar sinds vele jaren bekend om de navigatiekastjes in de auto en op de motor. Bij TomTom staat gebruiksgemak altijd voorop en dit zie je terug in de makkelijk te bedienen toestellen.

miologoVan Mio verkopen we met name de toestellen uit de Mio Cyclo serie. Makkelijk te gebruiken fietstoestellen met een mooi groot scherm. Mio was het eerste merk met de 'Surprise Me' functie waarmee het heel simpel wordt een snel een rondrit te laten plannen.

wahoologoWahoo richt zich met name op de sportieve fietsers en levert daarvoor verschillende producten. We leveren de Wahoo thuistrainers en Wahoo fietscomputers en uiteraard ook de verschillende accessoires en sensoren.

ram-mountlogoTegenwoordig wordt iedere Zumo en TomTom Rider standaard geleverd me de montageoplossingen van Ram-Mount maar allang voordat dit het geval was importeerden wij zelf de Ram-mount artikelen. Met de spullen van Ram-mount kun je eigenlijk iedere product 'ergens' op monteren, van telefoon tot laptop van navigatiesysteem tot vishengel.

bikepenrlogoVoor wie op zoek is naar een mooie oplossing voor de montage van zijn of haar navigatiesysteem op motor komt vaak uit bij Bike PenR. Voor veel motoren zijn er speciale steunen ontwikkeld welke allemaal in Nederland worden gefabriceerd.

senalogoSena is leverancier van een breed assortiment Bluetooth headsets en aanverwante producten. Bij Sena staat bedieningsgemak en geluidskwaliteit voorop. De kenmerkende 'jog-dial' knop zorgt ervoor dat de systemen ook met handschoenen aan goed te bedienen zijn.

cardologoCardo is een van oudsher een van de voorlopers geweest op het gebied van Bluetooth communicatie systemen voor motorrijders. Wat ontwikkeling betreft zijn ze meestal een van de eerste met de nieuwste technieken zoals het Mesh netwerk.

uclearlogoUclear is relatief nieuw in de wereld van Bluetooth communicatie, maar ze beschikken over 2 unieke functies. De eerste is dat er een techniek wordt gebruikt waarbij het niet nodig is om een microfoon voor je mond te hebben. Het tweede punt is dat het mogelijk is om de intercom actief te houden terwijl een navigatiesysteem praat.

midlandlogoMidland is wereldwijd een van de grootste leveranciers van portofoons, daarnaast hebben ze ook Bluetooth systemen ontwikkeld voor motorrijders. Daarnaast hebben ze een app ontwikkeld die in combinatie met een Bluetoothheadset het mogelijk maakt om eigenlijk met iedereen waar ook ter wereld te communiceren.

sp-connectlogoSmartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Door het grote aanbod van goede navigatie apps is het ook steeds gebruikelijker om je telefoon te gebruiken als navigatiesysteem. Een makkelijk te monteren steun voor je auto of motor is dan ook erg praktisch. Hier heeft SP-Connect de oplossing voor.

schuberthlogoHet Duitse merk Schuberth staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige helmen die in de testen er ook nog eens als stilste uitkomen. De nieuwste modellen zijn voorbereid voor een communicatiesysteem die volledig geďntegreerd kan worden.

wolfcamperlogoHet Deense merk Wolf Camper maakt outdoorkleding, tenten en accessoires voor de veeleisende gebruiker. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een nette prijs. Je hebt een ruime keuze en shirts, broeken, sokken, jassen en veel meer.

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden