Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS

Garmin Zumo serie

Met de Garmin Zumo is er een prima toestel neergezet die voor een belangrijk deel van de motorrijders aan de verwachtingen zal voldoen. Het is een allround toestel die elementen in zich heeft voor vrijwel elk type rijder. Daarbij is het toestel eenvoudig in zijn bediening gelaten en zijn alleen de meest noodzakelijke instellingen naar eigen smaak in te stellen.

Garmin Zumo

Garmin Zumo XT2
Garmin Zumo XT 2

adviesprijs € 600,- bij ons € 529,- 

Garmin Zumo XT2 BMW Edition
Garmin Zumo XT2 BMW Edition

adviesprijs € 679,- bij ons € 609,- 

Garmin Zumo XT
Garmin Zumo XT

adviesprijs € 500,- bij ons € 379,- 

 

Garmin Zumo XT BMW Edition
Garmin Zumo XT BMW Edition

adviesprijs € 549,95 bij ons € 479,- 

Meer informatie

Garmin Zumo 396LMT-S
Zumo 396LMT-S

adviesprijs € 349,95 bij ons € 239,- 

 

Garmin Zumo filmpjes

Review Zumo XT2 Garmin Zumo XT2 in 5 minuten Garmin Zumo XT2 motoraccessoires, ZumoLock en kabelverbinderhow to insert video in html by VideoLightBox.com v3.1
 

Zumo XT in 5 minuten Zumo XT in 15 minuten Garmin Zumo XT verschil tussen avontuurlijke route en de OnRoute Motorkaartvideo html by VideoLightBox.com v3.1
 

Garmin ZumoDe Garmin Zumo is niet alleen geschikt voor de motor, maar met de autokit (standaard bij de Zumo 396 en XT) is hij ook in de auto een volwaardig navigatiesysteem. Kortom een allround toestel dat momenteel in verschillende varianten te leveren is.

3 verschillende Zumo's te weten de Zumo 346LM, 396LM en XT. Alle Zumo's worden tegenwoordig geleverd met een lifetime kaartupdate. Een Lifetime update houdt in dat maximaal 4 keer per jaar er een update van de wegenkaart in het toestel geladen kan worden. De eerste verschillen staan in onderstaande tabel weergegeven.

 

Garmin Zumo 595LM
Garmin Zumo XT2

Garmin Zumo 595LM
Garmin Zumo XT

Garmin Zumo 346LMT-S
Zumo 396LMT-S

Prijs vanaf:

€ 529,-

€ 379,-

€ 239,-

Kaartmateriaal

Wereld

Europa

Europa

Scherm

6 inch TFT

5,5 inch TFT

4,3 inch Resistief

Ingebouwde Wi-Fi

V

V

V

Geschikt voor inReach

V

V

 

Muziek

V

V

V

Topo Active

V

V

 

BirdsEye

V

V

 

Dichtsbijzijnde invoerpunt

V

V

 

Telefoneren

V

V

V

Verkeersinfo

V (via smartphone)

V (via smartphone)

V (via smartphone)

Smart notifications

V

V

V

MIL-STD-81

V

V

 

Spotify speler

 

 

 

Adventurous routing/ spannende route

V

V

V

Visuele routeplanner

V

 

 

Routes plannen op je mobiel

V (ja met Garmin Tread App)

 

 

Populaire Paden (Moto) en fraaie wegen Michellin

V

 

 

Rondritplanner

V

V

V

VIRB bediening

 

 

V

Veiligheids- waarschuwingen

V

V

V

Portrait / Landscape

V

V

 

Inclusief autospullen

 

V

V

TripAdvisor beoordelingen

V

V

V

Geschikt voor Garmin Group Ride Tracker

V

V

 

Geschikt voor Group Ride Mobile

V

 

 

De Garmin Zumo wordt geleverd met een motorfietsmontagesteun. Deze is universeel en past op veel motoren. Toch zijn er genoeg motoren waar deze steun niet op gemonteerd kan worden, of waar we een veel mooiere oplossing voor hebben. Kijk snel naar de mogelijkheden voor jouw motor: klik hier.

Standaard worden alle Zumo's geleverd zonder headset. Er zijn legio mogelijkheden om het geluid van de Zumo te horen, een overzicht van de headsets vind je hier.

Premium en Elite pakketten

Voor alle hierboven genoemde Zumo's kun je bij ons kiezen voor een Premium of Elite pakket. Het premium pakket bestaat uit het toestel inclusief Zumolock, draagtas,  en OnRoute Select 1001 motorroutes. Kies je voor het Elite pakket dan heb je ook de beschikken over de OnRoute Motorkaart van West-Europa!

Welke Zumo moet je nu kiezen?

Alle Zumo's zijn waterdicht en schokbestendig, ze worden allemaal geleverd met montage materiaal voor op de motor. Behalve bij de Garmin Zumo 346 worden alle modellen ook nog eens geleverd met een zuignapsteun en voedingskabel zodat het toestel ook in de auto te gebruiken is.

De Garmin Zumo XT keis je wanneer het grootste en heldertste scherm wilt. Bedienen met handschoenen gaat prima en dit is het eerste toestel waarbij Garmin de functie heeft ingebouwd om een route / track bij het dichtsbijzijnde punt op te pakken. Uiteraard hangt aan dit toestel wel een prijskaartje en de Zumo 346 en 396 zijn dan de voordeligere keus. De Garmin Zumo 595LM raden we nu niet meer aan.

Bluetooth

Voor de motorrijder die houdt van muziek onderweg kiest voor de Garmin Zumo 346/396/XT. Ook telefoneren is uiteraard mogelijk met al deze toestellen. Het is uiteraard wel nodig om een geschikte Bluetootheadset te koppelen. Wil je muziek luisteren dan is het wel noodzakelijk om een headset te gebruiken die over het A2DP protocol beschikt, maar dat zijn tegenwoordig bijna alle headsets die wij in ons assortiment hebben.

De Garmin Zumo 346LM en de Garmin Zumo 396LM

Bij deze toestellen zitten de verschillen niet in de functies, maar in de kaartdekking en wat er wordt meegeleverd. De Zumo 346LM wordt geleverd met de kaart van West-Europa, de Zumo 396LM heeft heel Europa. Daarnaast wordt de Zumo 396LM geleverd inclusief de accessoires om het toestel ook in de auto te gebruiken. Deze accessoires zijn uiteraard ook los te koop bij de Zumo 346LM het betreft een zuignapsteun (€ 20,-) en een voedingskabel (€ 20,-).

Tot slot

Om tot een juiste keuze te komen is het belangrijk om een keer langs te komen in een van onze winkels. De toestellen kunnen daar in het 'echt' bekeken worden en ook niet onbelangrijk, we kunnen kijken wat de beste manier is om het toestel op de motor te monteren. Er zit natuurlijk een standaard bevestigingsbeugel bij de Zumo, maar deze is niet voor alle motoren geschikt, daarnaast zijn er voor veel motoren speciale bevestigingsbeugels waarmee het toestel op een betere plek, of op een mooiere manier gemonteerd kan worden.

Een ander punt is natuurlijk het geluid in de helm, hier zijn allerlei mogelijkheden voor en ook hiervoor geldt dat een goed advies belangrijk is.

Alternatief voor Zumo

Laatste wijziging: 26 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden