Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Smartphone op de motor > SP connect > SP Connect Phone Case

SP Connect Phone Case (Set)

SP Connect Phone Case

SP Connect Phone Case

 € 29,95 

 

bestelbalk

SP Connect Phone Case Set

 € 39,95 

 

Omschrijving

De basis van SP Connect is natuurlijk de Phone Case. Heb je net een nieuwe telefoon gekocht en maak je al gebruik van SP Connect bevestigingsaccessoires, dan koop je gewoon de juiste Case voor je telefoon. De SP Connect Phone Case is beschikbaar voor iPhone's, Samsung modellen en een aantal Huawei's. Voor een aantal telefoons is een SP Connect Phone Case Set leverbaar, hier worden nog wat extra accessoires meegeleverd.

Het dunne en functionele hoesje beschermt je smartphone in alle situaties en is te bevestigen op veel verschillende SP Connect™ mounts. Bevestig je telefoon op een veilige manier met het gepatenteerde twist-to-lock-mechanisme bij het fietsen, hardlopen, rijden en golfen of bij andere activiteiten.

  • Dun, beschermend, functioneel
  • Gebruik van alle ingangen en knoppen
  • 3-laags hoesconstructie voor ultieme bescherming

Wanneer er geen Phone Case voor je telefoon beschikbaar is dan zijn er een aantal universele mogelijkheden, deze staan hier onder:

Universele telefoonoplossingen

SP Connect Universal Phone Clamp

SP Connect Universal Phone Clamp

 € 29,95 

bestelbalk

Met de SP Connect Universal Phone Clamp kan je bijna iedere telefoon op een SP Connect houder bevestigen. De universele houder is geschikt voor telefoons met een breedte tussen 58 en 85 mm. Je kunt de houder zonder gereedschap op maar maken en je telefoon blijft goed op zijn plek zitten.

SP Connect Universal Interface

SP Connect Universal Interface

 € 19,95 

bestelbalkDe zelfklevende UNIVERSAL INTERFACE bevestig je rechtstreeks op je smartphone of op het hoesje van je smartphone naar keuze. Het kan ook bevestigd worden op speakers, powerbanks, etc. Je kan elke SP Connect™ mount gebruiken om je apparaat veilig vast te maken aan fietsen, auto's, motoren, hardlooparmbanden en golftrolley's met het gepatenteerde twist-to-lock-mechanisme.

  • 3M™ zelfklever
  • Veilig en onopvallende interface
  • Formaat: 66 x 55 mm

SP Connect Phone Case M

SP Connect Phone Case M

 € 29,95 

bestelbalkMet deze universele Phone Case van SP Connect kun je telefoons met een maximale afmeting van 153 x 70 mm monteren op een van de vele oplossingen van SP Connect. Je telefoon is beschermd tegen regen, zand en alles wat je onderweg tegen kunt komen.

Laatste wijziging: 16 Sep, 2022
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden