Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > Garmin Zumo XT > Garmin Group Ride Tracker

Garmin Group Ride Tracker

Garmin Group Ride Tracker

adviesprijs € 200,- bij ons € 100,- 

direct bestellen

LET OP: De Group Ride Tracker is niet te combineren met een ZumoTwist en / of Zumolock

Garmin Group Ride Trackerlightbox video by VideoLightBox.com v3.1
 

Garmin Group Ride TrackerGarmin Group Ride Tracker, zien waar je maatjes rijden!

Met de Garmin Group Ride tracker heeft Garmin een leuke accessoires uitgebracht voor de Garmin Zumo XT. De Garmin Group Ride Tracker wordt geleverd inclusief nieuwe motorkabel met een connector. Wil je de Garmin Group Ride Tracker gebruiken dan moet je dus je bestaande kabel en steun vervangen.

Uiteraard heb je minimaal 2 Garmin Group Ride Trackers nodig om met het systeem aan de slag te gaan. Je kunt tot maximaal 20 Trackers combineren. Eenmaal gemonteerd is de werking eigenlijk heel eenvoudig. Een persoon start een groep en op dat moment kunnen de andere trackers zoeken naar een beschikbare groep. Je ziet de andere rijders verschijnen in de groep en je kunt op pad. Je kunt kiezen of je de naam en afstand in beeld ziet van de andere rijders.

Garmin Group Ride TrackerBerichten

Naast het tonen van je positie heb je ook de mogelijkheid om (standaard) berichten te verzenden naar de groep. Het is een lijst met standaardberichten zoals 'Ok, Ik moet stoppen, Ik volg jullie, enz' Er is ook een mogelijkheid om je positie door te geven. De ontvanger kan dan op die melding klikken en naar die locatie navigeren.

Afstand

Dat is wel het ingewikkeldste om iets over te zeggen. Garmin hanteert zelf een afstand van 800-1600 meter in bebost gebied, 1600-3200 meter in heuvelachtig terrein en 3200-7500 meter op de open vlakte. De positie van de antenne is in ieder geval erg belangrijk. Des te hoger deze geplaatst is, des te beter het ontvangst. Daarnaast zien we ook dat het voor kan komen dat het ene systeem de positie wel kan ontvangen, maar het andere systeem op dat zelfde moment de positie niet terug krijgt.

Gebruik

Maak je vaak ritten met je motormaatjes, en sta je wel eens te wachten en je vraagt je af waar ze blijven? Dan is het natuurlijk een leuke gadget! In stedelijk gebied zien we dat het bereik na 500 meter al wel minder wordt, maar in het buitengebied gaat het een stuk beter. Je hebt er verder geen omkijken meer naar om opnieuw te verbinden. Zodra het signaal weer opgepikt wordt zie je dat weer in beeld.

Garmin Group Ride TrackerGarmin Group Ride TrackerGarmin Group Ride Tracker

Laatste wijziging: 26 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden