Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > OnRoute Select 1001 motorroutes

OnRoute Select Motor

OnRoute Select 1001 motorroutes

bij ons € 79,-
bestelbalk

 

OnRoute Select Motorvideo embed by VideoLightBox.com v3.1
 

OnRoute Select 1001 motorroutes

  • Meer dan 1001 routes kant-en-klaar voor Garmin en TomTom
  • Bekijk routes vooraf op je pc
  • Kies zelf je startpunt
  • Routes eenvoudig overbrengen naar je toestel
  • Niet alleen routes die vlakbij jou starten, maar ook routes die in jouw buurt passeren

OnRoute Select Motor

OnRoute Select 1001 motorroutes is een verzameling routes in binnen- en buitenland voor de motorrijder. Het is de opvolger van de in 2009 uitgebrachte OnRoute 1100 Motorroutes.

Motorrijders rijden graag routes en het werd dan ook tijd om dit product te vernieuwen. Daarnaast is de gebruikersfeedback ter harte genomen en is de functionaliteit aangepast. Met OnRoute Select 1001 motorroutes is het nu mogelijk om op de computer de routes te bekijken en beheren. Indien gewenst is het startpunt te wijzigen en de routes kunnen naar een toestel gestuurd worden. Dit is niet alleen beperkt tot de Garmin Zumo's, maar het werkt ook goed op de TomTom Rider 4x/4x0.

OnRoute Select MotorJe kunt eenvoudig routes selecteren op basis van provincie of land. Daarnaast kun je een plaats kiezen waarbij de route in de buurt komt of op naam van een route. Wil je de route helemaal tot in detail bekijken? Dan kun je eenvoudig kiezen voor de weergave in je browser.

De route kun je direct naar je Garmin of TomTom laden. De routes worden als een tracklog in je toestel gezet. Deze track kun je vervolgens naar je routes of reisplanner exporteren. Kies je voor de tracklog als basis, dan zal de route, ongeacht je kaartversie, zo exact mogelijk gereden worden. Voor de Garmin gebruikers is het dan wel raadzaam om het herberekenen uit te schakelen. Bij eventueel afwijken zal je anders naar het eindpunt gebracht worden. De TomTom Rider doet dit eigenlijk nog iets slimmer aangezien die de track zo exact mogelijk zal blijven volgen.

Er is ook een beheergedeelte in het programma om je gereden routes te verwijderen uit je toestel. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de routes in BaseCamp (of MapSource) te bekijken. Met name voor de buitenlandse routes zou je die kunnen gebruiken als basis voor een te plannen tocht.

Een deel van routes waren ook beschikbaar in de OnRoute 1100 motorroutes, maar er zijn ook een behoorlijk aantal nieuwe routes toegevoegd. Onder andere de routes van de MotoPlus website zijn toegevoegd. Verder staan ook de recente ANWB / Promotor tanktastochten in OnRoute Select Motor.

Laatste wijziging: 26 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden