Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Cardo Scala Rider > Cardo Systems Speakers JBL

Cardo Systems Speakers JBL 45mm

Cardo Systems Speakers JBL

adviesprijs € 99,95 bij ons € 89,95 

bestelbalk

Omschrijving

Cardo System Speakers JBL 45mm

Ben je een echte audiofiel? Dan hebben we goed nieuws voor je. Cardo Systems heeft in samenwerking met JBL compleet nieuwe speakers ontwikkeld, specifiek bedoeld voor gebruik op de motor. Kom maar op met die pompende bassen!

Kenmerken:

42mm drivers met de techniek van JBL (Harman Kardon) creŽert een oorverdovend mooi, diep en rijk geluid. Specifiek ontwikkeld voor gebruik op de motor. Voorzien van een 3.5mm jack plug voor universeel gebruik en compatibel met de complete Packtalk / Smartpack / Freecom collectie van Cardo. Na installatie van de JBL speakers en update via de Cardo Community en Cardo Connect App genieten eigenaars van de Cardo Packtalk / Smartpack / Freecom collectie van een extra rijke geluidsbeleving dankzij JBL's equalizer en geluidprocessor. De speakers zijn ook bruikbaar met communicatiesystemen van andere merken wanneer de speakeraansluiting een 3,5 mm jack is. De basis van de speaker heeft een doorsnede van 42mm de speaker zelf is 45mm.

JBL Equalizer profielen

Voor de Packtalk, Smartpack en Smarth modellen kun je kiezen uit 3 verschillende equalizer profielen. Hiermee kun je de geluidsbeleving nog beter afstemmen op de soort audio die je luistert. De profielen waar je uit kunt kiezen zijn, standard, bass boost en vocal. Voor de andere Cardo systemen geldt dat ze werken met het standaard (standaard) profiel.

Cardo en JBL

Cardo wil graag het beste voor zijn klant. Op het gebied van Bluetooth communicatie voor de motorrijders loopt Cardo altijd voorop. Jaren terug waren ze een van de weinige aanbieders van bruikbare Bluetooth systemen voor motorrijders. Inmiddels zijn er meerdere merken maar Cardo zit niet stil, een aantal jaren geleden kwam Cardo als eerste met een headset die gebruikt maakte van DMC techniek. Hierdoor is de communicatie in groepen weer een heel stuk beter geworden. De speakers die Cardo gebruikt zijn natuurlijk van prima kwaliteit, maar Cardo wil altijd beter. In 2018 zijn ze de samenwerking aangegaan met JBL.

JBL is meer dan 70 jaar een begrip in de wereld van audio. Van concerthallen tot bioscopen, van home entertainment tot speakers voor onderweg. JBL staat synoniem voor uitstekende audio en innovatie.

De afgelopen maanden hebben de akoestisch specialisten, mechanische experts en software-engineers nauw samengewerkt in het Harman's Acoustic Labs in Los Angeles. Alle audio-elementen van de intercomsystemen van Cardo zijn onder de loep genomen, waar nodig gewijzigd en geoptimaliseerd . Dit in combinatie met de achterliggende software en elektronica, heeft uiteindelijk geresulteerd in een speciale JBL luidspreker.

In de doos

  • 45mm JBL audioset
  • Klittenband plakker
  • Opvulpads
  • Activatiecode

Laatste wijziging: 14 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden