Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 d specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Recreatie > GPS boeken > GPS wijzer

GPS wijzer

GPS wijzer voor outdoortoestellen

 bij ons € 21,-
bestelbalk

10 jaar gps wijzer vieren we met een nieuwe editie!

De nieuwste achtste editie van gps wijzer (zeventiende druk – uitgave 2021) is maar liefst 248 pagina's dik en staat vol met handige tips. Het is een boek voor alle Garmin outdoortoestellen (eTrex, Oregon, gpsmap 6x, Montana, Dakota en Monterra) en de bijbehorende software BaseCamp. Bekijk de voorbeeldpagina's van de nieuwste GPS Wijzer of lees de uitgebreide informatie hieronder verder.

Beschrijving

NIEUWE Gps wijzer 2021 – 8e editie

De beste handleiding voor je outdoor gps

De nieuwste achtste editie van Gps Wijzer,  is een helder en duidelijk geschreven boek om je Garmin gps goed te leren kennen. Deze gps handleiding is uitgegeven in een handzaam formaat (20 x 14cm), waardoor je het makkelijk mee naar buiten neemt. Het is ht hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor gps te halen. Je leert stap voor stap zelf routes te maken met het programma BaseCamp of met andere routeplanners en apps. Door de vele tips, oefeningen en uitleg leer alle mogelijkheden van het programma. Door de vele positieve reacties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen, durven we met trots te zeggen dat dit het beste gps boek is.

Juist omdat zo'n apparaat veel meer kan dan een smartphone app, worden de werking en alle nuttige instellingen van je gps eenvoudig uitgelegd. Alles komt aan bod: van simpel weg 'hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug' tot 'hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving'. Zo leer je spelenderwijs elke buitensport-activiteit te plannen, uit te voeren en als je wilt achteraf je tocht of rit te bekijken en te analyseren. We hebben enkele voorbeeld pagina's voor je klaargezet.

Wat is nieuw in de achtste editie?

  • Hoofdstuk 17 over het maken van routes met BaseCamp en andere routeplanners is volledig herschreven.
  • In hoofdstuk 17 is een betere indeling gemaakt in het gebruik van routes op je gps en het maken er van met een routeplanner.
  • Hoofdstuk 18 is ook onder handen genomen. Het gebruik van de Explore app en Mapshare is uitgebreid en herschreven.
  • De informatie over Live geocachen, dat met steeds meer toestellen mogelijk is, is uitgebreid.
  • Het boek is geschikt gemaakt voor alle nieuwe toestellen zoals de Gpsmap 65 en 66 serie.
  • Voor de nieuwste Montana 7 serie is er een extra aanvulling geschreven
  • We hebben enkele onderwerpen die minder vaak gebruikt worden naar de website verplaatst en behandelen ze daar uitgebreider en met meer afbeeldingen. De vwrijzingen zijn opgenomen in het boek.
  • Alle andere hoofdstukken zijn herzien en verbeterd, dit heeft geleid tot vele honderden kleine en grotere wijzigingen.

Inhoud boek gps wijzer

In het eerste gedeelte van het boek leer je je eigen Garmin tot in de finesses kennen. Voor elk type gps geven we de juiste instructies. We wisselen de uitleg van de vele begrippen, zoals waypoints, routes en gps tracks / sporen af met praktisch aan de slag gaan. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. Het tweede gedeelte kun je ook systematisch f sprongsgewijs doorwerken. Je kunt alles leren over digitale en routerende kaarten. We geven instructies voor onder andere de software BaseCamp en leren je routes en tracks maken. De verschillende soorten (gratis) digitale kaarten, het downloaden en gebruik komen in een apart hoofdstuk aan bod. We leren je ook routes en tracks in Google Earth te bekijken. We geven instructie hoe je via Google Maps allerlei locaties kunt vinden en gebruiken op je gps.

Snelleesgids en leeswijzer

Het boek start voor de compleet beginnende gps'er met een leeswijzer en voor de iets verder gevorderde met een snelleesgids. Je kunt zo heel makkelijk kiezen of je het boek systematisch wilt doorwerken of er sprongsgewijs doorheen wilt gaan.

Hoe kun je iets vinden in de nieuwe gps wijzer?

De zeer overzichtelijke hoofdstukindeling en inhoudsopgave, de leeswijzer en het uitgebreide register maken GPS Wijzer tot een gebruiksboek dat voor beginners en ver gevorderden interessant en zeer toegankelijk is, als cursusboek en als naslagwerk.

Welke gps toestellen?

De volgende gps'en worden uitgebreid behandeld: eTrex 10, 20(x)/22x-30(x)/32x, eTrex touch (25 en 35) , GPSmap 62 / 64 / 65 / 66-serie, Dakota 10-20, Oregon 200-550, Oregon 600-650-700-750, Montana 600, 610, 650, 680, 700, 700i en 750i en Monterra.

Garmin Edge

Voor de Edge's Explore, 500-810, 820, 820 Explore, 1000, 1000 Explore, 1030 en Edge Touring kun je een andere boek aanschaffen: GPS WIJZER voor de recreatieve en sportieve fietser, de beste handleiding voor de Garmin Edge en BaseCamp.

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden