Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dť specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Recreatie > GPS boeken > Fietsrouteboek voor de wielertoerist

Fietsrouteboek voor de wielertoerist

Fietsrouteboek voor de wielertoerist

Bij ons: € 10,-
bestelbalk

Nederland en BelgiŽ hadden in 2009 en 2010 het voorrecht om elf etappes van  de Giro, de Tour en de Vuelta te mogen verwelkomen. Deze etappes vormden de  basis voor dit wielerboek. Voor de actieve wielertoerist zijn deze officiŽle  etappes gedetailleerd uitgewerkt in routes van circa 70 kilometer, inclusief een  grafische weergave van de hellingen in Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen en de  Utrechtse heuvelrug. Profs en ex-profs als Eddie Merckx, Lars Boom, Tom Boonen  en Erik Breukink voorzien de routes van commentaar. De foto's van o.a. Cor Vos  zorgen voor een extra dimensie aan dit boekwerk.

Daarnaast kun je alle beschreven etappes downloaden en in je GPS laden om  ze zelf te fietsen. En daarvoor schakelde de uitgever van dit boek uiteraard  WayPoint in en hebben we de auteur, Peter Tetteroo, een edge800 beschikbaar  gesteld. Leidend tot een aparte website waar de lezers van het boek alle 36  routes kunnen downloaden.

Het fietsrouteboek voor de wielertoerist is een uniek boek waarbij de  Nederlandse en Belgische etappes van de drie grootste wielerevenementen ter  wereld op een praktische en veelzijdige wijze in kaart zijn gebracht voor de  amateur wielertoerist.

De auteur, Peter Tetteroo (1954) schreef eerder de uitgaven:
De fiets scheurkalender 2010 en 2011, het jubileumboek 100 jaar  Pedaalridders en het Tour de France Quizboek.

Ben je nog niet bekend met GPS voor op de fiets; bekijk dan onderstaande filmpjes!

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden