Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_fietsnavigatie

Bel ons: 088-0226900


Fietsnavigatie> Edge serie

Garmin Edge Serie

Garmin Edge Explore 2

Garmin Edge Explore 2

adviesprijs € 300,- bij ons € 259,- 

meer informatie

Garmin Edge Explore 2 Power

Garmin Edge Explore 2 Power

adviesprijs € 400,- bij ons € 299,- 

meer informatie

Garmin Edge 1050

Garmin Edge 1050 serie

vanaf
bij ons € 749,- 

 

Garmin Edge 1040

Garmin Edge 1040 serie

vanaf
adviesprijs € 600,- bij ons € 539,-
 

 

Garmin Edge 840

Garmin Edge 840 serie

vanaf
adviesprijs € 500,- bij ons € 449,-
 

 

Garmin Edge 540

Garmin Edge 540 serie

vanaf
adviesprijs € 400,- bij ons € 349,-
 

 

De Garmin Edge Serie

De toestellen uit de Garmin Edge serie zijn met name gericht op de sportieve fietser. Je hebt de keus uit hele compacte fietscomputers tot uitbreide systemen met volledige navigatiefunctionaliteit. Er zijn toestellen die je bedient d.m.v. het touchscreen, maar er zijn ook varianten met fysieke knoppen. Zo is er voor ieder wat wils. Hier onder staan de verschillende uitvoering, van de meeste modellen zijn ook weer bundels beschikbaar met extra accessoires zoals sensoren.

Garmin Edge Explore 2

Garmin Edge Explore 2 en Edge Explore 2 Power

Zoek je een betrouwbare, gebruiksvriendelijke fietsnavigatie toestel? De Garmin Edge Explore 2 is er voor je wanneer je hem het meest nodig hebt. Dus ga op pad en ontdek nieuwe routes: de Edge heeft alles wat je nodig hebt.

 • Concentreer je op de rit: de Garmin Edge Explore 2 brengt je altijd weer thuis met fietsspecifieke navigatie.
 • Geen lege batterij meer!. De Garmin Edge Explore 2 heeft een batterijduur van wel 16 uur bij intensief gebruik en maximaal 24 uur in de batterijspaarstand.
 • Stippel koersen uit met de Garmin Connect™ app, Strava, Komoot, Wikiloc en meer, en synchroniseer in een handomdraai met je Edge.
 • Fiets je met een compatibele e-bike? Je kunt vertrouwen op de Edge. Gebruik routebepaling voor de e-bike op basis van de batterijstatus, het ondersteuningsniveau en het bereik.
 • Blijf op de hoogte en in contact dankzij ongevallendetectie (indien gekoppeld met een smartphone) plus compatibiliteit met de Varia™ fietsradar.

Garmin Edge 1040

Garmin Edge 1040 en Garmin Edge 1040 Solar

Never stop cycling met de ultieme GPS-fietscomputer waar je op kunt vertrouwen wanneer je hem het meest nodig hebt. De Garmin Edge 1040 is klaar voor elke rit, van afgelegen grindpaden tot onvergetelijke klimtochten.

 • Blijf doorgaan. Power Glass™ opladen via zonne-energie verlengt de levensduur van de batterij tot 42 minuten per uur in de batterijspaarstand. Alleen bij de 1040 Solar
 • Ride farther, charge less. Krijg tot wel 35 uur batterijduur bij intenstief gebruik en tot wel 70 uur in de spaarstand.
 • Je cycling ability en de koersvereisten geven je inzicht in je sterke en zwakke punten.
 • Fiets als een local met specifieke kaarten voor elk type rit.
 • Nauwkeurig. Of het nu dichte begroeiing is of een drukbevolkte stad met hoge gebouwen: dit is geen partij voor de nauwkeurigheid van de multi-band GNSS.
 • Weet hoeveel brandstof je nog in je hebt met stamina-inzichten.

Garmin Edge 830

Garmin Edge 830

Prestatiegerichte GPS-fietscomputer met kaarten en aanraakscherm

 • Dynamische prestatiemeting biedt inzicht in uw VO2 max, herstel, focus van de trainingsbalans, warmte- en hoogteacclimatisering, voeding, hydratatie en meer
 • De fietsbeveiligingsfuncties omvatten een nieuw fietsalarm, groepsberichten en -tracering, ongevaldetectie en compatibiliteit met Varia™ achteruitkijkradar en fietslampen, zodat u kunt zien en gezien kunt worden
 • Inclusief navigeerbare Garmin fietskaart met routebepaling op basis van populariteit,

Laatste wijziging: 03 Jul, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden