Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_fietsnavigatie

Bel ons: 088-0226900


Fietsnavigatie> Edge serie> Garmin Edge 1040

Garmin Edge 1040

Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040

Garmin Edge 1040

adviesprijs € 600,- bij ons € 539,- 


bestelbalk

Garmin Edge 1040 serie
Garmin Edge 1040Garmin Edge 1040 performance bundelGarmin Edge 1040 Solar


De Edge 1040 wordt geleverd inclusief:

 • Garmin Edge 1040, steunen (standaard en verlengde voorsteun), USB-C kabel, borgkoordje, documentatie

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Omschrijving

Garmin Edge 1040, boordevol prestatiefuncties

Never stop cycling met de ultieme GPS-fietscomputer waar je op kunt vertrouwen wanneer je hem het meest nodig hebt. De Garmin Edge 1040 is klaar voor elke rit, van afgelegen grindpaden tot onvergetelijke klimtochten.

 • Nauwkeurig. Of het nu dichte begroeiing is of een drukbevolkte stad met hoge gebouwen: dit is geen partij voor de nauwkeurigheid van de multi-band GNSS.
 • Ride farther, charge less. Krijg tot wel 35 uur batterijduur bij intenstief gebruik en tot wel 70 uur in de spaarstand.
 • Je cycling ability en de koersvereisten geven je inzicht in je sterke en zwakke punten.
 • Fiets als een local met specifieke kaarten voor elk type rit.
 • Kun je niet wachten om te fietsen? Je hebt geluk. Haal dit Edge toestel uit de doos en je rijdt in een mum van tijd.
 • Weet hoeveel brandstof je nog in je hebt met stamina-inzichten.

Garmin Forerunner 255S Music

Garmin Edge 1040

Staminia-inzichten

Tijdens het fietsen ontvang je stamina-inzichten zodat je in de gaten kunt houden hoeveel brandstof je nog in de spreekwoordelijke tank hebt.

Garmin Edge 1040

Cycling ability en koersvereisten

Bepaal je sterke punten als fietser, richt je op verbetering en bereid je voor op de vereisten van een specifieke koers. Voor deze functie is het nodig sensoren te koppelen.

Garmin Edge 1040

Power Guide

Aanbevolen vermogensdoelen (vermogenssensor vereist) kunnen je helpen je inspanningen gedurende een koers te beheren.

Garmin Edge 1040

Dynamische prestatiemeting

Krijg meer inzicht in hoe jouw lichaam reageert op je training. Krijg inzicht in VO2 Max, hersteltijd, trainingsbelasting, training load focus en meer. Voor een optimale meting zijn sensoren nodig.

Garmin Edge 1040

Trainingsstatus

Hoe effectief is je training? Evalueer automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met je training je conditie verbetert, je piekt of te intensief traint.

Garmin Edge 1040

Dagelijks aanbevolen workouts

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse workout suggesties Gebaseerd op je huidige trainingsbelasting en VO2 max. (sensoren vereist)

Garmin Edge 1040

Synchroniseer trainingsplannen

Ontvang je trainingsplannen voor binnen en buiten via Garmin Connect™ app, of synchroniseer je Garmin Edge 1040 Solar toestel naadloos vanuit andere apps, waaronder de app TrainingPeaks®. Bovendien krijg je herinneringen om een gemiste training in te halen.

Garmin Edge 1040

Warmte- en hoogteacclimatisatie

Bereid je voor op elke omgeving. Zie hoe jouw lichaam presteert in verschillende omgevingen met warmte- en hoogteacclimatisatie. (sensoren vereist)

Garmin Edge 1040

ClimbPro

Bekijk automatisch de resterende stijging en helling wanneer je klimt terwijl je een route of koers volgt. Zo kun jij je inspanning meten en zien wat je nog te wachten staat. Je kunt zelfs je klimtochten opslaan om die na de rit te bekijken op je toestel of in de Garmin Connect app.

Garmin Edge 1040

Voedins- en hydratiewaarschuwingen

Krijg het inzicht dat je nodig hebt om kilometer na kilometer vol energie te zitten. De Garmin Edge 1040 waarschuwt je wanneer het tijd is om te drinken of te eten.

Garmin Edge 1040

Fietsdynamica

Profiteer van geavanceerde fietssgegevens die je laten zien hoe jouw prestaties veranderen op basis van variabele omstandigheden, zoals positie, fietsinstelling, ritduur en meer. Een vermogensmeter dient gekoppeld te zijn.

Garmin Edge 1040

MTB Dynamica

Volg de geweldige details van elke rit met mountainbikegegevens Houd de details van elke rit bij met specifieke mountainbikegegevens, zoals het aantal jumps, jump afstand en de hangtime.

Garmin Edge 1040

Grit en flow

Grit beoordeelt de moeilijkheidsgraad van een rit met behulp van GPS, hoogte en andere gegevens. Flow meet hoe soepel je een trail rijdt, zodat je een score hebt die je de volgende keer kunt verbeteren.

Garmin Edge Explore 2

Compatibiliteit met e-bike

Met de optionele Edge Power Mount kun je de Edge GPS-fietscomputer continu van stroom voorzien, zodat je elke rit met de e-bike van begin tot eind kunt vastleggen. Voor e-bikes is een aparte kabel vereist.

Garmin Forerunner 255S Music

Garmin Edge 1040

Multi-band GNSS

Krijg een nauwkeurigere positie en betere dekking — zelfs in de meest veeleisende omgevingen — met multi-band GNSS-technologie voor meerdere systemen.

Garmin Edge 1040

Specifieke kaarten voor diverse rittypen

Fiets als een local, wat voor fiets je ook hebt, met verbeterde kaarten waarop populaire wegen en trails staan aangegeven, plus doorzoekbare nuttige punten (POI's).

Garmin Edge 1040

Trailforks App

Met navigeerbare wereldwijde MTB-routegegevens en POI's van Trailforks kun je eenvoudig trails zoeken op je Edge. Of download de Trailforks app om je geplande routes over te zetten vanaf de Trailforks website.

Garmin Edge 1040

Forksight modus

Deze optie geeft automatisch de naderende splitsingen in de trail weer, zodat je kunt zien waar je bent in het netwerk van trails/tracks.

Garmin Edge 1040

Afslag-voor-afslag aanwijzingen

Nooit meer verdwalen met afslag-voor-afslag aanwijzingen en waarschuwingen die je informeren over komende afslagen.

Garmin Edge 1040

Off-course herberekening

Je kunt de routebegeleiding en koersfoutmeldingen onderbreken wanneer je van de koers afwijkt om het gebied te verkennen. Wanneer je weer verder wilt met je rit, wijst de Garmin Edge 1040 Solar je de weg.

Garmin Edge 1040

Compatibel met Shimao Steps eBike Systeem

Bekijk een speciaal eBike statusscherm, gegevensvelden en ondersteuning voor systeemstatus- en waarschuwingsberichten. Bekijk zelfs de ondersteuning, de versnelling, de batterijduur en meer tijdens het fietsen.

Garmin Forerunner 255S Music

Garmin Edge 1040

Compatibeliteit met inReach teestellen

Blijf verbonden, waar je ook rijdt, door de Garmin Edge 1040 Solar te koppelen met een compatibel inReach toestel. Lees en beantwoord berichten, deel reisgegevens en activeer interactieve SOS-alarmen.

Garmin Edge 1040

Varia compatibiliteit

Koppel de Garmin Edge 1040 Solar fietscomputer met je Varia achteruitkijk radar en verlichting zodat je achteropkomend verkeer kunt zien en ook gezien wordt. Indien gekoppeld met een smartphone.

Garmin Edge 1040

Ongevaldetectie

Deze Edge verzendt automatisch een bericht met je locatie naar vooraf ingestelde contactpersonen voor noodgevallen als er een incident wordt gedetecteerd.

Garmin Edge 1040

Fietsalarm

Het met een pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt je op je smartphone als jouw fiets wordt verplaatst wanneer je wat bent gaan drinken of een pitstop maakt.

Garmin Edge 1040

Groepsberichten

Blijf connected, contact met je fietsmaten als je even bent gelost. Indien gekoppeld met een smartphone met internetverbinding.

Garmin Edge 1040

Grouptrack functie

Houd je reisgenoten in de gaten, zelfs als je ze uit het zicht verliest- en laat ze jou in de gaten houden. Met GroupTrack kunt u maximaal 50 vrienden tegelijk in de gaten houden. Kijk op het scherm om updates te zien. Een koppeling met een smartphone met internetverbinding is noodzakelijk.

Garmin Forerunner 255S Music

Garmin Edge 1040

Smartphone meldingen

Ontvang sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je Edge toestel wanneer deze is gekoppeld met je compatibele smartphone.

Garmin Edge 1040

Synchroniseer met Garmin Connect

De Garmin Connect app is de thuisbasis van een actieve online community waarmee je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

Garmin Edge 1040

Connect IQ store

Download aangepaste gegevensvelden en download apps en widgets uit onze Connect IQ Store app op je compatibele smartphone.

Garmin Edge 1040

Fietsalarm

Koppel de Garmin Edge 1040 met je Indoor-trainer zodat je kunt rijden wanneer en waar je maar wilt.

Garmin Edge 1040

Automatisch configuratie

Je kunt in een handomdraai gaan rijden, in plaats van tijd te verspillen aan het configureren van instellingen. Ontvang vooraf ingevulde aangepaste rijprofielen op basis van je vorige Edge fietscomputer, rittypen of sensoren. Eenmaal op je Edge kun je jouw ritprofielen, schermen en datavelden direct vanaf je toestel of compatibele smartphone beheren.

Vermogensmeters

4iiii Precision Powermeter

4iiii Precision 3 Powermeter
Factory Install

bij ons € 319,- 

Meer informatie

Garmin Rally XC200 / XC100 voor Shimano SPD

Garmin Rally XC 200 dual
 adviesprijs € 1100,- bij ons € 949,-

Garmin Rally XC 100 single
adviesprijs € 650,- bij ons € 549,- 

voor Shimano SPD
meer informatie

Garmin Rally RK200 / RK100 voor LOOK KEO

Garmin Rally RK 200 dual
 adviesprijs € 1000,- bij ons € 849,-

Garmin Rally RK 100 single
adviesprijs € 600,- bij ons € 519,- 

voor LOOK KEO
meer informatie

Garmin Rally RS200 / RS100 voor Shimano SPD-SL

Garmin Rally RS 200 dual
 adviesprijs € 1000,- bij ons € 849,-

Garmin Rally RS 100 single
adviesprijs € 600,- bij ons € 519,- 

voor Shimao SPD-SL
meer informatie

Accessoires

Sena Smart Cycling Helm R2

Sena Smart Cycling Helm R2
 

winkelwagenBij ons €  189,-

Garmin Index S2

Garmin Index S2
 

winkelwagenBij ons: € 125,-

Donrox Ride F511

Donrox Ride F511
 

winkelwagenbij ons € 79,-

Garmin Edge Power Mount

Edge Power Mount
 

winkelwagenBij ons: € 129,95

In-Line flush mount

In-Line flush mount
 

winkelwagenBij ons: € 40,-

Mountainbikebevestiging Garmin Edge 1030

Mountainbike bevestiging
 

winkelwagenBij ons: € 40,-

borgingskoordje

Borgingskoordje
 

winkelwagenBij ons: € 5,-

Afstandsbediening edge

Afstandsbediening Edge
 

winkelwagenBij ons: € 60,-

Afstandsbediening edge

Varia RTL 515
 

winkelwagen adviesprijs € 200,- bij ons € 189,-

Afstandsbediening edge

Varia UT800
 

winkelwagen adviesprijs € 169,95 bij ons € 155,-

Garmin HRM Dual

Garmin HRM-Dual
 

winkelwagenBij ons €  69,95

Cadans- en snelheidssensor

Cadans- en snelheidssensor V2

winkelwagenBij ons €  69,95

Snelheidssensor

Snelheidssensor V2
 

winkelwagenBij ons €  39,95

Cadanssensor

Cadanssensor V2
 

winkelwagenBij ons €  39,95

USB voeding

Celly netadapter USB-A en C

winkelwagenbij ons € 24,95

In de doos

 • Garmin Edge 1040
 • In-Line flush voorsteun
 • Standaard fietssteun
 • Borgingskabeltje
 • USB kabel
 • Documentatie

Handleiding Garmin Edge 1040

 

Specificaties

Algemeen

 • Fysieke afmetingen: 59,3 x 117,6 x 20,0 mm
 • Aanraakscherm: Ja
 • Kleurenscherm: Ja
 • Schermgrootte, BxH: 3,5″ (88,9 mm) diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 282 x 470 pixels
 • Gewicht: 126 gram
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion batterij
 • Levensduur van batterij: tot 100 uur
 • Battery save mode: Ja
 • Classificatie waterbestendigheid: IPX7
 • In-ride power compatible (Garmin Charge battery pack): Ja

Kaarten en geheugen

 • Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
 • Basemap: Preloaded Garmin cycle map
 • Opslag- en voedingscapaciteit: Ja (32 GB intern geheugen)
 • Waypoints/favorieten/locaties: 200
 • Routes: 100 koersen
 • Rondegeschiedenis: Maximaal 200 uur

Sensors

 • GPS: Ja
 • GLONASS: Ja
 • Galileo: Ja
 • Multi-band GNSS: Ja
 • Barometrische hoogtemeter: Ja
 • Magnetometer: Ja
 • Gyroscoop: Ja
 • Versnellingsmeter: Ja
 • Omgevingslichtsensor: Ja

Dagelijkse smart functies

 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Connect IQ™ Store op toestel: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • Weer: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Group LiveTrack: Ja
 • Rider-to-rider messaging: Ja
 • Incident Detection: Ja
 • Hulp: Ja
 • Zoek Mijn Edge®: Ja
 • Bike alarm: Ja
 • Weather alerts: Ja
 • InReach® compatible: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Verbrande calorieŽn: ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • Aanpasbare gegevenspagina's: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Dagelijkse trainingssuggesties: Ja
 • Primaire en secundaire workoutdoelen: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • VO2 Max (hardlopen): Ja
 • Realtime uithoudingsvermogen: Ja
 • Trainingsstatus (beoordeel of uw training effectief is door trainingsgegevens bij te houden, zoals VO2 max. en anaerobe drempel en vergelijk deze met recente gegevens): Ja
 • Trainingsbelasting (combineert de hartslag met VO2 max. om de intensiteit van de training gedurende 28 dagen te beoordelen, zodat u binnen het optimale bereik bent om uw doel te halen): Ja
 • Focus trainingsbelasting: Ja
 • Analyse van de fietsfunctie: Ja
 • Analyse van koersvereisten: Ja
 • Trainingseffect (aeroob): Ja
 • Hersteladvies: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Segments: Ja
 • Trendline™ routeplanning op basis van populariteit: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Physio True-Up: Ja

Fietsfuncties

 • ClimbPro klimrouteplanner: Ja
 • Garmin fietskaart (navigeerbare wegenkaarten voor fietsers): Ja (meerdere regio's)
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • On-device course creator: Ja
 • Locatie zoeken op toestel: Ja
 • Power Guide: Ja
 • Heatmap op basis van populariteit: Ja
 • Cycling Dynamics compatible: Ja
 • MTB Dynamics: Ja
 • Integrated TrailForks trail data: Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja

Connectiviteit

 • Edge® remote: Ja
 • Varia™ remote: Ja
 • ANT+™ electronic shifting: Ja
 • Shimano DI2 synchro schakelintegratie: Ja
 • Smart trainer-bediening: Ja
 • Uitgebreid scherm (hiermee kan een Garmin watch gegevensschermen delen op de Edge®): Ja

Laatste wijziging: 03 Jul, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden