Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Home > Klantenservice > Contact > Over WayPoint > Runnersworld Twente

runnersworldtwente

Runnerwsorld Twente

Rijssensestraat 170
7642 NN  Notter  (Wierden)'

Telefoonnummer: 088-0226908
E-mail: info@runnersworldtwente.nl

Klik hier voor meer informatie over Runnersworld Twente.

Maak een afspraak voor een loopanalyse!

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag (koopavond):
09.30 - 17.30 uur
Zaterdag:
09.00 - 17.00 uur

WayPoint Notter breidt uit met Runnersworld Twente!

Runnersworld Twente opening dinsdag 7 januari!

Veel mensen komen bij WayPoint voor de aanschaf van navigatie in de breedste zin van het woord, een goed advies en persoonlijke aandacht is één van de belangrijkste redenen om voor WayPoint te kiezen. De afgelopen jaren zien we steeds meer klanten in de winkels die opzoek zijn naar een sporthorloge. Met name voor deze gebruikersgroep is de keuze enorm en is een goed advies belangrijk.

Veel hardlopers zoeken dit advies ook bij de aanschaf van hardloopschoenen en alles wat daarbij komt kijken. Om deze doelgroep nog beter van dienst te zijn hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Runnersworld Nederland. Met als resultaat een eigen Runnersworld winkel in Twente!
Bij Runnersworld Twente kun je, vanaf dinsdag 7 januari, terecht voor loopanalyses waarbij de perfecte schoen voor jouw doel aangemeten kan worden! Daarnaast hebben we natuurlijk ook een ruim assortiment aan kleding, veiligheidsartikelen en voeding!
Runnersworld Twente vind je gewoon aan de Rijssensestraat 170 in Notter! Dat is dus in hetzelfde pand als de WayPoint winkel. Voor de WayPoint klant die niks met hardlopen heeft, geen paniek: alles blijft verder bij het oude. Je vindt dezelfde mensen met dezelfde kennis die je van ons gewend bent.

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden