Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waypointkl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900

Toestel elders gekocht en hulp nodig?

Stel je voor: je hebt je GPS-toestel gekocht bij een van de vele honderden winkels waar je terecht kunt. Maar loopt na aanschaf toch tegen problemen of vragen op. Je gaat te rade bij je leverancier, maar die komt niet verder dan verwijzen naar de handleiding.

Niets ten nadele van onze conculega's maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Alle andere winkels verkopen ook slaapzakken, wasmachines, bougies of babyvoeding. Waypoint is nu eenmaal de enige winkel die volledig gespecialiseerd is in mobiele GPS en dat al vele jaren.

Natuurlijk adviseren we zo'n toestel gewoon bij ons aan te schaffen. Je krijgt het beste advies en de beste uitleg, ook achteraf. En bent bovendien bijna altijd nog goedkoper uit ook!

Maar natuurlijk willen we de mensen die ons 'te laat' ontdekken niet in de kou laten staan. Daarom kan iedereen bij ons met elke GPS-vraag terecht. Kom gerust langs!

Maar als je het toestel elders kocht staan daar allicht wel kosten tegenover. Gaat het om een klein probleempje, dat in een paar minuten opgelost is, dan kost dat 10 euro. Kost het meer tijd dan hanteren we een uurtarief van 60 euro. Daarbij geldt dan uiteraard wel een 'no cure - no pay' garantie.

Laatste wijziging: 16 Mar, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden