Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_camper_truck

Bel ons: 088-0226900

TomTom Go Camper Max

TomTom Go Camper MaxTomTom Go Camper MaxTomTom Go Camper MaxTomTom Go Camper MaxTomTom Go Camper MaxTomTom Go Camper Max

TomTom Go Camper Max 2nd generatie

Ook leverbaar als Premium Pack

7 inch display

bij ons € 349,- 

bestelbalk

Review TomTom Go Camper Max Unboxing TomTom Go Camper Maxhtml video player by VideoLightBox.com v3.1
 

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Omschrijving

TomTom Go Camper Max, het avontuur kan beginnen

 • Speciale camperroutes
 • Vooraf ge´nstalleerde POI's voor campers (let op geen camperplaatsen)
 • TomTom Traffic
 • Kristalhelder 7-inch HD-scherm
 • Meerdere voertuigprofielen
 • Waarschuwing voor flitsers
 • Schilderachtige routes
 • Verbeterde visuele aanwijzingen
 • Meest actuele TomTom-wereldkaarten
 • Waarschuwing milieuzones

De TomTom Go Camper Max 2nd gen is de opvolger van de TomTom Go Camper Max. De nieuwe dingen zijn verbeterde visuele aanwijzingen, USB-C aansluiting i.p.v. micro USB, de mogelijkheid om verschillende voertuigprofielen in te stellen en de optie om milieuzones te vermijden. Jammer genoeg heeft TomTom niet heel goed naar de kritieken geluisterd op de voorganger, met name voor de camperaar ontbreekt de mogelijkheid om te zoeken op camperplaatsen het is daarnaast nog steeds niet mogelijk om zelf POI bestanden toe te voegen.
De implementatie van het vermijden van milieuzones is ook nog erg summier. Je kunt bij je camperprofiel niet aangeven wat je emissienorm, type brandstof of bouwjaar is. Ook kun je niet opgeven of je milieustickers hebt voor bepaalde landen. Afhankelijk van deze gegevens ben je in sommige stadscentra wel of niet welkom. De TomTom Go Camper Max houdt dus geen rekening met al deze parameters, de TomTom waarschuwt alleen dat je een milieuezone nadert, je moet dan zelf bedenken of je daar doorheen wilt of omheen.  Kijk je naar de Garmin Camper toestellen dan heb je wel deze uitgebreide instelmogelijkheden voor de milieuzones.

TomTom Go Camper Max

Speciale routes en POI's voor campers, caravans en auto's

Maak je geen zorgen over lage bruggen, smalle wegen en tunnels dankzij routeplanning op basis van de grootte en het gewicht van jouw voertuig. Krijg toegang tot nuttige plaatsen van ACSI, ADAC, ANWB en meer op elke route, ongeacht je voertuig. Helaas zit er geen POI bestand in het toestel (en is ook niet toe te voegen) met camperplaatsen van bijvoorbeeld NKC / Campercontact

TomTom Go Camper Max

De meest accurate verkeersinformatie dankzij TomTom-bestuurders

Miljoenen bestuurders gebruiken TomTom-navigatiesystemen, -apps en -dashboardsystemen. Deze community draagt bij aan de beste verkeersinformatie ter wereld. Je ziet in realtime wat er gebeurt.

TomTom Go Camper Max

Verbeterde visuele aanwijzingen

Volg je de navigatie zonder geluid? Ontvang opvallende animaties die je waarschuwen voor naderende afslagen en rijstrookwisselingen.

TomTom Go Camper Max

Meerdere voertuigprofielen

Je kunt een profiel maken voor elk van je voertuigen met verschillende afmetingen. Voeg de informatie van elk voertuig toe en selecteer simpelweg het juiste profiel de eerstvolgende keer dat je de weg opgaat.

TomTom Go Camper Max

POI's voor campers, caravans en auto's

Ontdek camping-gerelateerde nuttige plaatsen voor het voertuig waarin je rijdt. LET OP de voorgeladen POI bestanden hebben allemaal betrekking op campings. NKC / Campercontact plaatsen kun je niet terugvinden en het is ook niet mogelijk om zelf POI bestanden toe te voegen.

TomTom Go Camper Max

Toeristische routes

Vermijd drukke snelwegen of steden en neem een omweg om tijdens het rijden van de prachtige natuur te genieten.

TomTom Go Camper Max

Meest actuele TomTom-wereldkaarten

Rijd vol vertrouwen dankzij de nieuwste kaarten in kleinere bestanden. Zonder bijbetaling en sneller updaten via Wi-Fi®.

TomTom Go Camper Max

Snelle kaartupdates via ge´ntegreerde Wi-Fi

Download snel en draadloos de nieuwste wereldkaarten en software-updates naar je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem. De nieuwste kaarten kunnen 3x sneller worden bijgewerkt dankzij de ge´ntegreerde 5 GHz-Wi-Fi, zonder bijbetaling.

TomTom Go Camper Max

Groot 7-inch HD-scherm

Kristalheldere routes. Zie je reisplan met vloeiende bewegingen en uitzonderlijke helderheid op het grote HD-touchscreen van het TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem.

TomTom Go Camper Max

1 jaar live waarschuwingen voor flitsers

Blijf anderen altijd een stap voor en houd je aan de maximumsnelheid met een proefabonnement van een jaar op waarschuwingen voor flitsers op je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem. Zo kom je altijd veilig aan op je bestemming. Sluit een abonnement af na afloop van je proefabonnement. Voor de live waarschuwingen moet het apparaat verbonden zijn met een smartphone met internet.

TomTom Go Camper Max

1 jaar live informatie over brandstofprijzen

Ga voor de laagste prijzen met live brandstofprijzen. Je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem weet waar de beste benzinestations met de laagste prijzen zijn. Stel je voorkeuren in en je kunt aan de slag. Voor de live waarschuwingen moet het apparaat verbonden zijn met een smartphone met internet.

TomTom Go Camper Max

Krachtige luidspreker, levendig geluid

Rijd veiliger met eenduidige en heldere gesproken aanwijzingen die je goed kunt verstaan. Pas moeiteloos het volume aan via het touchscreen van je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem.

TomTom Go Camper Max

Simpele gebruikersinterface

Navigeer eenvoudig door de opties en instellingen van je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem dankzij de moderne en eenvoudige gebruikersinterface.

TomTom Go Camper Max

Actief rijstrookadvies

Paniek bij rijstrookwisselingen op de snelweg is verleden tijd. Rijd vol vertrouwen met duidelijke aanwijzingen, zoals actief rijstrookadvies, op je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem.

TomTom Go Camper Max

Click-and-Drive-houder

Bevestig je TomTom GO Camper Max GPS-navigatiesysteem met de Click-and-Drive-houder, waarmee je het systeem moeiteloos vastklikt en losmaakt.

In de doos

 • TomTom Go Camper Max 2nd gen
 • Click-and-Drive-houder
 • Auto-oplader
 • USB-C kabel
 • Verkorte handleiding

Specificaties

Algemeen

 • 7" scherm: 1280 x 800 pixels High Definition
 • Intern geheugen: 32 GB
 • RAM-geheugen: 2 GB
 • Wi-Fi: 2,4 GHz en 5 GHz
 • Bluetooth (voor het ontvangen van TomTom Services): Ja
 • Stembesturing: Ja
 • TomTom Services via smartphone: Ja
 • TomTom Services via ingebouwde SIM: Nee
 • 3D-gebouwen: Ja
 • Gebruiksduur batterij: Tot 116 minuten

Laatste wijziging: 31 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px