Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Sena

Sena Bluetooth

Sena heeft goed nagedacht over de bedieningsmogelijkheden van Bluetooth headsets. Veel kleine knopjes kun je niet handig bedienen met een motorhandschoen aan. De eerste modellen van Sena beschikten allemaal over een grote ronde jog-dial knop die je ook met je handschoen goed kan bedienen. Daarnaast heeft Sena zich ook gerealiseerd dat niet iedereen een een grote module aan je helm fijn vindt. Zodoende hebben ze ook helm-specifieke systemen ontwikkeld. Kijk je naar de Sena 10U, SC10U , Sena 10U Pad, Sena SLR, en HJC Smart dan heb je een systeem dat speciaal ontwikkeld is voor een bepaalde helm. Het systeem wordt grotendeels ge´ntegreerd in de helm en bediending kan eventueel met een (optionele) afstandsbediening.

Uiteraard heeft Sena ook meerdere universele systemen die geschikt zijn voor nagenoeg alle helmen. Van een instapmodel als de Sena 3S of Sena 5S tot meer geavanceerde systemen als de Sena 10S en Sena 20S Evo. Daarnaast is de Sena 10R serie beschikbaar voor wie op zoek is naar een compact systeem. Ook voor groepen heeft Sena een oplossing in de vorm van de Sena 50S / Sena 50R de Sena Spider ST1 en Spider RT1 en de Sena 30K die over MESH netwerk techniek beschikken die automatisch zorgt voor de meest optimale configuratie.

Daarnaast heeft Sena de Sena SF serie ontwikkeld, hierbij is een compact formaat het uitgangspunt geweest. De grote jog-dial knop is achterwege gelaten, maar daar zijn 3 grote knoppen voor in de plaats gekomen zodat ook bedienen met je handschoen nog steeds mogelijk is. Er zijn 3 varianten, de Sena SF1, Sena SF2 en Sena SF4. De Sena SF1 is voor de solo rider, de Sena SF2 is geschikt voor intercomgebruik tot 2 personen en de Sena SF4 kan in groepen tot 4 personen gebruikt worden.

Sena heeft ook een systemen met een ge´ntegreerde camera, de Sena 50C en de  Sena 10C Evo. Je hebt dan een communicatiesyteem met daarin een actioncam. Je hebt dan zelfs de mogelijkheid om je filmpje gelijk van het nodige commentaar te voorzien.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende systemen:

Sena 50S

Sena 50S

Sena 50S sound by Harman Kardon

MESH en Bluetooth 5

 • Permium speakers en microfoon ontikkeld door Harman Kardon
 • Geschikt voor grote groepen
 • Jog-dial wiel voor bediening

Sena 50S

Sena 50C 4K Camera en sound by Harman Kardon

MESH en Bluetooth 5

 • Permium speakers en microfoon ontikkeld door Harman Kardon
 • Ge´ntegreerde 4K camera
 • Geschikt voor grote groepen
 • Jog-dial wiel voor bediening

Sena 50R Harman Kardon

Sena 50R sound by Harman Kardon

MESH en Bluetooth 5

 • Permium speakers en microfoon ontikkeld door Harman Kardon
 • Geschikt voor grote groepe
 • Compacte unit aan je helm

Sena Spider ST1

Sena Spider ST1

MESH Only

 • Stabiele verbinding
 • Verbeterde speakers
 • Jog-dial wiel voor bediening

Sena Spider RT1

Sena Spider RT1

MESH 2.0 Only

 • Stabiele verbinding
 • Verbeterde speakers
 • Compacte unit aan je helm

Sena 30K

Sena 30K Single of Dual

Bluetooth headset met Mesh-technologie
De Mesh technologie is een andere manier van communiceren. Deze techniek zorgt ervoor dat wanneer er bij groepsintercom een motorrijder buiten het bereik van de rest komt, dat de rest van de groep nog steeds met elkaar kan communiceren.

Sena 20S evo

Sena 20S Evo Single of Dual

Nieuwe generatie Sena 20S
De Sena 20S Evo is een vernieuwde versie van de bekende Sena 20S. Een gemoderniseerd uiterlijk en een verbeterde intercomfunctionaliteit en stabiliteit zorgen voor een prettig gebruik. De Sena 20S Evo heeft een haaivin antenne, in tegenstelling tot de uitklapantenne die we kennen van de Sena 20S

Sena Koptelefoon

Sena Koptelefoon

Met deze koptelefoon kan je jouw Sena module (Sena 50s, Sena 30K, Sena 20s(EVO)) voor tal van toepassingen gebruiken. Klik je module op de koptelefoon, zet hem op je hoofd en communiceer!

Sena 10S

Sena 10S Single of Dual

Bluetooth headset voor single of dual gebruik, te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 10 uur spreektijd.

Sena 5R

Sena 5R

Geschikt voor maximaal 2 personen tot 700 meter. Inclusief HD Speakers en display om het systeem makkelijk in te stellen. Met een spreektijd van 16 uur gaat de Sena 5R lang genoeg mee.

Sena 5R Lite

Sena 5R Lite

Geschikt voor maximaal 2 personen tot 700 meter. Met display om het systeem makkelijk in te stellen. Met een volle accu heb je tot 8 uur spreektijd.

Sena 5S

Sena 5S Single of Dual

Voorzien van de Bluetooth 5.0 chip en dus helemaal klaar voor de toekomst. Communictie tot 2 personen over maximaal 700 meter. Makkelijk te bedienen dankzij het LCD display en de Jog Dial knop.

Sena SF1

Sena SF1

De Sena SF1 is geschikt voor de solo rider die zijn navigatie wil horen en / of telefoon wil koppelen. Een muziekje afspelen vanaf je telefoon behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Met de Sena SF1 is het niet mogelijk om met andere headsets te verbinden en is dus niet bruikbaar als intercom.
Door het compacte formaat en het gewicht van slechts 35 gram merk je nauwelijks dat het systeem aan je helm is gemonteerd.

Sena SF2

Sena SF2

Ben je met z'n tweeŰn, kijk dan naar de Sena SF2. Je kunt tot 800 meter uitelkaar rijden en blijven communiceren. Door de audio overlay functie blijft je intercom gesprek actief tijdens een navigatieaanwijzing.  Uiteraard is de Sena SF2 ook geschikt om te koppelen met je telefoon

Sena SF4

Sena SF4

Met de Sena SF4 kun je communiceren in groepen van maximaal 4 personen. Het bereik is maximaal 1,2 KM.  Door de 'group intercom' functie kun je eenvoudig verbinding maken met de groep. Uiteraard beschikt de Sena SF4 over alle functies die ook in de Sena SF1 en Sena SF2 zitten. De unit is net zo compact en uiteraard ook snel te laden.

Sena 10U

Sena 10U

Bluetooth headset voor onzichtbare inbouw, beschikbaar in versies voor de Shoei GT-Air, J-Cruise en Neotec en Arai integraalhelmen. Te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 10 uur spreektijd. (Klik hier voor de Schuberth SC10U)

Sena SRL

Sena SRL MESH voor Shoei Neotec 2, Shoei GT-Air 2 en Shoei J-Cruise 2

De upgrade van het bestaande SRL systeem, nu geschikt voor MESH en voorzien van Harman Kardon speakers en micrfoon.

Sena SRL

Sena SRL voor Shoei Neotec II en Shoei GT-Air II

Bluetooth headset voor onzichtbare inbouw in de Shoei helmen. Te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 10 uur spreektijd.

Sena 10U Pad

Sena HJC Smart 10B / Sena HJC Smart 20B

Speciaal ontwikkeld voor een aantal types HJC helmen. De HJC Smart 10B is de basis versie en geschikt om met een andere motorrijder te praten tot een afstand van 400 meter. De HJC Smart 10B is gebasseerd op de Sena SMH5. De HJC Smart 20B is een stuk uitgebreider en gebasseerd op de Sena 20S Evo. Intercom tot 1600 meter en groepen tot 8 personen.

Sena 10U Pad

Sena 10U Pad

Bluetooth headset voor onzichtbare inbouw, beschikbaar voor de HJC IS-17.

Sena 10R

Sena 10R

Ultraplatte Bluetooth headset voor single of dual gebruik, te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 8 uur spreektijd, geschikt voor systeemhelm, integraalhelm en jethelm.

Sena 10C Evo

Sena 10C Evo

Een combinatie van Sena's Bluetooth communicatiesysteem met een ge´ntegreerde 4k camera's. De Sena 10C Evo voor makkelijk te gebruiken communicatie en video opnames. De Sena 10C Evo eigenschappen:

 • Een slank en compact ontwerp
 • Een volledig nieuw camera platform waarmee opnames gemaakt kunnen worden in 4K/30FPS
 • Video tagging
 • Smart Audio Mix
 • Conference intercom tot 4 personen en 1,6 km
 • Met de Sena 10C Evo neem je een telefoongesprek aan, luister je naar muziek en hoor je de aanwijzingen van je navigatiesysteem

Sena smh5

Sena SMH5 Single of Dual

Bluetooth headset voor single of dual gebruik,┬ te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 8 uur spreektijd, geschikt voor systeemhelm en jethelm. Met optionele plakmicrofoon ook voor integraalhelm.

Sena SMH5-FM

Sena SMH5-FM

Bluetooth headset voor single of dual gebruik met ingebouwde FM-tuner, te koppelen aan Bluetooth navigatiesysteem of telefoon, accuduur 7 uur spreektijd, geschikt voor systeemhelm en jethelm. Met optionele plakmicrofoon ook voor integraalhelm.
Lees verder

Sena 3S Plus Universal

Sena 3S Plus Universal

Deze headset zit voor het grootste deel ge´ntegreerd in de helm. Alleen een compacte bedieningmodule zit aan de buitenkant van de helm.

Sena 3S Plus Boom

Sena 3S Plus Boom

Deze headset zit volledig ge´ntegreerd in de helm. De bediening gaat via de knoppen aan het uiteinde van de beugelmicrofoon. Deze set is daardoor alleen geschikt voor open / jet helmen.

Sena Mesh Bluetooth Adapter

Sena +Mesh Bluetooth Adapter

Met deze adapter kun je met iedere Sena Headset een Mesh Intercom verbiding maken
Lees verder

Sena SM10

Sena SM10

Bluetooth transmitter koppel je draadloze headset aan deze ontvanger en luister allebei naar muziek en navigatiesysteem.
Lees verder

Sena Expand

Sena Expand

De Bluetooth headset in de vorm van een koptelefoon, waterdicht en geschikt voor veel doeleinden.

Sena RC3 Remote

Sena Remotes

Sena heeft een aantal afstandsbedieningen in het assortiment waarmee je bepaalde headsets op afstand kunt bedienen.

Productoverzicht

 

 

Sena 30K

Sena 20S Evo

Sena SF1

Sena SF2

Sena SF4

Sena 10S

Sena 10U

Sena 10R

 

Te koppelen met Bluetooth navigatiesysteem of telefoon

V

V

V

V

V

V

V

V

Intercom

motor-motor

motor-motor

X

motor-motor

motor-motor

motor-motor

motor-motor

motor-motor

Bereik tussen 2 units

Max. 2000 m

Max. 2000 m

-

Max. 800 m

Max. 1200 m

Max. 1600 m

Max. 1600 m

Max. 900 m

Bluetooth versie

4.1

4.1

4.1

4.1

4.1

4.1

4.1

4.1

Communicatie opstarten

knop- en optionele remote bediening

knop- en optionele remote bediening

knop- en optionele remote bediening

knop- en optionele remote bediening

knop- en optionele remote bediening

knop- en optionele remote bediening

knop- en remote bediening

knop- en optionele remote bediening

Onafhankelijk bellen op beide units

V

V

V

V

V

V

V

V

Water en stofwerend

V

V

V

V

V

V

V

V

Accuduur spreektijd

Bluetooth: tot 13 uur
Mesh: tot 8 uur

tot 13 uur

tot 13 uur

tot 13 uur

tot 13 uur

tot 12 uur

tot 10 uur

tot 13 uur

Audio-multitasking

V

V

X

X

X

X

X

X

Audio-overlay

X

X

V

V

V

X

X

X

 

Laatste wijziging: 08 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden