Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

Remotek One ‘The Cello’

Remotek One ‘The Cello’Remotek One ‘The Cello’Remotek One ‘The Cello’Remotek One ‘The Cello’Remotek One ‘The Cello’

Remotek One 'The Cello'

bij ons € 199,- 

direct bestellenLevering bestaat uit

  • Remotek remote inclusief CR2450 batterij, 2 maal bevestiginsbeugel, opvulstukken en moertjes en boutjes.

Remotek One, stuurbediening voor je telefoon

De Remotek One is erg handig voor motorrijders die graag een telefoon willen bedienen tijdens het motorrijden. Er zijn steeds meer motorrijders die hun telefoon op hun stuur bevestigen om deze als navigatiesysteem te gebruiken. Nadeel van het gebruik van je telefoon is dat deze met handschoenen vaak lastig (of niet) te bedienen is. Met de Remotek One los je dit probleem op. Veel van de bestaande navigatieapps ondersteunen het gebruik van een Bluetooth keyboard als input voor verschillende commando's. Denk hierbij aan in- en uitzoomen of het verschuiven van de kaart. De Remotek One beschik over 6 knoppen waar je de veelgebruikte functies mee kunt bedienen. Het is ook mogelijk om je muziekspeler te bedienen en bijvoorbeeld het volgende nummer te kiezen of het volume aan te passen.

Hoe gebruik je de Remotek One?

Zoals aangegeven is de Remotek One eigenlijk een Bluetooth keyboard voor je telefoon. Maar dan met een beperkt aantal knoppen die goed te bedienen zijn met handschoenen en waterdicht. Eenmaal gekoppeld aan je telefoon zul je ook zien dat er een Bluetooth keyboard verbonden is. Veel  navigatieapps hebben functionaliteit ingebouwd voor ondersteuning van een Bluetooth keyboard. Apps die te gebruiken zijn, zijn o.a. MRA Navigation, Kurviger, Guru, Locus Maps en Osmand. Apps die het gebruik van een Remote niet (goed) ondersteunen zijn o.a. Google Maps en TomTom. Off-road rijders die gebruik maken van Roadbook apps, hebben waarschijnlijk ook veel baat bij Remotek. Geef je de voorkeur aan een bepaalde navigatie app dan is het zinvol om te bekijken of de app het gebruik van een remote ondersteunt.

2 profielen

De meeste gebruikers zullen het Map Profile gebruiken eventueel afgewisseld met het Media/Roadbook profiel. Wanneer de Remotek is ingesteld op het Map Profile dan kun je me de cursor toetsen de kaart verschuiven en met de + en – toets in en uitzoomen. Door de te dubbelklikken met de 'pijl naar links' knop centreer je de kaart weer op je positie.

Wanneer je muziek wilt bedienen dien je van profiel te wisselen. Dit doe je door de 'pijl omhoog' knop 1 keer in te drukken en vervolgens de knop ingedrukt te houden. Het ledje zal nu 2 keer groen knipperen ter bevestiging. Met de + en – toets kun je nu het volume regelen en met de cursor toetsen kan je muziek bedienen. Om weer terug te wisselen naar het Map Profiel doe je dezelfde handeling weer; 'pijl omhoog' knop 1 keer in te drukken en vervolgens de knop ingedrukt te houden.

In het Map Profile zorgen ook bepaalde toetsen voor het doorsturen van een letter, afhankelijk van de gebruikte app kan aan deze letter een functie zijn toegewezen (of dit kan ingesteld worden)

Daarnaast zijn er mogelijkheden om je telefoon nog verder aan te kunnen sturen door gebruik te maken van Key Mapper apps.

Voor een uitgebreidere (Engelstalige) manual klik je hier.

Laatste wijziging: 24 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden