Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Smartphone op de motor > SP connect > SP Connect Moto Bundle

SP Connect Moto Bundle

SP Connect Moto Bundle

bij ons € 99,95 

 

bestelbalk

SP Connect Moto Mounthtml video code by VideoLightBox.com v3.1
 

Omschrijving

Met de SP Connect Moto Bundle monteer je jouw smartphone in een paar tellen op je motor

Monteer de SP Connect MOTO MOUNT PRO aan het stuur van je motor en je bent klaar om de SP Connect Phone Case of universele interface te bevestigen. Plaats de case op de mount draai hem 90° en je telefoon zit vast. Om te telefoon extra te beschermen beschikt de mount over een uniek trillings dempend systeem. Dit zorgt ervoor dat G-krachten tot 40% gedempt worden (afhankelijk van je motor en telefoon). LET OP de nieuwste generatie smarthphones beschikken vaak over dusdanig geavanceerde elektronica, met name voor de beeldstabilisatie van de lenzen. De standaard demping is vaan niet voldoende voor deze telefoons. Het wordt geadviseerd om de Anti-vibration mudule mee te bestellen om problemen met je telefoon te voorkomen. Met name bij de iPhone vanaf de 11 serie is dit noodzakelijk.

SP Connect Moto Mmount ProSP Connect Moto Mount Pro

Je telefoon is veilig bevestigd en kan zo gepostioneerd worden dat je deze altijd goed kunt zien. Makkelijk wanneer je je telefoon gebruikt voor navigatie of muziek wilt afspelen. Met de meegleverde weather cover (niet bij de universele set) bescherm je jouw telefoon tegen regen.

De MOTO MOUNT PRO wordt geleverd met opvulringen zodat deze geschikt is voor sturen met verschillende diameters, 22,2 / 25,4 / 28,6 / 31,7 mm
of 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 inches

Hoe werkt het

De bundle bestaat dus uit 2 onderdelen (+ de nodige accessoires). Monteert de steun op je stuur en je telefoon plaats je in de Smartcase. Deze case kan eigenlijk permanent om je telefoon blijven zitten. In de Smartcase zit de gepatenteerde techniek van SP Connect verwerkt. Plaats je telefoon op de houder en draai deze een kwartslag. Dat is alles. Er afhalen is een kwartslag de andere kant op draaien. SP Connect levert verschillende accessoires zodat je jouw telefoon ook op de fiets of in de auto kunt gebruiken.

Geen buizenstuur?

Heb je geen plek voor de Moto Mount Pro? Kies dan voor een losse SP Connect Phone Case in combinatie met een van onderstaande accessoires.

Opladen?

Wil je jouw telefoon gelijk opladen op je motor en is je telefoon geschikt voor 'Wireless Charging'? Kijk dan naar de SP Connect Wireless Charing module. Is je telefoo niet  geschikt om draadloos te laden kijk dan naar onze USB voedings-oplossingen voor op je motor.

Accessoires

Beschik je niet over een buizenstuur om de Moto Mount Pro te kunnen monteren dan zijn er een aantal alternatieven. Je kunt er dan ook voor kiezen om een losse Phone Case te bestellen met daarbij de juiste accessoire.

SP Connect Ati Vibration Module

bij ons € 29,95 

direct bestellen

Gebruik de SP Connect™ ANTI VIBRATION MODULE om een verdere reductie van trillingen in de verschillende frequentiebereiken te krijgen. De ontwikkeling van dit nieuwe product is een reactie op de complexiteit van nieuwere smartphone modellen, waarin in toenemende mate gevoeligere componenten de bouwstenen vormen van de camerasystemen.De speciaal hiervoor ontwikkelde elastomeer inlay werkt dempend in alle richtingen en houdt daardoor tot 60 % tegen van de trillingen (bijv. van de motor van de motorfiets) die invloed zouden kunnen hebben op de mechanische beeldstabilisator van de camera.Je smartphone is hierdoor niet alleen beter beschermd, maar blijft stabiel gemonteerd, waardoor je tijdens de rit zonder problemen kan navigeren.

De Anti Vibration Module is compatibel met de volgende SP Connect™ houders:

Moto Mount Pro, Moto Stem Mount, Bar Clamp Mount ( Pro), Clutch Mount ( Pro), Mirror Mount Pro und Bike Mount Pro ( XL).

 • CNC vervaardigd uit vliegtuigaluminium
 • 3D demping door de speciaal ontwikkelde elastomeer inlay
 • Bevestiging liggend of staand
 • 360° verstelbaar in 6 stappen
 • Passend op alle SP Connect™ houders met een standaard dempingskop
 • Eenvoudig zelf te monteren

SP Connect Bar Clamp Mount Pro

SP Connect Bar Clamp Mount

bij ons € 60,- 

direct bestellen

Deze steun wordt geleverd met 3 bouten van verschillende lengtes. Je vervangt 1 van de bouten van je riser en je monteert deze steun eenvoudig op je stuur.

SP Connect Bar Clamp Mount

SP Connect Bar Clamp Mount

SP Connect Bar Clamp Mount Pro

bij ons € 69,95 

direct bestellen

Met de SP Connect™ BAR CLAMP MOUNT PRO kun je je smartphone binnen enkele seconden op jemotor monteren. De Bar Clamp Mount Pro heeft ook een draaibare en roterende kop zodat jouw smartphone altijd perfect kan worden gepositioneerd. Schroef deze slanke aluminium steun op de stangklem van je motorfiets en je bent klaar om de SP Connect™ PHONE CASE (of UNIVERSAL INTERFACE) te monteren door deze op de houder te plaatsen en hem 90 ° met de klok mee te draaien. Je mobiele telefoon is veilig gepositioneerd in je gezichtsveld, zodat je kunt navigeren en toegang hebt tot je afspeellijsten.

 • CNC gefreesd uit vliegtuigkwaliteit aluminium
 • Trillingsdemping
 • Draaibare en roterende kop voor perfecte uitlijning
 • Staand / Liggend Oriėntatie Optie
 • Roestvrij stalen hardware

Wordt geleverd inclusief: 3x schroeven M8 (40/45 / 50mm)

SP Connect Bar Clamp Mount Pro

SP Connect Bar Clamp Mount Pro

SP Connect Clutch Mount Pro
Ook leverbaar in chrome

bij ons € 69,95 

 

direct bestellen

Met de SP Connect™ CLUTCH MOUNT kun je je smartphone binnen enkele seconden op je motor monteren, zelfs als het stuur niet toegankelijk is.
Schroef gewoon de CLUTCH MOUNT op de beugel van de koppeling of rem op het stuur van je motorfiets en je bent klaar om de SP Connect™ TELEFOONBASIS (of UNIVERSELE INTERFACE) te monteren door deze op de houder te plaatsen en hem 90 ° met de klok mee te draaien.
Je mobiele telefoon is veilig gepositioneerd in je gezichtsveld, zodat je kunt navigeren en toegang hebt tot je afspeellijsten.

 • Kan op de koppeling van de koppeling of de remhendel worden gemonteerd
 • Trillingsdemping
 • Draaibare en roterende kop voor perfecte uitlijning
 • Staand / Liggend Oriėntatie Optie
 • Roestvrij stalen hardware

Wordt geleverd inclusief: 2x schroeven UNC ¼"-20 & M6

SP Connect Clutch Mount Pro

SP Connect Clutch Mount Pro

SP Connect Moto Mount Pro
Zwart of chrome

adviesprijs € 69,95 bij ons € 59,- 

 

direct bestellen

SP Connect Moto Mount Pro

SP Connect Moto Mount Pro

SP Connect Moto Stem Mount

adviesprijs € 70,- bij ons € 64,95 

direct bestellen

Deze mount van SP Connect is voor montage in het balhoofdsgat. De steun wordt geleverd met adapters voor een balhoofdsgat met een diameter van 15 -19mm, 19-23mm, 23-27mm, 27-31mm, 31-35mm.

SP Connect Stem Mount

SP Connect Stem Mount

SP Connect Mirror Mount

bij ons € 50,- 

direct bestellen

Met de SP Connect™ MIRROR MOUNT PRO kun je je smartphone binnen een paar seconden bevestigen op je scooter of motorfiets.

De houder heeft ook een draaibare en roterende kop zodat uw smartphone altijd perfect kan worden gepositioneerd.

Maak de MIRROR MOUNT PRO vast aan een spiegel van je scooter of stuur van je motorfiets en je bent klaar om de SP Connect™ PHONE CASE (of de UNIVERSAL INTERFACE) vast te maken door het te bevestigen en 90° met de klok mee te draaien.

Je mobiele telefoon is precies in het midden van je gezichtsveld bevestigd zodat je toegang hebt tot je apps, afspeellijsten, berichten en navigatie.

 • Onopvallend formaat
 • Portret-/landschapsmodus
 • 360° rotatie
 • Past op spiegels van motorfietsen (Ų 10/12/14/16 mm of 0,39 -0,63 inch)

SP Connect Mirror Mount

SP Connect Mirror Mount

SP Connect Mirror Mount

bij ons € 30,- 

direct bestellen

Met de SP Connect™ Mirror Mount kun je je smartphone binnen enkele seconden vastmaken aan je scooter of motorfiets.

Bevestig de MIRROR MOUNT aan je spiegel van je scooter of motorfiets en je bent klaar om de SP Connect™ PHONE CASE (of UNIVERSAL INTERFACE) vast te maken door het op de mount te plaatsen en 90° met de klok mee te draaien.

 • Onopvallend formaat
 • Portret-/landschapsmodus
 • 360° rotatie
 • Past op spiegels van motorfietsen (Ų 10/12/14/16 mm of 0,39 -0,63 inch)

SP Connect Mirror Mount

SP Connect Mirror Mount

SP Connect Adhesive Mount Pro

bij ons € 29,95 

direct bestellen

Met de SP Connect™ ADHESIVE MOUNT PRO kun je jouw smartphone binnen enkele seconden op een scooter, motor, auto of boot monteren.
Nadat je de houder op een geschikte plaats hebt geplakt, kun je de MicroRail-connector van de balhoofd plaatsen en je SP Connect™ TELEFOONBASIS (of UNIVERSAL INTERFACE) bevestigen door deze op de houder te plaatsen en 90 ° met de klok mee te draaien.
De mobiele telefoon is veilig gepositioneerd in je gezichtsveld, zodat je kunt navigeren, je afspeellijsten kunt openen of berichten kunt lezen.

 • Gemakkelijke en veilige montage met 3M-lijm
 • Uitbreidingsarm voor extra bereik
 • 360 ° balhoofdverstelling

SP Connect Adhesive Mount Pro

SP Connect Adhesive Mount Pro

SP Connect Ballhead Mount RAM

bij ons € 9,95 

direct bestellen

Gebruik de SP Connect™ BALLHEAD MOUNT om je Phone Case of actiecamera eenvoudig te bevestigen op iedere RAM® mount op je fiets of motor.

 • Compatibel met RAM® Mount
 • Compatibel met GoPro®
 • 25,7 mm (1,02 inch) in diameter

SP Connect Ballhead Mount

SP Connect Ballhead Mount

SP Connect Wirelss Charing Module

SP Connect Wirelss Charging Module

SP Connect Wireless Charging Module

bij ons € 59,95 

 direct bestellen

Omschrijving

Met de SP Connect Wireless Charging Module laad je jouw compatibele mobiele telefoon op zonder gedoe met kabels. Je bevestig je telefoon net als op alle andere SP Connect accessoires en je telefoon wordt automatisch geladen.

De SP Connect Wireless Charging Module wordt geleverd inclusief een USB-C naar USB kabel. Sluit de USB kabel aan op een powerbank, of USB oplaadpunt en je bent klaar voor gebruik.

SP ConnectWireless Charging ModuleSP Connect Wireless Charging Module

 • Te gebruiken met alle SP Connect MicroRail mounts en adapters
 • Weerbestendig
 • Power: tot 7,5W
 • Afmetingen: 95mm x 55mm x 12mm
 • Inclusief 1 USB-C / USB kabel (50cm)

De SP Connect Wireless Charger werkt alleen in combinatie met de SP Connect Phone case, de werking is niet gegarandeerd bij gebruik van de SP Connect Universal interface.

De SP Connect Wireless Charger is geschikt voor de volgende telefoons:

 • Apple iPhone 8 / 8+ / XS / X / XS Max / XR / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / SE (2020) & Samsung Galaxy S7 / S7 Edge / S8 / S8+ / S9 / S9+ / Note9 / S10 / S10+ / S10e / Note10 / Note10+ / S20 / S20+ / S20 Ultra / Note20 / Note20 Ultra & Huawei Mate20 Pro

LET OP voor de iPhone 12 serie is een aparte 12V hard wire cable nodig. Deze kabel bestel je hier

Laatste wijziging: 16 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden