Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Kom winkelen, een afspraak is niet nodig!


Communicatie > Schuberth

Schuberth

Voor de helmen van Schuberth zijn er speciale systemen ontwikkeld in samenwerking met de verschillende Bluetooth merken. Je hebt de keuze uit het Schuberth SRCS systeem voor de C3/ C3Pro/ C3Basic en E1 . Dit SRCS systeem is gebaseerd op de Bleutooth techniek van Cardo Scala Rider. Als alternatief kun je voor deze helmen ook kijken naar de SC10U . De techniek die hierin gebruikt wordt is op basis van de populaire Sena 10S. Voor beide systemen geldt dat ze helemaal geďntegreerd worden in de helm. Bij de Sena's is het dan ook nog eens mogelijk om een losse afstandsbediening aan te schaffen voor maximaal gebruiksgemak. Wanneer je beschikt over de Schuberth C4 dan kun je eigenlijk alleen nog kiezen voor het SC1 systeem gebaseerd op de technieken van Sena. In deze helm zitten de speakers en microfoon al ingebouwd en je hoeft alleen he SC1 systeem nog in te klikken.
Rij je met een Scuberth M1 dan kies je voor het Schuberth SRCS systeem voor de M1. Ook bij de M1 zijn de microfoon en speakers al ingebouwd.

Laatste wijziging: 21 Jul, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden