Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Wahoo

Wahoo

Voor de fanatieke sporter maakt Wahoo erg leuke producten. Ze hebben al langer verschillende thuistrainers in het assortiment en sinds de introductie van de Wahoo Elemnt hebben ze ook een grote stap gezet in de wereld van 'fietscomputers'. Bij fietscomputer moet je niet denken aan een simpele kilometerteller, maar een apparaatje voorzien van GPS en met de mogelijkheid om allerlei sensoren te koppelen.  Een voordeel van Wahoo is dat het bij de meeste systemen niet uitmaakt van welk merk je sensoren zijn. De meeste gangbare types zijn te verbinden. De Wahoo Elemnt ROAM en Elemnt Bolt werken het best in combinatie met een smartphone. Via je telefoon kun je het toestel helemaal naar wens in gaan stellen en simpel routes maken en synchroniseren. Uiteraard beschikt de Wahoo ook over vergaande integratie van Strava. Voor de hardlopers en triatleten heeft Wahoo het Wahoo Elemnt Rival sporthorloge

Maar wat nu als het winter wordt en het weer niet lekker genoeg is om naar buiten te gaan voor een fietsrondje? Dan kun je natuurlijk kijken naar de Wahoo Kickr Power Trainer, Wahoo Kickr Core of Wahoo Kickr Snap. Je kunt je trainingsrondjes thuis nafietsen of tegen andere fietsers fietsen wereldwijd met bijvoorbeeld Zwift. Je kunt je Wahoo Elemnt gebruiken om ook indoor je fietsdata af te lezen, maar het is ook mogelijk om andere merken 'fietscomputers' te koppelen zoals de Garmin Edge serie. Lees hier meer over de Wahoo thuistrainers.

Wahoo

Wahoo Elemnt ROAM

Wahoo Elemnt Bolt 2.0 Color

De Wahoo Elemnt Bolt is nog beter geworden, dankzij het kleurenscherm en verbeterde routeringsopties is deze kleine krachtpatser perfect voor al je sportieve ritten. Door het aerodynamische ontwerp zorgt de Wahoo Elemnt Bolt ook nog eens voor minimale weerstand.

Wahoo Elemnt ROAM V2

Wahoo Elemnt ROAM V2

De nieuwe Wahoo Elemnt Roam V2 is een krachtige en nauwkeurige GPS fietscomputer vol met functies die iedere rit in een avontuur veranderen. Dankzij de DUAL-band ontvanger heb je een betere nauwkeurigheid in uitdagende omstandigheden. Het 64-kleuren display geeft je duidelijke feedback over je route. Maar ook informatie over te verwachten beklimmingen of intensiteit van workouts worden duidelijk weergegeven. Dankzij 32GB geheugen heb je ruimte genoeg voor kaarten, workouts, routes en activiteiten opslag. 

Wahoo Kickr Power Trainer 2018

Wahoo Kickr Power Trainer

Een nieuw bijna stil design, gecombineerd met een groter vliegwiel, zorgt ervoor dat Wahoo Kickr Power Trainer v4.0 de meest realistische binnentraining ervaring biedt! De Wahoo Kickr Power Trainer biedt vitale fiets statistieken, inclusief snelheid, afstand en kracht, terwijl de meegeleverde cadanssensor de cadans gegevens levert. Het zware frame en componenten bieden de beste precisie, stabiliteit en duurzaamheid. Ook heeft deze vernieuwde Wahoo Kickr Power Trainer een voorgeïnstalleerde cassette, een handig handvat en een snelle aanpassing van de wiel hoogte.

Wahoo Kickr Core Trainer 2018

Wahoo Kickr Core Trainer

De Wahoo Kickr Core is een 'gunstig' geprijsde direct drive trainer van Wahoo. Je moet deze nog wel voorzien van een cassette, maar verder is de trainer klaar voor gebruik. Met een maximaal vermogen van 1800 watt en een maximaal stijginspercentage van 16% is de trainer voor de meeste gebruikers een prima keuze.

Wahoo Kickr Snap 2017

Wahoo Kickr Snap

De Wahoo KICKR SNAP van Wahoo deelt de unieke eigenschappen van de originele KICKR zoals realistisch fietsgevoel, via apps weerstand instellen en een open platform. Dit alles in een makkelijk te gebruiken 'wheel-on' ontwerp. De SNAP is perfect geschikt voor de voorbereiding op die speciale fietstocht, ZWIFT te spelen of om goed het wegseizoen in te gaan vanuit de winter.

Wahoo Tickr Fit

Wahoo Tickr Fit

De Wahoo Tickr Fit is een optische hartslagmeter, dit is vergelijkbaar met veel van de moderne sporthorlogen. Het voordeel van de Wahoo Ticker Fit is dat je deze hoger op je arm kunt dragen en daardoor minder last heb bij het fietsen of bijvoorbeeld in de sportschool. Met een volle batterij gaat de Wahoo Tickr Fit tot 30 uur mee en opladen gaat eenvoudig via een microUSB aansluiting

Laatste wijziging: 14 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden