Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Sinds 1999 dÚ specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Wahoo

Wahoo

Voor de fanatieke sporter maakt Wahoo erg leuke producten. Van een normale hartslagband tot uitgebreide thuistrainer en van alles wat er tussen in zit. Wahoo is een bedrijf dat graag luistert naar zijn klanten, kijkt naar de markt en naar wat de gebruiker wil. Ze hebben al langer verschillende thuistrainers in het assortiment en sinds de introductie van de Wahoo Elemnt hebben ze ook een grote stap gezet in de wereld van 'fietscomputers'. Bij fietscomputer moet je niet denken aan een simpele kilometerteller, maar een apparaatje voorzien van GPS en met de mogelijkheid om allerlei sensoren te koppelen.  Een voordeel van Wahoo is dat het bij de meeste systemen niet uitmaakt van welk merk je sensoren zijn. De meeste gangbare types zijn te verbinden. De Wahoo Elemnt en Wahoo Elemnt Bolt werken het best in combinatie met een smartphone. Via je telefoon kun je het toestel helemaal naar wens in gaan stellen en simpel routes maken en synchroniseren. Uiteraard beschikt de Wahoo ook over vergaande integratie van Strava.

Maar wat nu als het winter wordt en het weer niet lekker genoeg is om naar buiten te gaan voor een fietsrondje? Dan kun je natuurlijk kijken naar de Wahoo Kickr Power Trainer, Wahoo Kickr Core of Wahoo Kickr Snap. Je kunt je trainingsrondjes thuis nafietsen of tegen andere fietsers fietsen wereldwijd met bijvoorbeeld Zwift. Je kunt je Wahoo Elemnt gebruiken om ook indoor je fietsdata af te lezen, maar het is ook mogelijk om andere merken 'fietscomputers' te koppelen zoals de Garmin Edge serie. Lees hier meer over de Wahoo thuistrainers. De thuistrainers kunnen gecombineerd worden met de Wahoo Kickr Climb en Wahoo Kickr Headwind.

Wahoo

Wahoo Elemnt Bolt

Wahoo Elemnt Bolt fietscomputer

De Wahoo Elemnt BOLT is zeer gebruiksvriendelijk om in te stellen. Alle instellingen worden via de Wahoo ELEMNT companion app gedaan en je hoeft geen ingewikkelde menu's op het toestel door te lopen. Gewoon je intu´tie volgen en voor je het weet is de computer ingesteld en klaar voor gebruik.

De Wahoo Elemnt BOLT is samen met Dimitris Katsanis ontworpen. De man op het gebied van aerodynamica op de fiets die o.a. de renners van Team Sky op de fiets positioneert. Wahoo heeft de Wahoo Elemnt BOLT in de windtunnel getest tegenover de belangrijkste concurrenten waarbij een windweerstands vermindering van 50% behaald is. Dit staat gelijk aan een tijdswinst van 12.6 seconden over een tijdrit van 40 kilometer met een gemiddelde snelheid van 34 km/u.

Wahoo Elemnt

Wahoo Elemnt fietscomputer

Wahoo Fitness komt met de GPS fietscomputer genaamd de Wahoo Elemnt. Uitgerust met Bluetooth 4.0 en ANT + dual-band technologie, koppel je de Wahoo Elemnt samen met al jouw fiets sensoren. Geen verwarrende menu's meer! De Wahoo Elemnt wordt geleverd met gratis applicatie die volledig aansluit op de Wahoo Elemnt. Met deze app heb je toegang tot alle data, je eigen profiel, behaalde prestaties en je kunt je ritgegevens moeiteloos delen. Programmeerbare LED QuickLook Indicatoren bieden een snelle manier om te kijken of je nog op gelijke tred bent met de prestatie indicatoren zoals snelheid, cadans en kracht. Eenvoudig te installeren, eenvoudig ervaren, eenvoudig verbonden blijven en eenvoudig navigeren – de Wahoo Elemnt GPS fietscomputer geeft je de kracht die je nodig hebt!

De Wahoo Elemnt is nu geintegreerd met Strava Live Segments! Je kunt jouw favoriete Strava segmenten via WiFi naar de Wahoo Elemnt uploaden waarna je een signaal krijgt als ze op je route komen. Houd je voortgang bij en krijg het laatste zetje om het beste uit jezelf te halen!

Wahoo Kickr Power Trainer 2018

Wahoo Kickr Power Trainer 2018

Een nieuw bijna stil design, gecombineerd met een groter vliegwiel, zorgt ervoor dat Wahoo Kickr Power Trainer 2018 de meest realistische binnentraining ervaring biedt! De Wahoo Kickr Power Trainer 2018 biedt vitale fiets statistieken, inclusief snelheid, afstand en kracht, terwijl de meegeleverde cadanssensor de cadans gegevens levert. Het zware frame en componenten bieden de beste precisie, stabiliteit en duurzaamheid. Ook heeft deze vernieuwde Wahoo Kickr Power Trainer 2018 een voorge´nstalleerde cassette, een handig handvat en een snelle aanpassing van de wiel hoogte.

Wahoo Kickr Core Trainer 2018

Wahoo Kickr Core Trainer

De Wahoo Kickr Core is een 'gunstig' geprijsde direct drive trainer van Wahoo. Je moet deze nog wel voorzien van een cassette, maar verder is de trainer klaar voor gebruik. Met een maximaal vermogen van 1800 watt en een maximaal stijginspercentage van 16% is de trainer voor de meeste gebruikers een prima keuze.

Wahoo Kickr Snap 2017

Wahoo Kickr Snap

De Wahoo KICKR SNAP van Wahoo deelt de unieke eigenschappen van de originele KICKR zoals realistisch fietsgevoel, via apps weerstand instellen en een open platform. Dit alles in een makkelijk te gebruiken 'wheel-on' ontwerp. De SNAP is perfect geschikt voor de voorbereiding op die speciale fietstocht, ZWIFT te spelen of om goed het wegseizoen in te gaan vanuit de winter.

Wahoo Kickr Climb

Wahoo Kickr Climb

De Wahoo Kickr Climb is ontworpen om jouw indoor rit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen, je voor te bereiden op de moeilijkste uitdagingen en de hoogste bergen aan te pakken. De wereld is niet plat, nu jouw binnenrit ook niet meer!

Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Headwind

In de winter binnen trainen is natuurlijk leuk, maar je zult snel merken dat je geen verkoelende rijwind hebt. Het gebruik van een ventilator is dan ook aan te bevelen. Je kunt natuurlijk een normale ventilator gebruiken, maar de Wahoo Kickr Headwind is net wat slimmer. Door deze te koppelen met je hartslagband weet de headwind wanneer je meer inspanning levert en dus voor meer 'wind' moet zorgen.

Laatste wijziging: 15 Oct, 2019
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px