Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 d specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900

Garmin Tactix 7 Pro Edition

Garmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Pro Edition

Garmin Tactix 7 AMOLED Edition
Inclusief nylon band en siliconen band
010-02931-01

adviesprijs € 1400,- bij ons € 1349,-
bestelbalk

Garmin Tactix 7 serie
Garmin Tactix 7 Standard EditionGarmin Tactix 7 Pro EditionGarmin Tactix 7 Ballistics Edition


Garmin Fenix 7S blogDe Tactix 7 heeft veel overeenkomsten met de Fenix 7X Lees meer over de Fenix 7 op ons blog

Omschrijving

Garmin Tactix 7 AMOLED, premium tactical GPS multisport smartwatch

De Garmin Tactix 7 AMOLED is voorzien van een adaptief AMOLED-scherm, traditionele knoppen en een touchscreen, en biedt naast speciale tactische functies ook kaarten, muziek, geavanceerde trainingsfuncties en meer.

 • Dit heldere, goed afleesbare AMOLED-scherm kan worden aangepast en gedimd wanneer dat nodig is voor je missie.
 • De ingebouwde witte en groene zaklamp zorgt voor verlichting in het donker.
 • Laat je niet beperken door de batterijduur, die in de smartwatch-modus tot 31 dagen meegaat.
 • Gebruik tactische functies onopgemerkt, zoals compatibiliteit met nachtzicht, stealth-modus en uitschakelsysteem.
 • Navigeer door jouw wereld met behulp van vooraf geladen kaarten, ondersteuning voor multi-GPS en buitensensoren.
 • Navigeer door jouw wereld met behulp van satelliet positiebepaling via multi-GNSS en buitensensoren.

Garmin Tactix 7

Levensduur van batterij

Je hebt een batterijduur tot 31 dagen in de smartwatch-modus en tot wel 89 uur in de GPS-modus.

Kwaliteit volgens ontwerp

Het robuuste en toch geavanceerde ontwerp is getest volgens de Amerikaanse militaire normen (MIL-STD-810) voor warmte-, schok- en waterprestaties en heeft een groot 1,4″ scherm.

Aanraakscherm en knoppen

Traditionele knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerend, nieuw aanraakscherm voor snelle toegang tot selecties en functies.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Tactix 7 AMOLED

Ingebouwde groene of witte zaklamp

Om je bij weinig licht de weg te wijzen, voorziet een ingebouwde multi-LED zaklamp je snel van een heldere, gelijkmatige groente of witten lichtstraal. In de NVG-modus is wit uitgeschakeld en kan de groene zaklamp worden gedimd.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Mogelijkheden voor nachtzicht

Of je nu onder NOD's kijkt of in het donker bezig bent, via de NVG-modus kun je de watch bedienen terwijl hij ongedetecteerd blijft . Je hebt bedieningselementen waarmee je de helderheid verder kan dimmen en het display uitschakelen zodat je niet kan worden ontdekt.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Stealth-modus

De stealth-modus houdt de Garmin Tactix 7 AMOLED operationeel, stopt met het opslaan en delen van je GPS-positie en schakelt de draadloze verbinding en communicatie uit.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Kill switch

Als beveiliging een probleem wordt, wis je met het uitschakelsysteem het gebruikersgeheugen van het toestel.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Jumpmaster-modus

Met deze functie worden 'high altitude release points' berekend volgens militaire richtlijnen en kun je naar je doel navigeren zodra je bent gesprongen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Weergave met twee posities

Synchroniseer je locatie eenvoudig met anderen door zowel het Universal Transverse Mercator als het referentiesysteem met een militair grid op hetzelfde scherm te bekijken.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Geprojecteerde waypoints

Stel externe geoposities in, sla ze op en gebruik ze later tijdens navigatie.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Jachtactiviteiten

Volg je jachtactiviteiten en markeer jachtspecifieke waypoints rechtstreeks op je watch.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Directe navigatie

Navigeer rechtstreeks naar een locatie of waypoint in de wereldwijde luchtvaartdatabase. Of kies de functie Dichtstbijzijnd om een route naar een nabijgelegen luchthaven te activeren.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Weerberichten

Toegang tot weerkaarten voor de luchtvaart, waaronder NEXRAD radar, METAR en TAF, om wind, zicht, barometerdruk en meer te bekijken. Koppeling met een smartphone is vereist.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Outdoor Maps+

Een optioneel abonnement op Outdoor Maps+ biedt toegang tot premium kaarten (alleen dekking in VS) en satellietbeelden (wereldwijde dekking), die rechtstreeks naar je watch worden gedownload

Garmin Tactix 7 AMOLED

Ballistics Solver

Ontgrendel de Applied Ballistics Solver via de AB Synapse - Garmin-app (ontgrendelkosten vereist) voor toegang tot kogelbanen voor langeafstandsschoten in de praktijk.

Garmin Tactix 7

Garmin Tactix 7 AMOLED

Ingebouwde sportapps

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skin, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Garmin Tactix 7 AMOLED

HIIT-Workouts

Dit activiteitenprofiel houdt je intensieve intervaltraining bij, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en custom gemaakt. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Dagelijkse workoutsuggesties

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Visuele raceprognose

Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Up Ahead

Krijg in n oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke routepunten die eraan komen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

PacePro technologie

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Grade-Adjusted Pace (GAP)

Raak niet uitgeput voordat de activiteit voorbij is. Nadat je de gegevensvelden in de hardloopactiviteit hebt geconfigureerd, snap je hoe je jouw tempo over wisselend terrein kunt aanpassen om volgens schema te presteren.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Prestatiegegevens

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, voor temperatuur en hoogte gecorrigeerde VO2 max, trail run VO2 max, hersteladvies en meer.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Realtime stamina

Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen - en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Hersteltijdadvies

Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Garmin Tactix 7 AMOLED

MTB Dynamica

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de Grit™ en Flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Garmin Tactix 7 AMOLED

ClimbPro

Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Functies voor surfers

Bereid je voor op de golven. De Garmin Tactix 7 werkt met de functie Surfline Sessions™, die een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video's later bekijken en zien hoe je het deed.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Off-piste skin

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skin en klimmen. Het toont gegevens die specifiek zijn voor stijgen of dalen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

XC ski-dynamica

Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Race-widget

Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen workouts en voorspellingen van de finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en prestaties.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Trainingsstatus

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je meer inzicht in je totale inspanning, zodat je weet of je productief traint, piekt of jezelf overbelast.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Training readiness

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

HRV-Status

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Hardloopvermogen op de pols

Zie hoeveel vermogen je verbruikt op paden en wegen, zodat je controle hebt over je inspanning en je training nog meer kunt verbeteren. Geen accessoire nodig.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Running Dynamics op de pols

Deze smartwatch meet cruciale hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en meer.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Tactix 7 AMOLED

SatIQ Technologie

Multi-band GPS met SatIQ technologie zorgt voor de nauwkeurigste positionering, terwijl ook de batterijgebruiksduur van het toestel wordt geoptimaliseerd.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Nextfork Map Guide

Vind moeiteloos je weg in n oogopslag. Zie de afstand tot het volgende kruispunt en de naam van het volgende pad.

Garmin Tactix 7 AMOLED

ABC-Sensoren

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Kaarten van golfbanen

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 43.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

Garmin Tactix 7 AMOLED

SkiView kaarten

Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk namen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2000 skiresorts over de hele wereld.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Multicontinent TopoActive kaarten

De Garmin Tactix 7 AMOLED wordt geleverd met vooraf geladen TopoActive kaarten van jouw regio en biedt je gratis toegang om extra kaarten van over de hele wereld te downloaden om je activiteiten op koers te houden. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit om gemakkelijk kaarten en software te laden en bij te werken zonder een computer te gebruiken.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Power Manager

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge benvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Tactix 7 AMOLED

Hartslagmeting op de pols

Optische technologie voor hartfrequentie2 meet de intensiteit van de activiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Morning Report

Ontvang een overzicht van je slaap, herstel en trainingsvooruitzichten zodra je wakker wordt – naast de HRV-status, training readiness en het weer. Pas het overzicht aan om de gewenste gegevens te zien.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Jetlag adviseur

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Pulse Ox Sensor

Voor van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Slaapscore en geavanceerde slaapbewaking

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen2. Bekijk alles op een speciale widget die je slaapscore en inzichten weergeeft.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Energiebewaking met Body Battery

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Ademhaling meten

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Health Snapshot functie

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Tracking van hydratatie

Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Tactix 7 AMOLED

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Muziekapps

Sla tot 2000 nummers op of open streamingapps van compatibele services, zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Garmin Pay contactloos betalen

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Veiligheids- en trackingfuncties

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie. Verbinding met een smartphone is vereist

Garmin Tactix 7 AMOLED

Connect IQ store

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je smartphone.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Aandelentracker

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij6 - rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in n oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

Garmin Tactix 7 AMOLED

Red Shift Modus

Deze functie verandert het scherm in rode tinten, zodat de gebruiker sneller kan wennen aan donkere omstandigheden en de slaapcyclus minder wordt verstoord.

Quickfit 26 bandjes

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband zwart v3
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband ember oranje siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband donker zandsteen - siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lakeside blue siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband knalgeel siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband kastanjeleer
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband geschakeerd rood nylon
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband geschakeerd zwart nylon
 

winkelwagen bij ons € 149,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lichte titanium armband
 

winkelwagen bij ons € 249,-

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lichte titanium armband met koolstofgrijze DLC-coating

winkelwagen bij ons € 299,95

Accessoires

Garmin Index S2 weegschaal

Index S2 weegschaal

winkelwagen adviesprijs € 150,- bij ons € 139,-

Aftershokz Bluetooth headset

Shokz Bluetooth headset

winkelwagen bij ons € 139,-

Garmin oplaadkabel

Garmin oplaadkabel
 

winkelwagen bij ons € 25,-

Garmin oplaadkabel

WayPoint oplaadkabel 1 meter

winkelwagen adviesprijs € 20,- bij ons € 15,-

Garmin HRM-Tri

Garmin hartslagband HRM-Pro Plus

winkelwagen adviesprijs € 130,- bij ons € 110,-

Garmin QuickFit fiessteun

QuikFit fietssteun

winkelwagen bij ons € 20,-

010-12102-00

Cadanssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheidssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

010-12102-00

Snelheids- en cadanssensor v2

winkelwagen bij ons € 69,95

In de doos

 • Garmin Tactix 7 AMOLED
 • Zwarte nylon tactische band
 • Zwarte siliconen watchband
 • USB-C oplaad- / gegevenskabel
 • Documentatie

Handleiding Garmin Tactix 7

 

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Sapphire™
 • Sierranden: Titanium
 • Materiaal behuizing: Vezelversterkt polymeer met metalen afdekking aan de achterkant
 • QuickFit™ horlogebandjes: Inbegrepen (26 mm)
 • Bandmateriaal: Siliconen en Nylon
 • Grootte behuizing, BxLxH: 51 x 51 x 14.9 mm
  • Is geschikt voor polsen met de volgende omtrek:
   • Siliconen band: 127-210 mm
   • Leren band: 135-210 mm
   • Stoffen band: 135-213 mm
   • Metalen band: 135-225 mm
 • Schermgrootte, BxH: diameter van 1,40" ( 35,56 mm)
 • Schermresolutie, BxH: 454 x 454 pixels
 • Type scherm: AMOLED
 • Gewicht: Staal: 96 g (alleen behuizing: 59 g)
 • Levensduur van batterij: Smartwatch: Tot 31 dagen (11 dagen altijd aan)
  • Batterijspaarstand:  Tot 41 dagen
  • Alleen GPS: Tot 89 uur (58 uur altijd aan)
  • Alle satellietsystemen: tot 62 uur (48 uur bij altijd aan)
  • Alle satellietsystemen en multi-band: Tot 38 uur (30 uur altijd aan)
  • Alle satellietsystemen en muziek: Tot 17 uur
  • Max. batterij in GPS-modus: Tot 145 uur
  • GPS in expeditie: Tot 27 dagen
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Kleurenscherm: Ja
 • LED-zaklamp: Ja (wit / groen)
 • Geheugen/geschiedenis: 32 GB
 • Artikelnummer: 010-02931-01
 • EAN: 753759329655

Laatste wijziging: 09 Apr, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden