Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Sena > Sena 10U

Sena 10U voor de shoei neotec

Sena 10U inclusief remote

Er zijn versies beschikbaar voor de Shoei GT-Air, Shoei Neotec, Shoei J-Cruise en Arai integraalhelmen

adviesprijs € 299,- bij ons € 269,-   
bestelbalk

Schuberth SC10U voor C3, C3 Pro en E1, exclusief remote

bij ons € 249,95   
bestelbalk

Sena 10U inbouwenvideo player for website by VideoLightBox.com v3.1
 

Omschrijving

Sena 10U

De 10U producten van Sena zijn specifiek ontworpen voor naadloze toepassing in helmen in verscheidene modellen van de meest prominente helm merken zoals Shoei en Schuberth, met het doel om uw plezier tot nieuwe hoogtes te brengen tijdens het 'verbonden' rijden.

De Sena 10U is een motorfiets Bluetooth communicatie systeem met stuurbediening ontworpen voor de betere helm merken zoals Schoei en Schuberth. Met Sena's toewijding voor het verzorgen van echte, innovatieve oplossing voor de motorrijders, kan het oorspronkelijke Sena 10U ontwerp  toegepast worden op de volgende helmen:  Shoei GT-Air, Shoei Neotec, Shoei J-Cruise, Arai integraalhelmen en de Schuberth C3/C3 Pro – met de mogelijkheid dat er meer zullen volgen.

Voorzien van Bluetooth 4.0 techniek is de Sena 10U een onzichtbare schoonheid door specifiek ontwerp dat in de oorschelpen past, voor simpel en veelzijdig gebruik. De Sena 10U kenmerkt zich met een 4-weg intercom, met een bereik tot 1600 meter dankzij Universal Intercom™ en Group Intercom™ technieken, en intuďtieve stemopdrachten.

Doordat de Sena 10U gebruik maakt van innovatieve technieken biedt het product zowel veilige en eenvoudige bediening door middel van een draadloze afstandsbediening, als een twee-knops bediening voor nood aansturing.

En alsof dat nog niet genoeg is om de weg op te gaan met de eenvoudige en krachtige connectiviteit, heeft de Sena 10U meer eigenschappen zoals Music Sharing, ingebouwde FM radio tuner, Advanced Noise Control ™, een extern bedrade antenne voor in-helm montage, 10 uur spreektijd en een exclusieve smartphone app voor iPhone en Android en blijven firmware updates mogelijk.

Kenmerken:

 • Bluetooth 4.1
 • Onzichtbare schoonheid  door specifiek ontwerp
 • Veilige en eenvoudige bediening door middel van Bluetooth stuurbediening (inclusief bij de Shoei GT-Air, Shoei Neotec, Shoei J-Cruise en Arai integraalhelmen, optioneel bij de Schuberth C3/C3 Pro)
 • Bluetooth intercom tot 1.6 kilometer (in open terrein)
 • 4-weg  intercom
 • Smartphone App voor iPhone en Android
 • Ingebouwde FM radio tuner met station scan en opslag functie
 • Universal Intercom™
 • Music sharing
 • Advanced Noise Control™
 • Firmware updatebaar

Laatste wijziging: 08 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden