Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

ZumoTwist

ZumoTwist

adviesprijs € 39,- bij ons € 29,- 

direct bestellen

Ook handig voor je Zumo XT:

Zumo Cover XTZumo BumperZumoLock

ZumoTwistKl2

ZumoTwist; de upgrade van je Garmin Zumo XT GPS houder!

ZumoTwistDe Garmin Zumo XT motornavigatie kun je zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) monteren. Beide standen hebben haar voordelen buitenaf of in de stad. De Zumo XT (en enkele andere modellen zoals de Garmin Montana) navigatiesystemen wisselen automatisch wanneer je ze draait. Zou het niet geweldig zijn wanneer je eenvoudig de Zumo XT kunt draaien in de gewenste positie?!
Onze ontwerpers hebben daar een bijzonder eenvoudige oplossing voor bedacht: de ZumoTwist. Deze wordt simpelweg geschroefd tussen de motormontagesteun en de Garmin navigatiehouder en zorgt ervoor dat je de Zumo 90° kunt draaien.
Dankzij de hoogte van 28mm zorgt de ZumoTwist ervoor dat de GPS  vrij kan draaien zelfs wanneer de ZumoLock is geďnstalleerd.   

De ZumoTwist is speciaal ontwikkeld voor de Garmin Zumo XT houder maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de Garmin Montana. Voor montage op je motor kun je gebruik maken van de standaard RAM montage of van een andere motor-specifieke montagesteun.

De elektronica van de Zumo XT die het draaien van het toestel moet detecteren is erg gevoelig voor trillingen. Op veel motoren kan het draaien ook tijdens het rijden gebeuren. Maar wanneer de detectie door de trillingen van de motor niet plaats kan vinden en het scherm dus niet vanzelf draait dan kan het nodig zijn om even stapvoets te gaan rijden, stil te gaan staan of zelfs de motor even uit te zetten.

De ZumoTwist wordt geleverd met RVS boutjes, moertjes en inbussleutel. De ZumoTwist is te gebruiken met en zonder het ZumoLock
 

ZumoTwistZumoTwist

Laatste wijziging: 24 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden