Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 50,- bolletje Al 18 jaar dé specialist bolletje 5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> OnRoute> OnRoute Motorkaart

OnRoute Motorkaart V5

OnRoute Motorkaart V5

 adviesprijs € 99,- bij ons € 69,-  
bestelbalk

Omschrijving

De OnRoute motorkaart V5

De in 2010 geďntroduceerde en zeer succesvolle OnRoute motorkaart is in deze 5e versie opnieuw verbeterd. Sinds 2010 is de OnRoute motorkaart voor al meer dan 30000 motorrijders onmisbaar geworden voor het vinden van de mooie motorweggetjes en het plannen van vakantietripjes.

Het succes van de OnRoute motorkaart is ook bij de navigatieproducenten Garmin en TomTom niet onopgemerkt gebleven en zij proberen in hun nieuwste motortoestellen met softwarematige opties als kronkel- en bochtige wegen de gebruikers ook leuke routes voor te schotelen. Maar het wegennetwerk in Europa is grillig en lokaal heel verschillend. Softwarematig is het daarom heel moeilijk om echt mooie motorroutes te maken. Dat kan alleen goed via lokale bekendheid en juist daarom maakt de OnRoute motorkaart zoveel gebruik van motorroutes die door toer-commissarissen zijn gemaakt.  

De Onroute Motorkaart V5 wordt alleen in een West-Europa uitvoering aangeboden

De OnRoute Motorkaart is geschikt voor alle Garmin GPS toestellen en wordt aangeboden op (micro)SD. De motorkaart is echt plug en play. Je stopt de geheugenkaart in je navigatiesysteem, je schakelt de normale wegenkaart uit, de motorkaart in en je kunt op weg. Het is dus niet nodig om eerst de kaart te installeren op de computer en over te laden naar je toestel. De motorrijders die toch eerst op de computer de routes willen voorbereiden, kunnen de kaart uitlezen in de Garmin BaseCamp software zodat hier de routes in gemaakt kunnen worden.

Voor de bestaande gebruikers is er uiteraard de mogelijkheid om een update aan te schaffen.

Samenvatting de unieke features van de OnRoute Motorkaart V5:

  • De kaart is gebaseerd op de meest recente gegevens/verkeerssituaties (input TomTom). M.a.w. rijrichtingen, straatnamen, nieuwe wegen en connecties zijn geupdatet.
  • De OnRoute Motorkaart V5 West-Europa  bevat bijna 38.000 kilometer nieuw motornetwerk ten opzicht van de vorige versie. Het totaal aan uniek netwerk dat uitmuntend geschikt is voor de motorrijder en veelvuldig wordt gebruikt in toertochten komt daarmee op 1.767.127 kilometer! Dat is een equivalent aan prachtige motorwegen van 5 keer naar de maan of meer dan 44 keer rond de aarde.
  • Naast het nieuw toegevoegd netwerk is er ook bijna 200.000 kilometer aan netwerk vernieuwd.
  • Het product bevat ook tal van bezienswaardigheden en nuttige plaatsen die interessant zijn voor de motorrijder.

kaartdekking onroute motorkaart

Laatste wijziging: 20 Apr, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px