Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Sena > Sena Mesh Bluetooth Adapter

Sena +Mesh Bluetooth Adapter

Sena +Mesh Bluetooth Adapter

bij ons € 119,-   
bestelbalk

Omschrijving

Sena +Mesh Bluetooth AdapterSena +Mesh Bluetooth Adapter

Combineer de Sena +Mesh Bluetooth Adapter met een Sena headset en profiteer van de voordelen van de Mesh technologie. De Sena +Mesh Bluetooth Adapter zorgt voor probleemloze communicatie met andere Sena headsets met ingebouwde Mesh intercom tot een afstand van 800 meter.

Mesh Intercom een stap voor op de rest

De makkelijk te gebruiken Sena +Mesh Bluetooth Adapter maakt van ieder Sena headset een meer geavanceerd en aanpasbaar communicatie apparaat met 1 druk op de knop. Mesh-netwerk techniek maakt verbinding met nagenoeg eindeloos aantal gebruikers en zorgt voor een stabiele verbinding en zoekt continu naar verbroken verbindingen en maakt weer automatisch verbinding zodra opnieuw binnen bereik.

Sena +Mesh Bluetooth AdapterGemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te installeren

Voor de beste verbinding tussen de Sena +Mesh Bluetooth Adapter en je headset monteer je de adapter eenvoudig aan je motor. Voor het beste resultaat en het maximale intercom bereik monteer je het systeem zo dat de antenne niet afgescherm wordt. De antenne is op verschillende manieren te richten.

Specificaties

  • Afmetingen: 45mm x 187mm x 26mm
  • Gewicht: 60 gram
  • Spreektijd tot 13 uur
  • Oplaadtijd: 2 uur
  • Bluetooth: 4.1
  • Mesh Intercom afstand: tot 800 meter

Laatste wijziging: 07 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden