Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

TeqMount BMW Adapter

TeqMount BMW AdapterTeqMount BMW Adapter

TeqMount BMW Lock Adapter

bij ons € 12,95 

direct bestellen

Levering bestaat alleen uit het afsluit onderdeel. De TeqMount BMW adapter dient apart aageschaf te worden.

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

TeqMount BMW Lock Adapter

De TeqMount BMW Adapter voor de Zumo XT1 en XT2 is erg populair. Een ding waar we nog wel vraag naar kregen is de mogelijkheid om de Zumo XT ook te kunnen vergrendelen. Bij een groot deel van de BMW's is de BMW cradle tenslotte voorzien van een slot, maar hiermee zet je alleen de adapter op slot. We hebben nu een heel handig adaptertje ontwikkeld die je in je BMW cradle schroeft. Wanneer je nu de BMW cradle op slot zet wordt het ontgrendelmechanisme van de Zumo XT geblokkeerd. De adapter monteer je met het aanwezige schroefje. De Lock Adapter is geschikt voor BMW cradles die er uitzien zoals op onderstaande filmpje. Deze zie je met name op de GS en S1000XR. Bij twijfel ben je natuurlijk welkom bij een van onze winkels zodat we even kunnen kijken. Uiteraard dien je BMW voorbereiding wel voorzien te zijn van de TeqMount BMW Adapter voor de Zumo XT1 of Zumo XT2. Het lock adaptertje is niet geschikt voor de TomTom Rider variant.

bmwlockadapter

3_s300Montage

De montage is vrij eenvoudig. Je zorgt dat je houder niet afgesloten is en de schuif naar links staat. Draai het bovenste schroefje (zie de foto) los en zorg dat deze niet valt. Plaats de adapter en gebruik hetzelfde schroefje om deze vast te zetten. We zijn er inmiddels achter dat BMW verschillende schroefjes gebruikt (verschillende maten torx of inbus) je moet dus even goed kijken welk gereedschap je nodig hebt. Je kunt ook altijd langs een van onze winkels zodat wij dit voor je kunnen doen.

Laatste wijziging: 09 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden