Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

ZumoCover XT

Zumo Cover XT

 € 10,- 

direct bestellen

zumocapxt

motorkabelxt_s300LET OP

Met enige regelmaat zien we gebruikers van de Zumo XT met een defecte motorkabel. In de meeste gevallen is 1 van de 2 contactpennetjes kapot. Het lijkt erop dat in een belangrijk deel van de gevallen dit toe te wijzen is aan het standaard meegeleverde afdekrubbertje. Dit dopje is voorzien van een aparte uitsparing per contactpuntje. Tijdens het plaatsen kan het voorkomen dat je niet altijd exact het contactpuntje recht voor het gaatje hebt zitten waardoor je het pennetje scheef kunt duwen. We hebben kabel terug gezien waarbij het pennetje vastgedrukt zit in het rubber kapje. Door gebruik te maken van ons eigen ontwikkelde afdekkapje loop je niet tegen dit probleem aan. De connector wordt nog steeds beschermd, maar je loopt niet de kans de pennetjes scheef te drukken. Aangezien voorkomen beter is dan genezen wordt het WayPoint afdekkapje nu gratis meegeleverd bij iedere (door WayPoint) verkochte Zumo XT.

Een andere mogelijke oorzaak van defecte kabels is een verkeerde montage van de motorsteun.
Het is dus van belang om goed de instructiehandleiding te volgen van de Zumo XT wat betreft de ringetjes en busjes. Doe je dit niet op de juiste manier dan kan het zijn dat de rubberdempers hun werk helemaal niet doen. In de meegeleverde handleiding bij de Zumo XT kun je deze afbeelding vinden:

Garmin Montana 700

Zumo Cover XT

Nu leverbaar, een afdekkapje voor de de motorsteun van je Zumo XT. Het kapje is gemaakt van (hard) rubber waardoor deze je mount inclusief connector perfect afsluit. Het afdekkapje is voorzien van een bevestigingsklem zodat deze aan de kabel vastgemaakt kan worden wanneer je Zumo op de houder zit. Dit werkt op een zelfde manier zoals nu het originele dopje blijft zitten. Voordeel is dat je het kapje niet makkelijk verliest. Zit je daar niet op te wachten dan knip je dit stukje er gewoon af.
ZumoCover XTZumoCover XTZumoCover XT

ZumoCover XT

Laatste wijziging: 25 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px