Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900

ZumoCover XT

Zumo Cover XT

bij ons € 10,- 

direct bestellen

De Zumo cover is ook onderdeel van de Zumo XT Protection Kit

Ook handig voor je Zumo XT:

Zumo XT BumperZumo TwistZumoLock

zumocapxt

motorkabelxt_s300Zumo Cover

Zoek je een praktische en nette manier om de connector op je motorsteun te beschermen van je Zumo XT motorhouder? Bestel dan dit afdekkapje. Het kapje klik je net zoals de Zumo XT op de houder en dat gaat een stuk simpeler dan het door Garmin meegeleverde rubbertje. Daarnaast zagen we bij de eerste generatie motorkabels dat er een kans was dat de pinnetjes beschadigd raakten door het gebruik van het rubbertje. Allemaal dingen waar je je niet druk om hoeft te maken door onze Zumo Cover te gebruiken en het staat ook nog eens een stuk netter.

Het kapje is gemaakt van (hard) rubber waardoor deze je mount inclusief connector perfect afsluit. Het afdekkapje is voorzien van een bevestigingsklem zodat deze aan de kabel vastgemaakt kan worden wanneer je Zumo op de houder zit. Dit werkt op een zelfde manier zoals nu het originele dopje blijft zitten. Voordeel is dat je het kapje niet makkelijk verliest. Zit je daar niet op te wachten dan knip je dit stukje er gewoon af.

ZumoCover XTZumoCover XTZumoCover XT

ZumoCover XT

Laatste wijziging: 24 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden