Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> November2018> Sena Firmware

Sena Firmware update10 november 2018
door Ruud Schut

Sena Firmware update

Van alle producten die we verkopen komen regelmatig firmware updates uit, meestal is dat niet gelijk een reden een om artikel te schrijven voor ons blog. Voor deze firmware update van de verschillende Sena systemen maken we een uitzondering. De reden is dat veel van onze klanten gebruik maken van de combinatie van een navigatiesysteem met een Bluetoothheadset. Tot voor kort was het nadeel dat bij de meeste Bluetooth systemen je intercom gesprek onderbroken werd wanneer je navigatiesysteem wat te melden had. Tot voor kort had je dit probleem niet met de Sena 20S(Evo) en de nieuwe Sena SF serie. Deze beschikken over de Audio Multitasking functie hiermee kun je dus je navigatieaanwijzingen combineren met je intercom gesprek. Daarnaast is het leuke aan Sena dat ze er geen probleem van maken om oudere systemen ook te voorzien van nieuwe functies. Iets wat concurrerende merken nog wel eens achterwege laten en de nieuwste opties alleen beschikbaar hebben in de meest recente modellen.

Voor de volgende Sena systemen is nu nieuwe firmware beschikbaar:

Om te updaten dien je de beschikking te hebben over de laatste versie van de Sena Device manager welke gratis te downloaden is op de website van Sena. Heb je een van de speciale Schubert modellen (SC10u of SC1 Advanced) download dan hier de device manger. Op de website van Sena kun je ook de laatste versie van de (Engelstalige) handleiding terugvinden van het systeem welke je in gebruik hebt. Daar vind je onder andere de procedure hoe je het systeem in de GPS pairing stand kunt zetten en hoe je Audio Multitasking activeert. Standaard staat dit namelijk uitgeschakeld. Die GPS pairing stand is belangrijk, want door die koppelmethode te gebruiken weet de Sena dat deze audiobron gemixt moet worden met het intercomgesprek. Overigens hoort alleen de persoon aan wie het navigatiesysteem is gekoppeld de aanwijzing.

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden