Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> Juni2019> Wiezoloop 2019

Wiezoloop25 juni 2019
door Ruud Schut

WayPoint - Wiezoloop 2019

WayPoint is hoofdsponsor van 5KM afstand van de Wiezoloop

Zaterdag 20 juni werd alweer de 22e editie van de Wiezoloop georganiseerd. WayPoint is al jaren hoofdsponsor van de 5KM afstand. Ook dit jaar deden er ruim 700 deelnemers mee met de 5KM. Al deze deelnemers passeerden (2 maal) onze mooie startboog!

In de afgelopen 20 jaar is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelname op de 10 KM. Het succes van de Wiezoloop is voor een groot deel te danken aan de gezellige sfeer en het snelle parcours, waar menig persoonlijk record is gesneuveld. Het unieke van de Wiezoloop is de perfecte combi van jong en oud, en van beginner tot nationale en internationale toploper. Iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau, individueel of als team. De Wiezoloop trekt jaarlijks dan ook een grote stroom enthousiaste lopers uit binnen- en buitenland.

Bedrijvenrun

Wiezoloop Garmin hardloophorlogesAls onderdeel van de van 5KM is er ook altijd een bedrijvenrun waar je als team aan kunt deelnemer. WayPoint deed dit jaar met 2 teams mee. Uiteraard lopen alle lopers met een hardloophorloge. Op de foto zie je een aantal Garmin Fenix 5 Plus varianten, een Garmin Vivoactive 3 en de Garmin Forerunner 645 Music

Het parcours betreft een rondje van ongeveer 2,5 km die je 2 keer doet :-) De twee teams van WayPoint zijn opgedeeld in een prestatieteam en een mooi-dat-ik-hem-uitloop-in-een-redelijke-tijd-team. Voor het prestatieteam was het natuurlijk zaak om vooraan te staan bij de start en dat is natuurlijk wel leuk onder onze eigen startboog!

Het is een leuke run om te lopen, tijdens het hele parcours staan de mensen je aan te moedigen want toch wel een positief effect heeft op je prestaties.

Onze snelste loper wist de 5KM in 17m36s te lopen en daarmee kwam hij op het individuele klassement op een 8e plek. Zijn tijd + de tijd van onze 2e en 3e loper resulteerde wel in een eerste plek op de 5KM bedrijvenrun! Op de foto zie je duidelijk dat de winnaars van de 2e en 3e plek net wat minder blij waren :-) Ons tweede team is overigens ook gefinisht.

wiezo19-3

Gebruikte horloges

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden