Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> Maart2020> Geocache lijsten verzenden naar je GPS

Geocache lijsten verzenden naar je GPS26 maart 2020
door Ronald Cremers

Geocachging, lijsten maken en verzenden naar je GPS toestel

Wist je dat je ook heel makkelijk lijsten met geocaches kunt maken op www.geocaching.com en dat je die dan ook eenvoudig kunt overzetten naar je Garmin GPS? Hoe dat gaat laat ik in deze blogpost zien. Door lijsten te gebruiken kun je eenvoudig meerdere geocaches in een verzameling zetten en deze als 1 bestand naar je toestel versturen.

Om te beginnen moet je wel een Premium account hebben bij geocaching.com, maar als je dat hebt staat niets je meer in de weg.

Je gaat natuurlijk eerst naar de geocaching.com website, nadat je aangemeld bent kun je in het zoekveld intypen wat je wilt zoeken. Je kunt zoeken op een plaats, adres, co÷rdinaat, gc-code, naam van een cache of serie en meer

Werken met lijsten op geocaching.com

Je ziet vervolgens de geocaches die uit de zoekopdracht komen. Je kunt nu links de geocaches aanvinken die je naar je lijst wilt versturen.

Werken met lijsten op geocaching.com

Boven de geocaches staat er dan Voeg xx toe aan een lijst. (xx staat voor het aantal geocaches dat je hebt aangevinkt) Klik op deze knop.Werken met lijsten op geocaching.com

Je kunt nu een lijstnaam opgeven, deze mag je zelf bedenken. Klik vervolgens naast de naam op Voeg toe`.Werken met lijsten op geocaching.com.

Je krijgt vervolgens een melding dat je lijst is gemaakt met daaronder een knop met de naam Mijn Lijsten.Werken met lijsten op geocaching.com.

Om de Lijst te bekijken kun je op de knop drukken. Als je dat doet zie je dat de caches in de lijst zitten. Aan de rechterkant naast de lijst zitten wat icoontjes er rechter daarvan is een cirkel met drie puntjes er in, klik daar op en kies dan voor Verzenden naar Garmin.Werken met lijsten op geocaching.com.

Er verschijnt nu een scherm wat je even moet lezen en akkoord mee moet gaan. Het gaat hier om het programma Garmin Express, mocht je dit nog niet hebben ge´nstalleerd op je computer dan kan het programma gedownload worden via deze site. Start het programma op en zorg dat je GPS is gekoppeld aan Garmin Express. Dit doe je door je Garmin GPS aan te sluiten aan je PC en de stappen in het scherm van Garmin Express te doorlopen.Werken met lijsten op geocaching.com.

Garmin Express vraagt nu naar welk toestel u de data wilt toesturen je maakt daar je keuze en klikt op Ga door.Werken met lijsten op geocaching.com

⦁Het programma doet nu wat het moet doen en verzndd de geocaches naar je toestel. Hier kunnen ze dan op de gebruikelijke manier gevonden worden .Het is ook mogelijk om via de Geocaching app geocaches aan een lijst toe te voegen. Bij de GPS toestellen die geschikt zijn voor live geocaching is het dan mogelijk om via WiFi of de Bluetooth koppeling  met je telefoon de lijst te synchroniseren.

Ook deze functie kan bijdragen aan een meer prettige en efficiŰnte manier van geocachen, Veel plezier met deze functie..

Toestellen geschikt voor Live Geocaching

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden