Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> Oktober2019> WayPoint Travel

Garin Edge 1080 firmware update22 oktober 2019
door Ruud Schut

WayPoint breidt dienstenpakket uit met motorreizen.

WayPoint Travel. Dat is de nieuwe naam die WayPoint hanteert voor haar pakket motorreizen. Met twintig jaar ervaring op het gebied van navigatie en communicatie biedt WayPoint tal van producten die het motorrijden simpelweg leuker maken. Het toevoegen van motorreizen leek ons een mooi verlengstuk van onze huidige dienstverlening. WayPoint opende in 1999 haar eerste winkel in het Overijsselse Notter. Het Twentse TB Travel dat 'om de hoek' is gevestigd bleek hier een mooie rol in te kunnen spelen en gezamenlijk staan er een paar interessante initiatieven op het programma. Motorrijders vinden op de website www.waypointtravel.nl een breed scala aan motorreizen in zowel Europa als Amerika. Ook is daarbij het steeds populairder wordende motortransport in opgenomen.

De partner TB Travel is een totaalleverancier voor motorplezier en biedt individuele reizen, groepsreizen en een motortransportservice. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en kenmerkt zich door haar persoonlijke zorg en aandacht, flexibiliteit en het 'alles onder één dak principe'. Een partner die uitstekend bij WayPoint past.
We zitten vol met ideeën voor deze samenwerking; eind januari zullen we een fantastische full service winterreis naar Andalusië organiseren voor onze klanten.

Macna Cooling Vest Dry EvoMotortransport

Naast de persoonlijke aandacht en flexibiliteit is een ander uniek concept van WayPoint Travel het motortransport. Niets rijdt fijner dan je eigen motor natuurlijk, maar niet iedereen heeft zin en tijd om eerst helemaal naar Zuid Spanje te rijden om vervolgens daar een week lekker te touren. Daar heeft WayPoint Travel de oplossing voor. Je eigen motor gaat op transport naar één van de vele bestemmingen waar je uit kunt kiezen en zelf ga je met het vliegtuig naar die bestemming. Bij aankomst op de bestemming staat je eigen motor klaar om lekker te gaan touren. Het is uiteraard ook mogelijk om juist wel heen of terug te reizen met je eigen motor.

De routes en GPS

Uiteraard zijn voor alle bestemming motorroutes beschikbaar voor je GPS. Door de samenwerking met WayPoint krijg je de mogelijkheid om eenvoudig een GPS toestel te huren indien je er (nog) niet over beschikt. Daarnaast is de ervaring dat het inladen van de routes niet voor iedereen even simpel blijkt. Boek je de reis bij WayPoint Travel of TB Travel dan kun je langs in één van de 7 WayPoint winkels voorafgaand aan je reis. De medewerkers van WayPoint zorgen er dan voor dat alle routes op de juiste manier in je toestel geladen zijn!

travelbanner

Full service winterreis

Eén van de eerste initiatieven van WayPoint en TB Travel is een full service winterreis! Wat is er nu lekkerder dan eind januari de Nederlandse winter even te ontsnappen? Je motor gaat op transport naar het Spaanse Andalusië en zelf vlieg je er achteraan. Vanuit het 4**** hotel in Majacar zijn er meerdere dagtochten beschikbaar, zodat je de prachtige omgeving kunt verkennen. Om de reis helemaal compleet te maken zijn er medewerkers van WayPoint ter plaatse; je krijgt de mogelijkheid om je vragen te stellen betreffende je navigatiesysteem en voorzien je desgewenst van hulp bij laden van de routes voor de volgende dag. Mocht je een dagje met een ander (nieuwer) navigatiesysteem willen rijden, dan is dat natuurlijk ook te regelen!

Kijk voor meer informatie en het boeken van deze reis op deze site.

WayPoint TravelWayPoint Travel

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden