Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

WayPointBlog

Bel ons: 088-0226900


Blog> Juli2019> Macna Cooling Vest Dry Evo

Macna Cooling Vest Dry Evo24 juli 2019
door Ruud Schut

Macna Cooling Vest Dry Evo

Bij WayPoint zijn we altijd op zoek naar handige producten die je hobby nog leuker kunnen maken. Een navigatiesysteem is natuurlijk zo'n product, maar soms is het te warm om daarmee op pad te gaan. Voor wie ook met het warme weer comfortabel op zijn motor wil stappen of een mooi fiets- of wandeltocht wil maken hebben we nu een nieuw product opgenomen in ons assortiment waarmee dat een stuk aangenamer wordt. Het Macna Cooling Vest Dry Evo zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur op warme dagen.

Het klinkt misschien niet heel logisch, iets extra's aantrekken om af te koelen, maar dat is precies wat het Macna Coolvest doet. Bij motorrijders is het gebruik van een coolvest al wel wat bekender, maar het vest is eigenlijk op heel veel vlakken bruikbaar. Veel bestaande coolvesten maak je nat en trek je aan, je hebt dan een beetje het gevoel alsof je een natte handdoek omslaat. Het vervelende is dan ook dat je kleding ook nat wordt. Het Macna Cooling Vest Dry Evo heeft dat effect niet.

Macna Cooling Vest Dry EvoHet vest vul je met 600 ml (kraan)water via een handige opening aan de achterkant van het vest. Het water wordt opgenomen in het vest en het vest blijft zowel aan de binnen- als buitenkant droog. Door de toepassing van de gepatenteerde technologie verdampt het water gereguleerd, door het verdampingsproces wordt de warmte aan je lichaam onttrokken. Vanwege het efficiŽnte verdampingsproces heeft het Macna Cooling Vest Dry Evo een capaciteit van 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Is het water op dan vul je het vest eenvoudig bij.

Voor de motorrijder werkt het vest het meest optimaal wanneer deze gebruikt wordt in combinatie met een doorwaaijas. Maar ook op de fiets, tijdens een wandeling, werken in de tuin, het vest is voor iedereen bruikbaar tijdens warm weer. Het vest wordt geleverd met een waszak zodat het vest in de wasmachine gewassen kan worden.

Uitproberen?

Nog niet overtuigd? In onze vestiging in Notter, Moordrecht, en Vessem hebben we een vest hangen die al gevuld is. Trek het vest aan en je zult gelijk het verkoelende effect merken.

Het vest is leverbaar in 4 maten:

Laatste wijziging: 10 Nov, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden