Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_schuberth

Bel ons: 088-0226900


Schuberth > Schuberth C4 Pro

Helmen van Schuberth zijn niet verkrijgbaar in onze winkel in Leek. Het Schuberth communicatiesysteem is wel overal leverbaar

Schuberth C4 Pro, verover de wereld!

Schuberth C4 ProDe Schuberth C4 Pro is de nieuwe standaard voor de meest veeleisende toerrijder en racer. De Schuberth C4 Pro combineert de nieuwste technologie met uitstekende kwaliteit. De helm heef een compacte vorm, zodat je deze bijna niet herkend als systeemhelm. Het nieuwe binnenwerk en de geoptimaliseerde akoestiek maken de Schuberth C4 Pro tot een uiterst comfortabele systeemhelm. Geen gewiebel, en weinig geluid ongeacht welke snelheid. De Schuberth C4 Pro is compatibel met het SC1 communicatiesysteem.

Stil en comfortabel

Standaarden opnieuw gedefinieerd: vernieuwde akoestiek en pasvorm maken de C4 Pro, C4 Pro Carbon en C4 Basic de stilste en meest comfortabele systeemhelmen die Schuberth ooit heeft gemaakt. Dankzij geoptimaliseerde nekvulling en ruisonderdrukking rond de mechanische delen meet je ongeveer 85dB(A) bij een snelheid van 100 km/h op een naked bike.

 • Comfortabel om te dragen dankzij naadloze voering. Tevens is er rekening gehouden met brildragers aangezien de Schuberth C4 Pro beschikt over ge´ntegreerde groeven voor de pootjes van je bril
 • De Coolmax® binnenvoering is Íko-Tex 100 gecertificeerd, verwijderbaar en wasbaar. De Coolmax® binnenvoering maakt de helm prettig om te dragen
 • Dankzij de meerkanaals ventilatie beschikt de Schuberth C4 Pro over een perfect luchtcirculatie.
   

Schuberth C4 ProDoor het complexe meerkanaals ventilatiesysteem binnenin de helm heb je altijd een prettige luchtstroom in de helm. Ventilatieopeningen bovenop de helm en in het kingedeelte zorgen voor voldoende luchtcirculatie en zorgen dat je hoofd koel blijft.

Extra grote Pinlock lens

Een beslagen vizier voorkomen is nog nooit zo simpel geweest, dankzij de extra-large  Pinlock® lens

 • Optische klasse 1: het vizier is zo ontwikkeld dat je geen last hebt van vervorming
 • Ge´ntegreerd zonnevizier, eenvoudig aanpasbaar
 • Pinlock®120 anti-fog lens wordt standaard meegeleverd bij de Schuberth C4 Pro

Plug & Play

De Schuberth C4 Pro en Schuberth C4 Pro Carbon zijn voorbereid voor het SC1 communicatie systeem. De voorbereiding houdt in dat de helm reeds voorzien is van:

 • Ge´ntegreerde antenne
 • Voorge´nstalleerde luidsprekers
 • Microphone

Wat de microfoon betreft is deze gewijzigd ten opzichte van de voorgaande Schuberth C4. Bij het voorgaande model was de microfoon geplaats boven het voorhoofd, bij de Schuberth C4 Pro en Schuberth C4 Pro Carbon zit de microfoon verwerkt achter het wangkussen.

Schuberth C4 Pro

Wegens de introductie van de Schuberth C5 zijn de C4 Pro modellen nu extra scherp geprijsd. Hierbij geldt wel dat niet iedere kleur- / maatcombinatie nog beschikbaar is. De bechikbare kleuren en maten vind je hieronder.

Schuberth C4 Pro Woman Magnitudo Geel

Schuberth C4 Pro
Woman Magnitudo geel

 

adviesprijs € 729,95 bij ons € 365,- 

meer informatie

Schuberth C4 Pro Carbon Avio

Schuberth C4 Pro
Carbon Avio zwart- geel

 

adviesprijs € 829,95 bij ons € 415,- 

meer informatie

Laatste wijziging: 03 Feb, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden